icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

maja1203
Autor odpoveď zmazal
kvecinka321
27. dec 2018

@maja1203 jej gratulujem 😍 krásne Vianoce!!!! ♥️

buuu
autor
27. dec 2018

@lowndes no prepchato sa citim :D a my sme tiez v pohodicke..nesilila som to kazdy den ale aj cez plodne dni sme spolu boli tak ktovie no...uvidime v utorok by som mala dostat mrchu, tak ti potom poviem..ale nesledujem sa..proste ked bude tak bude..ked to vyhodim z hlavy tak to pride same 🙂 tak ty si malq 1 den mrchu a teda mala si negativne testy hej?

lowndes
27. dec 2018

@buuu no my tak isto ..ziadne silenie...tiez bolo pocas plodnych dni..tak uvidim...no u mna je to cudne..lebo priberam, toci sa mi hlawa, napina ma a stale mam na teste duchov...ale nesilnia..a od vtedy by uz dawno boli silne //..a predsa v krvi mi bolo povedane ze nic ..a mrcha bola 1 den..tak neviem..... som z toho mimo ...teraz som 3-4 dni od sexu cez plodne dni a neskutocne sa mi toci hlava a ,,grckam" napina ma..ale to mozno z vianocneho jedla..ja uz nic nechapem

lowndes
27. dec 2018

@buuu a nemas fb...whats app? viber? mozeme si pisat aj tam.... 🙂

buuu
autor
27. dec 2018

@lowndes to je zaujimave cele toto. No ktovie ci z jedla..ak mas slaby zaludok tak je to mozne, ja sa tiez prejedam ale este negrckam :D . Uvidime buduci tyzden co to bude. Fuu nemam..ja sa moc tym sietam nevenujem..ale ked budem v praci nainstalujem ak budem mat miesto v mobile :D No a priatel je s tym ok ze teda idete do toho naplno?

lowndes
27. dec 2018

@buuu neropravali sme sa o tom..je si vedomi toho co robi pri milovani takze ho to asi neprekvapi ak budem 🙂

buuu
autor
27. dec 2018

@lowndes parada..tesim sa. Tak snaad teda to vyjde co najskor

lowndes
30. dec 2018

@buuu prave ja mam taky vnutorny pocit ze teraz to az vyslo..minuly tyzden..je mi nejako cudne..aj ked by to bolo asi skoro...ale vcera ako sme isli v aute, prislo mi nevolno ....a toto som mala aj pri tom prvom tehu .najprv zle v aute... mravcenie v brusku..a mierne pichanie a krce..a o tyzden uz /) ciarky...

buuu
autor
30. dec 2018

@lowndes wau to by bola parada..len tiez to moze byt len take fantomove no..musime pockat do ms. Inak pekne sviatky 🙂

lowndes
31. dec 2018

@buuu aj tebe pekne sviatky..... no musime pockat veru..kedy mas mat ty mrchu? ja 8.1

buuu
autor
31. dec 2018

@lowndes 2.1.by som mala dostat..ale necitim sa nejako inak, tak myslim ze aj dostanem..

buuu
autor
31. dec 2018

@lowndes a ty co nespis v noci?

lowndes
31. dec 2018

@buuu heh vtedy sme isli s drahym spat... 🙂 my zvykneme dlho byt hore a cez den spat 😂 on je taky spachtos a ja kedze su sviatky tak sa prisposobujem heh...

lowndes
31. dec 2018

@buuu no ja som si robila vcera poobede test..a bol duch slabunko ruzovy...a teraz som si robila dalsi a zase slabunka ciarka ..ale som 7 dni pred mrchou.. zeby sa naozaj zadarilo cez plodne dni alebo? ved to je skoro aby mi test ukazal....ved to je od sexu iba tyzden...

buuu
autor
1. jan 2019

@lowndes uuu tak to je super ak ti ukazuje ducha..uvidis v den MS..to uz by si mala mat silne ciarky ak si v tom 🙂 ja sa necitim nijako :D ani ako pred MS ani ako tehotna :D uvidim zajtra, spravim si rano test..alebo pockam :D lebo uz mi luto testov niekedy :D Inak stastny novy rok, uspesny na vsetko 🙂

lowndes
1. jan 2019

@buuu dakujem..aj tebe stastny novy rok draha ..
no jeden test ta nezabije😉😂 ja som zvedavsia asi ako ty..heh..
a pila si na silvestra alko??
no mna neskutocne bolia prsiaaaa .ani dotknut..plbe naliate ich mam..ani lezat neviem... :/

buuu
autor
1. jan 2019

@lowndes mala som dnes po sexe ruzovkasty vytok..tak sa mi to asi zajtra presne spusti cele :/ ale pohoda no :D nepila som lebo som bola dnes v praci 🙂 a taka som bola unavena ze som len kavy pila :D hmm az tak? Drzim paluchy..nech ti to silnie

lowndes
3. jan 2019

@buuu co poviess??

buuu
autor
3. jan 2019

@lowndes no cosi sa mi tam mariiii 🙂 sprav pozajtra este jeden 🙂

buuu
autor
4. jan 2019

@lowndes robila si si dnes ? Ja mam od vcera mrchu

lowndes
4. jan 2019

@buuu ano robila..velmi slabulinky tien....naozaj slabunky na 2 testoch...tak spravim este zajtra...a potom v pondelok ak nepride mrcha..a uvidim

buuu
autor
5. jan 2019

@lowndes a digitalny si neskusala?

lowndes
5. jan 2019

@buuu digi nie... raz davnejsie som skusala..a nic..zbytocne vyhod. peniaze.....

buuu
autor
6. jan 2019

@lowndes ale ak mas duchov, tak digi by ti uz asi ukazal viac si myslim..ale tak mas casu este do ms..

lowndes
6. jan 2019

@buuu no mrcha ma byt v utorok....a vcera som robila test a ani naznak ciarky..uplne snehobiely :( takze mozem mrchu ocakavat... :( :( :(

buuu
autor
6. jan 2019

@lowndes hmm..no nic uz to zvladneme zase..mne uz pomaly koncia, tak zase odznova to dame 🙂

lowndes
6. jan 2019

@buuu len moj chlap iba ak nahodou sa neudrzi...inak si dava pozor...takze ja mozem len dufat :(

buuu
autor
6. jan 2019

@lowndes jeeeeeeezin, to s nim mas teda riadnu zabavy :/ tak ho opi a znasilni :D

lowndes
6. jan 2019

@buuu presne to robim 😂 cez vikend si dame doma trosku a potom mi vzdy povie,, rob si so mnou co chces" :D a vtedy bum da aj do mna 😂😂