Zápal maternice a možné tehotenstvo
Ahojte ženy,
Chcem sa vás len spýtať, zabite ma, ak tu už niekde je vytvorená diskusia na túto tému 🙂 do teraz sme sa vždy s priatelom chránili, teda dávali si pozor, pretože to ešte nie je tak dávno čo sme prišli o babo(oktober). Chceli sme dať tomu ešte čas, hlavne aj preto, že od potratu mám samé zápaly..., no teraz ako som mala menzes, sme išli na plno, dokonca aj predposledný deň, kedy som mala ružový výtok, kolko z vás vie o niekom, alebo tiež otehotneli počas ms??? Ja by som sa tešila keby som v tom, ale teraz ležím v nemocnici so zápalom maternice, vaječníkov a mám obavy.. A začínam aj v to pomaly veriť, pretože ešte k tomu aj vsetky tie príznaky čo mám, fakt neviem...doktor mi povedal, že najskôr o dva týždne sa to bude dať zistiť....
Tak na ten zápal mi prišli až teraz, menzes som mala od 25 do 29 a zápal mi zistili teraz piatok....ale dnešná správa bola celkom potešujúca, vraj ten zápal je úplne minimálny, že iba trošku navýšené hladiny v krvi... No ešte nejaký týždeň musím vydržať na krv, či som alebo nie som v tom..ak áno, tak tu mám pred sebou 9mesačný pobyt...🙂🙂

@tessa2232 - no dost nerozvazne konanie ist pri tom vsetkom naplno. Zapal maternice znamena zapal v krvi a to moze pri vyvijajucom sa embryu prve tyzdne sposobit vazne poskodenia. Nenadarmo sa hovori, ze tie prve tyzdne su tak strasne dolezite, aby zena nebola chora, nebrala ziadne lieky.... dieta sa bude zahrabavat do stielky a ty tam mas proste akutny zapal, ze si dokonca v nemocnici. V podstate - dufaj, ze sa nepodarilo, lebo sa budes bat cele tehu, ci je baby ok. Najprv sa daj do poriadku, aby to tvoja maternica zvladla. Tehotenstvo v mnohych pripadoch totiz nie je prechadzka ruzovou zahradou, ale maximalna zataz na organizmus...
A otehu pocas menstruacie sa da, ale je to samozrejme vysoko nepravdepodobne. Je to na tvojom tele, co spravi.