Zistite, či môžete byť tehotná: Odborné rady a skúsenosti
Dobrý deň. Chcem sa opýtať aká je podľa vás šanca tehotenstva. 1.1 som mala nechránený sex úplne prvý. Priateľ sa do mňa neurobil ani nebol blízko. No chcela som si byť istá a zobrala som tabletku Escapelle do 48 hodín. Ms mi mala prísť 18.1, ale prišla dnes. Teda neviem či to bude normálna ms alebo špinenie. Mala by prísť ešte aj tá 18.1 keď teraz mám túto? Viem že tabletka vie rozhádzať cyklus, ale teda neviem či teraz krvácam z tej tabletky a mám čakať ešte tú ms alebo či už toto mám brať ako ms. Budem rada za vaše rady. Taktiež kedy si urobiť tehotenský test aby som si bola na 100% istá že tehotná nie som?
@stellarstar predejakulačna tekutina sa vylučuje počas styku. Vedia sa tam dostať aj spermie podľa štúdií odborníkov
@adela2345 podľa mňa sa niet čoho báť. Nabudúce radšej použité kondóm, aby si si bola istá a nemusela do seba dávať tabletky po. Naozaj to dokáže s telom spraviť šarapatu. Ja si myslím, že toto si už menštruáciu dostala. Na tvojom mieste by som paniku robila až keby mi o mesiac neprišla menštruácia. Alebo si o 2 týždne sprav tehotenský test. Ale ako som už písala podľa mňa tehotná nebudeš.
@adela2345 nemáš sa coho obávať a na budúce myslite na ochranu
@adela2345 prečítaj si nabudúce aj príbalový leták ku tej tabletke.. potom nebudeš musieť dávať takéto otázky..
To je nejaká nová móda dávať si tabletku po namiesto rozmýšľania pred?
Jej a mas tak 15 rokov a este ani nemas ustaleny cyklus, nie?
Ved si sem toto iste uz pisala, nie? Kto tu ma vediet, ci si tyvtehotna?
Skus si to nakreslit a uvidis
Tabletka po je nudzova antikoncepcia a taky hormonalny koktejl, ze dovi dopo, moze rozhadzat cyklus na mesiace. Ak sa bojis, ze otehotnies skus sa chranit inak 🤷♀️ lebo toto je fakt nie dobre riesenie
Takze by som necakala, ze pride menstruacia ako si bola zvyknuta, cakaj a uvidis. A tehotna na 99,9% nebudes.
toto je nejaky novy trend? xy-ta diskusia o prvom sexe bez ochrany a potom jedenie tabletiek po, akoby to boli lentilky..

@adela2345 a z čoho chceš byť tehotná?