icon

Vytvorí sa na teste vždy po čase druhá čiarka?

zddenka
31. máj 2013

som 3 dni po ocakavanom menzese, rano som si robila test a malo sa cakat na vysledok 5 min - zhruba presne po 5 min sa tam objavila velmi jemnucka druha ciarka, po 10 min bola uz fakt vyrazna. posledne ked som si robila test davnejsie som si takmer ista ze aj po hodne ked som ho vyhadzovala ziadna druha tam nebola ale neviem ani ci to bola ta ista znacka - viem ze odpoved logicka je kupit dalsi test, ale be zohladu na to ze ho isto kupit pojdem toto by ma fakt zaujimalo ...

Strana
z2
anndy1
31. máj 2013

myslim ze to je mozne bez ohladu na to co pisu v letaku ze akykolvek vysledok po uplynuti je neplatny...vyslo to mnohym babam presne tak ako tebe co poznam..takze a ak mas aj nejake priznaky je to jasne.. 🙂

gervidda
31. máj 2013

@zddenka Tak sup do lekarne po druhy test 🙂 Ale mne sa to tiez tak objavilo ako tebe a vedela som. Priznaky nepustia...

saallen
31. máj 2013

Myslim,ze nie. Ked som tehu nebola,nebol tam ani len naznak,bol snehobiely. Ked som tehu bola tak tam bol dusik,viz moj fottoblog. Tak sup kupit test 🙂

bubutko
31. máj 2013

ahoj mne sa to stalo 3x s mamatestom ze najprv vysledok negativny a ked som pozrela o par hodin tak dve ciarky. tehotna som nebola ani raz z toho.

skeptik
31. máj 2013

@zddenka si tehotna

jania023
31. máj 2013

@zddenka moja najpelsie co urobis je ze hodis fotku tesiku..ak je tam duch tak by som to nebrala do uvahy ja som ich uz take mala vela ale traby rozlisit co je diuch a co uz riadna ciarka..ak pises ze ju riadne vidno tak kazdy test z // je pozitivny..napr mne pri ovu testoch vybehne ciarka az po cca 10 min..zavisi aj aky je test a aka citlivost..potradim ti kup si digitalny test a mas to vyriesene 😝

katy1979
31. máj 2013

Tiez si myslim ze si tehotna. Mne ked sa objavila druha ciarka tehu som bola aj ked to bolo viac ako po 5minutach. Tento tyzden som nasla zabudnuty test na policke uz tam bol snad rok a je tam len jedna ciarka.

monyccka
31. máj 2013

@zddenka nie na kazdom teste sa urobi druha ciarka. Ta druha je citliva na hCG, teda sa ukaze, len ak je hormon pritomny v moci, co je spravidla po otehotneni, pripadne pri uzivani hormonalnych liekov. Osobne mam skusenost, ze ked tam duch bol a zvyraznil sa, bola osm tehotna. Takze blahozelam 🙂

zddenka
autor
31. máj 2013

@anndy1
@gervidda prave tie priznaky ma matu lebo presne pred menzesom som mala bolesti v podbrusku tak som cakala ze pride a nic ... okrem toho som akurat viac hladna co je divne takto na zaciatku 🙂 a je mi stale zima ... no uvidime 🙂

ewca
31. máj 2013

ja si tiez myslim, ze si tehu...to nevadi, ze ta druha ciarka je slabsia

linda81
31. máj 2013

@zddenka gratulujem 🙂..

sisi31
31. máj 2013

Jasné tehotenstvo.Gratulujem.

jania023
31. máj 2013

@zddenka ja som uz vedela ze som tehu a mala som copity ako keby kazdu chvilku pride ms..stale ma to vystrasilo..neprestavalo to az do 3 mesiaca stale v case ked som mala mat ms,doktor vravel ze je to normalne ze sa maternica prekrvuje

zddenka
autor
31. máj 2013

inac takto to vyzera - malo sa cakat 5 min, po cca 5.5 uz sa tam cosi trcalo, po 7 to bolo take ako teraz @jania023
... zaroven by som chcela vyjadrit obdiv a podporu vsetkym snazilkam, my uz doma jednu mame a aj tak som za 2 mesiace snazilkovania skoro prisla o nervy 😝

sarin
31. máj 2013

@zddenka jezis sak to cista tehula si 🙂))

zddenka
autor
31. máj 2013

@jania023 dufam ze mas pravdu, pri prvom som to necakala tak som ziadne priznaky nesledovala, teraz ma to trosku znervoznuje lebo mam stale obavy ze predsa menzes napokon pride ... tfuj tfuj tfuj nech nie 🙂 🙂

oravkinka
31. máj 2013

gratulujem

sarin
31. máj 2013

@zddenka tak ja mam take obavy pred kazdou mrchou ale mne sa uz mesiace aj vyplnuju, ale neboj ja som dve carecky videla max na ovu teste 😉... Ty uz len spokojne cakaj na navstevu gyna

ewca
31. máj 2013

no jasne, to ja som mala ovela slabsie ciarky...gratulujeeeeem

zddenka
autor
31. máj 2013

@sarin drzim palce, nikdy som nechapala co sa zeny z toho tak blaznia ze chcu mat deti, moj nazor bol ze na tom zivot predsa nestoji, a teraz hoci uz jedno mam ta tuzba po druhom je tak velka, ze si ani neviem predstavit ake to je prezivat to bez toho rozptylenia ze uz mam doma jedno vrabciatko ... nech ti to vyjde 😉

gervidda
31. máj 2013

@zddenka Gratulujem, taciarka je tmavsia ako ta moja...🙂

zddenka
autor
31. máj 2013

@gervidda a mala si ju na teste hned? 🙂 mna to na tom celom matie najviac, ze sa tam zjavila az po tych 5 odporucanych min ...pri prvej dcere som ju tam mala hned a rovnaku jak ta druha, ale je pravda ze to bolo v 3 mes 😀 a na drahsom testiku ....

matozazzo
31. máj 2013

ak je to mamatest, tak je to jasne 🙂 Mne tak vyslo 2x, asi den-dva po vynechani menzes, tiez az po uplynuti casu 🙂 A mam dve dcerky 🙂 Inak je to tym, ze je to este skoro, ak si ho urobis o tyzden, druha ciarka sa objavi skoro po minute, lebo HCG je uz vysoke a test hned zareaguje.

jania023
31. máj 2013

@zddenka tak nieje o com polemizovat moja ..toto sa z nicoho nic na teste neobjavy..tie ktore tvrdia ze sa im po limite vytvorila ciarka a neboly tehotne nehovoriali o takychto ciarkach ale takych co musis lupou hladat..Takze nieje co dodat len ze GRATULUJEM 😉 😉

jania023
31. máj 2013

@zddenka naboj nepride to je dobre znamenie ze boly brucho to znamena ze male sa zahryzava 😀 mna tiez bolelo az mi to strach nahanalo ale vsetko bolo ok ja som dokonca aj spinila asi 2 tyzdne a nic to nebolo len popraskali cievky v maternici a ja som uz myslela na najhorsie 😝

gervidda
31. máj 2013

@zddenka Ak si uplne na zaciatku, tak esze nemas tolko hormonov v tele ako v 3 mesiaci. Takze mozno pre to je to slabsie a trosku dlhsie to trvalo. Vsak pockaj par dni a urob si dalsi test a uvidis ako rychlo sa ti zafarbi aj druha ciarka. 😉

zddenka
autor
31. máj 2013

@jania023 no nech si len hryzka 😀 ja som taky pesimista panikar, kebyze krvacam asi ma musia hospitalizovat pre nerovvy kolaps aj keby to napokon nic nebolo 😕

aneta_knezovicova
31. máj 2013

Myslite si, ze tam nieco je????na fotke to tak dobre nieje vidiet.. je to ale odcitane tiez po 3h....ale sfarbenie toho policka je len pri kladnom hormone HCG???!! NIE???!!! som uz 31DC a stale nic..... alebo mohlo by to uz byt nieco!?? moze to byt duch????

jania023
31. máj 2013

@aneta_knezovicova moja na 31dc by uz bola ako taka ciarka..takze asi niec z toho ja som mala mnohokrat ciarku silnejsiu ako ty ale zase nie ciarku viditelnu aj z dialky a nic z toho nebolo..to sa stava pri testoch ktore maju nizku hladinu zachytenia cize 10kove tetsy ze proste duchuje a nic z toho nieje a to tvoje je veru aj na ducha malo..ale kazdopadne pockaj ked si tehu tak ms nepride a ked nie tak ju tu mas za chvulku

zddenka
autor
5. jún 2013

caute, len som chcela dat vediet ze ste mali pravdu, mam to uz potvrdene od dr - takze ak niektora uvidite na testiku cosi podobne, mozete sa tesit 😉

Strana
z2