Zadarilo sa konečne?

simici18
27. aug 2017

Ahojte baby,viem ze tu je vela temna priznaky tehotenstva a podobne, ale ja mam pocit, ze sa mi telo zblaznilo. Menzes mi meskal 3 dni a dostala som ho 12.8. a 19. a 20.8. sme mali s muzom nechraneny sex. Diedatku by sme sa velmi tesili, len neviem ci je mozne aby som hned po menzese otehotnela a mala prixnaky tak skoro. Casto ma boli hlava, stale by som spala, casto chut na nieco si zobnut, prehana ma, sklbe v oku stale, casto somsmutna, vcera som uvidela toho mojho cez skype kedze som u nasich a on nemohol a znervoznela som a mam stale nafuknute brucho a pocit, ze mam 200kg. Dnes som sa xohla a citila som si krize a vcera ma chvilku boleli. Od vcera ma pobolieva vpodbrusku a mam taky priesvitny tahavy vytok. Podla kalkulacky vdak mammat plodne dni prave teraz no ja som sa nikdy takto cez ne necitila. Prosim mate/mali ste to takto niektora? Test di zial nemam kde kupit, lebo som z malickej dediny a lekaren je zavreta. Idem sa znlaznit uz sama zo seba ☹

sweetlip
27. aug 2017

Možno sa to u teba zmenilo a plodné dni teraz takto vnímaš.Vsetko čo opisujes je naozaj tak na plodné dni,hlavne ten hlien.

daduska_maminka
27. aug 2017

@simici18 presne tak ako píše @sweetlip .. všetky príznaky máš na ovulku ..

Trhanie v oku není príznak tehotenstva až moc sa sleduješ ... Počkaj si na to keď ti bude meškať ms .. ale asi príde lebo pravdepodobne máš ovulku teraz a hold s partnerom si momentálne není..

xxxxxnnnnn
27. aug 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre