Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
@maja1203 jej gratulujem 😍 krásne Vianoce!!!! ♥️
@lowndes no prepchato sa citim :D a my sme tiez v pohodicke..nesilila som to kazdy den ale aj cez plodne dni sme spolu boli tak ktovie no...uvidime v utorok by som mala dostat mrchu, tak ti potom poviem..ale nesledujem sa..proste ked bude tak bude..ked to vyhodim z hlavy tak to pride same 🙂 tak ty si malq 1 den mrchu a teda mala si negativne testy hej?
@buuu no my tak isto ..ziadne silenie...tiez bolo pocas plodnych dni..tak uvidim...no u mna je to cudne..lebo priberam, toci sa mi hlawa, napina ma a stale mam na teste duchov...ale nesilnia..a od vtedy by uz dawno boli silne //..a predsa v krvi mi bolo povedane ze nic ..a mrcha bola 1 den..tak neviem..... som z toho mimo ...teraz som 3-4 dni od sexu cez plodne dni a neskutocne sa mi toci hlava a ,,grckam" napina ma..ale to mozno z vianocneho jedla..ja uz nic nechapem
@lowndes to je zaujimave cele toto. No ktovie ci z jedla..ak mas slaby zaludok tak je to mozne, ja sa tiez prejedam ale este negrckam :D . Uvidime buduci tyzden co to bude. Fuu nemam..ja sa moc tym sietam nevenujem..ale ked budem v praci nainstalujem ak budem mat miesto v mobile :D No a priatel je s tym ok ze teda idete do toho naplno?
@buuu prave ja mam taky vnutorny pocit ze teraz to az vyslo..minuly tyzden..je mi nejako cudne..aj ked by to bolo asi skoro...ale vcera ako sme isli v aute, prislo mi nevolno ....a toto som mala aj pri tom prvom tehu .najprv zle v aute... mravcenie v brusku..a mierne pichanie a krce..a o tyzden uz /) ciarky...
@lowndes uuu tak to je super ak ti ukazuje ducha..uvidis v den MS..to uz by si mala mat silne ciarky ak si v tom 🙂 ja sa necitim nijako :D ani ako pred MS ani ako tehotna :D uvidim zajtra, spravim si rano test..alebo pockam :D lebo uz mi luto testov niekedy :D Inak stastny novy rok, uspesny na vsetko 🙂