icon

Výtok mlieka 6 dní po ovulácii. Je to možné?

7. aug 2026

Ahojte . Som cca 5-6 dpo . Prsníky ma bolia uz asi 3 dni to pred ms mavam ,no dnes pri prezliekani som sa obtrela o prsník a zacítil som niečo mokré. Zistila som ,že mi z jedného prsníka tečie mlieko .resp priesvitno biela tekutina. Z druhého nie . Zatiaľ. Stretli ste sa s tým?

anonym_d996ad
7. aug 2026

Daj si vysetrit hormony.

anonym_1475a3
7. aug 2026

Nemusi to byt mlieko moze to byt zapal, najma ak je pritomna aj bolest. A ak by doslo aj pocaa ovulacie k oplodneniu pred tymi 5-6dnami tak telo absolutne este nevie o tom, ze je tehotne tak skoro takze nema ziaden dovod k tvorbe mlieka.

anonym_e01f0a
7. aug 2026

Toto je na vyšetrenie hormonov

anonym_59f096
7. aug 2026

Nemáš psychiatrické lieky? Tie spôsobujú prolaktémiu. Mám zvýšený prolaktín - smer endokrinológ. Ak to nemáš z liekov, tak pôjdeš na MRI mozgu.

autor
7. aug 2026
@anonym_59f096

Nemáš psychiatrické lieky? Tie spôsobujú prolaktémiu. Mám zvýšený prolaktín - smer endokrinológ. Ak to nemáš z liekov, tak pôjdeš na MRI mozgu.

@anonym_d996ad
@anonym_1475a3
@anonym_e01f0a
@anonym_59f096 ďakujem. Nie neužívam žiadne lieky. Prsníky ma bolia vzdy ,teraz aj toto . Co som nasla aj na nete . Príznak ako taky to nie je ,ale keďže sa plod uhniezduje okolo 5-6dpo ,nastane vysoky nárast progesteronu a ten vraj môže spustiť mlieko . Aj na mama a ja gyn. poradni písali, že to môže byť...ale teda zaujímajú ma skúsenosti. Tehotna teoreticky byt môžem, aj keď mam za to ,ze som bola 2 dní po ovulacii . Ďakujem. Ak to neprejde ,pôjdem k dr .

veva24
7. aug 2026

máš už dieťa?

autor
7. aug 2026
@veva24

máš už dieťa?

@veva24 mam 3 .

veva24
7. aug 2026
@anonym_autor

@veva24 mam 3 .

@anonym_autor Preto sa pýtam, lebo ja som to tiež takto mávala, ale nie každý mesiac. Pýtala som dr na to, a že to je normálne keď mám dieťa a kojila som už niekedy

anonym_914fa4
7. aug 2026
@anonym_autor

@veva24 mam 3 .

@anonym_autor ak si posledné dieťa kojila tak koľko nazad to bolo? Ja som vyše roka nekojila a minimum mlieka v prsníkoch mám stále.

autor
7. aug 2026
@anonym_914fa4

@anonym_autor ak si posledné dieťa kojila tak koľko nazad to bolo? Ja som vyše roka nekojila a minimum mlieka v prsníkoch mám stále.

@veva24
@anonym_914fa4 ďakujem. Posledne pred 3 rokmi . Kojila som iba mesiac . A teda mlieko som mala este pol roka . Potom uz aj ked som skrz bolest bradaviek skusila ked som citila pnutie ,nikdy nic neslo . Preto ma to zaskocilo .

veva24
7. aug 2026
@anonym_autor

@veva24
@anonym_914fa4 ďakujem. Posledne pred 3 rokmi . Kojila som iba mesiac . A teda mlieko som mala este pol roka . Potom uz aj ked som skrz bolest bradaviek skusila ked som citila pnutie ,nikdy nic neslo . Preto ma to zaskocilo .

@anonym_autor ja som tiež skoro pred 3 rokmi a podobne ako ty, že viac nekojila ako kojila a tento mesiac sa mi tiež spustila takáto tekutina. Ale pre istotu sa opýtaj dr

autor
7. aug 2026
@veva24

@anonym_autor ja som tiež skoro pred 3 rokmi a podobne ako ty, že viac nekojila ako kojila a tento mesiac sa mi tiež spustila takáto tekutina. Ale pre istotu sa opýtaj dr

@veva24 dakujem . Mam mat aj preventivku,tak sa popytam urcite na to.

autor
8. aug 2026

Ahojte tak dnes ma zacalo pobolievat podbrusko na menstruiaciu a vytiekol zo mne hlien s krvou . Tak iz vobec neviem co sa toto deje .

krasneleto
10. aug 2026

@anonym_autor u kamosky sme takto vedeli pre pozitivnym testom, ze je tehu

autor
10. aug 2026
@krasneleto

@anonym_autor u kamosky sme takto vedeli pre pozitivnym testom, ze je tehu

@krasneleto dakujem . Ja uz 3 den krvacam . Od 7dpo .Bola som aj na pohotovosti lebo ma tahala lava strana ,kde mi zistili cystu . To krvacanie ,sami nevedia ci je uz menstruacia ,ci hormony . Sliznica bola 7.5 mm takze cakame co z toho bude ,kedze ma prsniky stale vekmi bolia .aj ked s tehitestvom uz nepocitam.