Za aký dlhý čas od vynechania menštruácie môže ukázať tehotenský test druhú čiarku?
Holky cauko,
Meska mi MS 2 dni, vzdy mi chodila presne na cas. Mam citlive bradavky, nafukuje ma, vlci hlad, unava, citim vsetko intenzivnejsie...(mam podobne priznaky ako pred 3 mesiacmi ked som ale v 5tt mala MA) . Testy su negativne, ja nedockava. Viem, ze musim cakat kym stupne hcg ak je to ono..chcem len vediet za aky dlhy cas od ms ste mali pozitivny test..
@lowndes tak ty takto na cervenu :D hah ale nie, jasne treba poskusat..ja som dneska robila ovulacny a negativny..ale uz som radsej zacala lebo viem ze prve tehotenstvo som uz 9DC otehotnela..som tazko zvedava ci nam to vyjde tento mesiac :D ak nie, kaslem nato, budem lesba :D :D :D :D
@lowndes aj men vychadza 28.2 mrcha :D si ma dobehla :D no vies co..nic necitim zvlastne na sebe..zacala som trochu makat na sebe, potrebujem zhodit..takze celkom mam cistu hlavu, ze bud to vyjde teraz alebo nevadi, este sa dam aspon do formy potom..nebudem vesat hlavu.. ale tiez si asi zo zvedavosti spravim test..uvidim 🙂

@buuu ja sa trosku spolieham aj na to ze ked to nevyslo cez plodne dni a neplodne, tak mozno naozaj takro cez mrchu to vide...su take pripady...