icon

Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?

buuu
2. dec 2018

Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..

Strana
z7
lowndes
5. feb 2019

@buuu ja sa trosku spolieham aj na to ze ked to nevyslo cez plodne dni a neplodne, tak mozno naozaj takro cez mrchu to vide...su take pripady...

buuu
autor
5. feb 2019

@lowndes tak ty takto na cervenu :D hah ale nie, jasne treba poskusat..ja som dneska robila ovulacny a negativny..ale uz som radsej zacala lebo viem ze prve tehotenstvo som uz 9DC otehotnela..som tazko zvedava ci nam to vyjde tento mesiac :D ak nie, kaslem nato, budem lesba :D :D :D :D

lowndes
9. feb 2019

@buuu ty lesba 😂 skusaj a uvidis..vide nam to..mne prawe zacali plodne dni..tak uvidim

buuu
autor
9. feb 2019

@lowndes uz ti zacali? ty mavas za mnou cyklus nie? ja som si zacala od 6DC merat ovulacne a zatial nic..tak som zvedavaa

lowndes
9. feb 2019

@buuu hej som po tebe..tak nejako..ale ja sa sledujem a uz mam ,,hlien" a uz to zacina....

buuu
autor
9. feb 2019

@lowndes ja uz mam tiez od vcera hlien slabsi ale ovu test este negativny. Tak som zvedava ktory den to vypukne

buuu
autor
13. feb 2019

@lowndes no caaaau..makáte? my celkom aj hej, beriem ten gynex..no som celkom zvedava ako nam vyjde tento mesiac 🙂

lowndes
23. feb 2019

@buuu no my sme mali nechraneny sex vtedy cez mrchu... a ted som pred mrchou, strasne ma boli prsia..ani dotknut.... noo robila som aj testik ci nahodou ale nic.... tak neviem

lowndes
23. feb 2019

@buuu 28.2 mi vychadza mrska..tak uvidim..ty si ako na tom?

buuu
autor
23. feb 2019

@lowndes aj men vychadza 28.2 mrcha :D si ma dobehla :D no vies co..nic necitim zvlastne na sebe..zacala som trochu makat na sebe, potrebujem zhodit..takze celkom mam cistu hlavu, ze bud to vyjde teraz alebo nevadi, este sa dam aspon do formy potom..nebudem vesat hlavu.. ale tiez si asi zo zvedavosti spravim test..uvidim 🙂

lowndes
24. feb 2019

@buuu cize fitko? ci uprawena strawa? lebo ja som tiez tak ma tom...chcem zhodit..uz som dala dole 3 kg..este 3 chcem.. ;)

buuu
autor
24. feb 2019

@lowndes vies co ano take kardio vo fitku a nezerem tolko :D dneska som si robila test a cosi sa mi tam marilo..tak skusim zajtra z ranneho ze co sa deje..ty testujes?

lowndes
2. mar 2019

@buuu no akoo?? my nic... mrcha prisla .cize ani sex cez cervenu nepomohol...

buuu
autor
3. mar 2019

@lowndes a ja som 4DC :D tak niiic..zase odznoba, ale uz doma nemam ani jeden tehot.test lrbo len duchov hladam..max si odmeram 2 dni ovulku a kaslem nato..ideme stavat dom takze si zamwstnam hlavu celkom ;)

lowndes
4. mar 2019

@buuu zamestnas si hlavu a bum budes v tom..tak to byva😂 mne mrcha prisla, 1den a viac nic ..zajtra testnem ale zbytocne asi

buuu
autor
4. mar 2019

@lowndes hm tak sii mala len 1 den? To je divnee
No kiezby ale viesco uz na tom nelipnem..proste ak bude tak bude..

lowndes
4. mar 2019

@buuu hej 1den..resp. ani som nekrvacala lebo mi stacila 1 vlozka na cely den....ak to mam porovnat... a strasne ma bolia vajecniky..sem tam ma zaboli pravy a sem tam zase lavy...

buuu
autor
5. mar 2019

@lowndes mna ked boli lavy vajecnik tak mam pred kramami.no skus test to je divnee

lowndes
3. apr 2019

@buuu ako si ma tom??mas nieco nove??

buuu
autor
3. apr 2019

@lowndes ahoj..nove ani nic..bola som u dr a poradila mi inofolic a chlapovi folandrol..ale inak nejako nesilime..staviame dom tak myslienky ine 🙂 a ty co

Strana
z7