icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

buuu
autor
3. dec 2018

@lowndes ktovie ci to ten hormon tak pomaly nabieha..tak uvidis aspon uz zajtra.

tayluska
3. dec 2018

@lowndes nic v zlom, ale aky to ma vyznam si robit testy 2x denne? Len si potom zbytocne vystresovana, ked raz ukaze a raz nie...
@buuu v dvoch pripadoch mi pozitviny test ukazalo v den meskania ( skor som ani nerobila - lebo som v to nedufala, ze sa cosi podarilo ) a pri tretom tehu den pred ocakavanou ms 🙂

lowndes
3. dec 2018

@tayluska ja viem, len som netrpezliva :( len aj vcera sa mi to tak stalo tiez ..poobede pozitivny test a ranny uplne cisty ..a dnes detto tak isto....

buuu
autor
3. dec 2018

@tayluska ked ma clovek po niecom takom ako je MA, tak robi vsetko preto aby to druhykrat bolo v poriadku..

tayluska
3. dec 2018

@lowndes skus ho nerobit kazdy den a verit, ze sa to podarilo. Ak to vyslo, neboj, urcite ti coskoro ukaze //. HCG aj tak stupa cca kazdy 3 den, takze momentalne len podporujes vyrobcov tehu testov 🙂

tayluska
3. dec 2018

@buuu ale naco je dobre testovat 2x denne?

buuu
autor
3. dec 2018

@tayluska chapes..ked tam uvidis tie kolajnice tak bezis na gyndu ako blazon aby si sa uistil ze je to pravda, ze ti doktor nasadi lieky pre udrzanie plodu.. nvm ti to vysvetlit..kazda zena pri MA uvazuje pri com zlyhala ked to nevyslo..

lowndes
3. dec 2018

@buuu @tayluska ano presne..nasla som // sice slabulinke a bum ze rychlo na gyndu aby sa mi nestalo ci naposledy....chcela som si byt ista tak ze spravim este jeden test a tam nic..sklamanie... na druhy den rano nic a poobede zase // ...tak uz sama neviem...drzte prsteky nech som najstastnejsou na swete ked mi zajtra povie doktorka ze to vyslo...

buuu
autor
3. dec 2018

@lowndes drzim palce, bude to fajnove, zajtra daj vediet 🙂

lowndes
4. dec 2018

@buuu ahoj..no takze brala mi krv..zajtra okolo 13:00 budu vysledky..pozerala ma ultrazvukom aj zo spodu, a ze slezina na tehu staci cca 6mm..a ja mam 12mm..plod mi este nevidela..tak neviem na com som.....

buuu
autor
4. dec 2018

@lowndes hmmm tak uvidis zajtra je tam nadej 🙂 ja som dnes dostala mrchu :/ ale tak aj mi vravelq gynekologicka ze tento cyklus to este asi nepojde ze vsjecnik sa zotavoval..ozaj ty mas kolko po MA?

lowndes
4. dec 2018

@buuu ja som po MA uz dlhsie...min.rok september..polroka som sa davala dokopy..vzdy mega silna mrcha a zrazeniny....potom liecba antibiotikami....takze dlhy proces..preto chcem vediet ci sa zadarilo a ak hej tak hned to mat pod kontrolou....

buuu
autor
4. dec 2018

@lowndes fuu tak to je ine..ja som mala tento september a som si uz robila nadeje ze to vyslo no ale snad o mesiac..a tebe drzim silno paluchy nech to bude vsetko v poriadku..kolko mas rokov ak smiem vediet 🙂

lowndes
4. dec 2018

@buuu teraz v novembry som mala 30-tku...a ty???

buuu
autor
4. dec 2018

@lowndes 25 zatial :D ach no uz nech mame odrodene ci ako? :D toto su nervy

lowndes
4. dec 2018

@buuu ano uz nech si drzime svoje lasky v naruci...

buuu
autor
4. dec 2018

@lowndes a uz mas nejake dieta? Zajtra napis..

lowndes
4. dec 2018

@buuu nie nemam..

buuu
autor
5. dec 2018

@lowndes helou, no ako si dopadla?

lowndes
5. dec 2018

@buuu ahoj..prave som volala a ze mam zavolat v piatok lebo ze im ted prisli vysledky sterov aj krvy a nema to roztriedene a je to v obalkach atd.. dnes tam neni moja doktorka a maju tam zastupujucu sestricku ktora zjavne nevie kde je sever :/

buuu
autor
5. dec 2018

@lowndes ziiiis..by som ju zrbala asi..no co uz..test si su robila ci uz nie?

lowndes
5. dec 2018

@buuu nerobila uz... no a ty co nove???

buuu
autor
5. dec 2018

@lowndes ja mam tie kramy :D takze si popijam pivko..co uz budem

lowndes
5. dec 2018

@buuu tak po mrche šup na snazilkovanie??

buuu
autor
6. dec 2018

@lowndes tak nechame tomu volny priebeh :D ideme sa niekam vyvetrat na vylet a uvide po novom roku teda 🙂

lowndes
6. dec 2018

@buuu ja som jej volala dnes..a ze nemam v krvy take mnozstvo aby mi hned mohla potvrdit tehu..cize asi nic :(

buuu
autor
6. dec 2018

@lowndes dokelu..a kedy ti to 100% povedia?

lowndes
6. dec 2018

@buuu ja vobec neviem...

lowndes
6. dec 2018

@buuu pytala som sa ci mam prist alebo co teraz. a doktorka ze mam pockat do mrchy a ze podla toho...inak nic..takze mrcha mi ma prist v sobotu a ked nepride tak v pondelok asi pojdem na gyn a ked mi zobere zase krv tak snad uz bude hcg take ze mi to potvrdi..... lebo mna uz porazi

sono2
6. dec 2018

@buuu už pred ms. V čase ms silne pozitívny. Použila si citlivý test? Ja som pachy začala vnímať v oboch tehu až v 6tt. Nemyslím, že si tehu, keby bolo toto všetko znakom tehu, bola by čiarka na teste.