Vytvorí sa na teste vždy po čase druhá čiarka?
som 3 dni po ocakavanom menzese, rano som si robila test a malo sa cakat na vysledok 5 min - zhruba presne po 5 min sa tam objavila velmi jemnucka druha ciarka, po 10 min bola uz fakt vyrazna. posledne ked som si robila test davnejsie som si takmer ista ze aj po hodne ked som ho vyhadzovala ziadna druha tam nebola ale neviem ani ci to bola ta ista znacka - viem ze odpoved logicka je kupit dalsi test, ale be zohladu na to ze ho isto kupit pojdem toto by ma fakt zaujimalo ...
Myslim,ze nie. Ked som tehu nebola,nebol tam ani len naznak,bol snehobiely. Ked som tehu bola tak tam bol dusik,viz moj fottoblog. Tak sup kupit test 🙂
ahoj mne sa to stalo 3x s mamatestom ze najprv vysledok negativny a ked som pozrela o par hodin tak dve ciarky. tehotna som nebola ani raz z toho.
@zddenka moja najpelsie co urobis je ze hodis fotku tesiku..ak je tam duch tak by som to nebrala do uvahy ja som ich uz take mala vela ale traby rozlisit co je diuch a co uz riadna ciarka..ak pises ze ju riadne vidno tak kazdy test z // je pozitivny..napr mne pri ovu testoch vybehne ciarka az po cca 10 min..zavisi aj aky je test a aka citlivost..potradim ti kup si digitalny test a mas to vyriesene 😝
Tiez si myslim ze si tehotna. Mne ked sa objavila druha ciarka tehu som bola aj ked to bolo viac ako po 5minutach. Tento tyzden som nasla zabudnuty test na policke uz tam bol snad rok a je tam len jedna ciarka.
@zddenka nie na kazdom teste sa urobi druha ciarka. Ta druha je citliva na hCG, teda sa ukaze, len ak je hormon pritomny v moci, co je spravidla po otehotneni, pripadne pri uzivani hormonalnych liekov. Osobne mam skusenost, ze ked tam duch bol a zvyraznil sa, bola osm tehotna. Takze blahozelam 🙂
ja si tiez myslim, ze si tehu...to nevadi, ze ta druha ciarka je slabsia
Jasné tehotenstvo.Gratulujem.
gratulujem
no jasne, to ja som mala ovela slabsie ciarky...gratulujeeeeem
@sarin drzim palce, nikdy som nechapala co sa zeny z toho tak blaznia ze chcu mat deti, moj nazor bol ze na tom zivot predsa nestoji, a teraz hoci uz jedno mam ta tuzba po druhom je tak velka, ze si ani neviem predstavit ake to je prezivat to bez toho rozptylenia ze uz mam doma jedno vrabciatko ... nech ti to vyjde 😉
ak je to mamatest, tak je to jasne 🙂 Mne tak vyslo 2x, asi den-dva po vynechani menzes, tiez az po uplynuti casu 🙂 A mam dve dcerky 🙂 Inak je to tym, ze je to este skoro, ak si ho urobis o tyzden, druha ciarka sa objavi skoro po minute, lebo HCG je uz vysoke a test hned zareaguje.
@aneta_knezovicova moja na 31dc by uz bola ako taka ciarka..takze asi niec z toho ja som mala mnohokrat ciarku silnejsiu ako ty ale zase nie ciarku viditelnu aj z dialky a nic z toho nebolo..to sa stava pri testoch ktore maju nizku hladinu zachytenia cize 10kove tetsy ze proste duchuje a nic z toho nieje a to tvoje je veru aj na ducha malo..ale kazdopadne pockaj ked si tehu tak ms nepride a ked nie tak ju tu mas za chvulku
caute, len som chcela dat vediet ze ste mali pravdu, mam to uz potvrdene od dr - takze ak niektora uvidite na testiku cosi podobne, mozete sa tesit 😉

myslim ze to je mozne bez ohladu na to co pisu v letaku ze akykolvek vysledok po uplynuti je neplatny...vyslo to mnohym babam presne tak ako tebe co poznam..takze a ak mas aj nejake priznaky je to jasne.. 🙂