Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
@lowndes nic v zlom, ale aky to ma vyznam si robit testy 2x denne? Len si potom zbytocne vystresovana, ked raz ukaze a raz nie...
@buuu v dvoch pripadoch mi pozitviny test ukazalo v den meskania ( skor som ani nerobila - lebo som v to nedufala, ze sa cosi podarilo ) a pri tretom tehu den pred ocakavanou ms 🙂
@buuu @tayluska ano presne..nasla som // sice slabulinke a bum ze rychlo na gyndu aby sa mi nestalo ci naposledy....chcela som si byt ista tak ze spravim este jeden test a tam nic..sklamanie... na druhy den rano nic a poobede zase // ...tak uz sama neviem...drzte prsteky nech som najstastnejsou na swete ked mi zajtra povie doktorka ze to vyslo...
@buuu pytala som sa ci mam prist alebo co teraz. a doktorka ze mam pockat do mrchy a ze podla toho...inak nic..takze mrcha mi ma prist v sobotu a ked nepride tak v pondelok asi pojdem na gyn a ked mi zobere zase krv tak snad uz bude hcg take ze mi to potvrdi..... lebo mna uz porazi

@lowndes ktovie ci to ten hormon tak pomaly nabieha..tak uvidis aspon uz zajtra.