icon

Začervenanie a špinenie v začiatku tehotenstva: Je bežné?

27. jan 2025

Ahojte , dnes a včera mi vyšiel pozitívny test, podľa kalkulačky som asi v 4 týždni konkrétne 4tt+2, volala som lekárke samozrejme ma objednali na potvrdenie tehotenstva o dva týždne , teraz večer mám slabé spinenie hnedej farby , keď som utrela na toaletnom papieri slabučko ružová krv nič strašne .. pýtam sa mali ste niektorá ma začiatku tehotenstva niečo podobne bez toho aby išlo o spontánny potrat ? Toto by bolo moje druhé tehotenstvo pri prvom si to nepamätám vôbec … ďakujem … mám strach preto sa pýtam 🙂

domi27domi
27. jan 2025

Ahoj áno trikrát - pri každom tehotenstve v čase očakávaného menzesu som mala spinenie 😊 aj viac dni to môže trvať

autor
27. jan 2025

@domi27domi ďakujem krásne za odpoved , viem že je to aj bežne ale keď človek počul toľko prípadov tak má strach 🙂

basska_b
27. jan 2025

V tomto bode by som to povazovala za uhniezdovanie. Ja som spinila na hnedo 24hodin v 9+0 a to uz nebolo dobre. Budem drzat palce!

autor
27. jan 2025

@basska_b ďakujem 🤗 potrebujem mierne povzdbudit , som rada za túto komunitu žien 🙂

alenkatt
27. jan 2025

Ja sa s tým tiež teraz stretávam, opakovalo sa to už viackrát aj červená krv. Ale našťastie je všetko v poriadku po každé na ultrazvuku, bábätko bije srdiečko, rastie tabuľkovo, bez hematómu. Bola som aj na pohotovosti, teraz užívam utrogestan a mám aj dicynone, ascorutin a magnerot. V stredu budem 12+3 a mám kontrolu tak pevne verím, že bude všetko úplne v poriadku a budem moc začať vyhadzovať liečbu postupne . Držím Ti palce aby bolo všetko v poriadku aj u Teba a nech to dotiahnete šťastne do konca 🥰

autor
27. jan 2025

@alenkatt ďakujem hneď mi je lepšie , matne si spomínam na prvé tehotenstvo bolo to pred 7 rokmi a asi som spinila keď si to spätne premietam … a teraz keď som to videla totálne ma oblial plot a normálne mierna panika prišla .. ale ďakujem za povzbudenie 🥰🥰🥰 aj ja tebe držím palce aby ste to pekne dotiahli do konca

korafly
3. nov 2025
@anonym_autor

@alenkatt ďakujem hneď mi je lepšie , matne si spomínam na prvé tehotenstvo bolo to pred 7 rokmi a asi som spinila keď si to spätne premietam … a teraz keď som to videla totálne ma oblial plot a normálne mierna panika prišla .. ale ďakujem za povzbudenie 🥰🥰🥰 aj ja tebe držím palce aby ste to pekne dotiahli do konca

@anonym_autor dobry den, tiez som dnes 4tt +2 hcg 148 a mam trochu hnede spinenie a tiez som z toho nesvoja. U vas bolo vsetko v poriadku? Dakujem za odpoved

autor
3. nov 2025
@korafly

@anonym_autor dobry den, tiez som dnes 4tt +2 hcg 148 a mam trochu hnede spinenie a tiez som z toho nesvoja. U vas bolo vsetko v poriadku? Dakujem za odpoved

@korafly dobrý deň, mne žiaľ tehotenstvo nevyšlo ale spinenie nebol dôvod. To trvalo jeden deň a potom to bolo fajn už.

korafly
3. nov 2025
@anonym_autor

@korafly dobrý deň, mne žiaľ tehotenstvo nevyšlo ale spinenie nebol dôvod. To trvalo jeden deň a potom to bolo fajn už.

@anonym_autor to ma velmi mrzi :( drzim vam palce do buducna, drzte sa❤️