Zlyhala ochrana, no partner neejakuloval, môžem byť tehotná?
Čaute baby.. Viem ze diskusii s rovnakým názvom je milión ale fakt sa mi to nechce hľadať.. Chcem počuť aspoň vás názor. MS mi zacala 7.10 a 17.10 sa nám stala taka vec, že nám praskol kondóm..ale zboku 😱 nie naspodu kde sa majú udržať spermie.. styk sme mali zhruba 1-2minuty , a priateľ mal aj vypite 😂 nespravil sa, a ani nemal taky pocit ze by sa v tej chvíli mal... Myslíte že je možnosť otehotnenia?
Som ako decko to vám je asi jasne, ale ja fakt stresujem lebo teraz druhé nemáme vôbec v plane! Nemáme poriesene bývanie... Ach
@domininini no tak potom neviem, co riesis...
@simsalabim
@ptmt1011 neriešim nič len som sa pýtala 😊😉
🤣🤣🤣🤣 baby keď postavím vodu v kanvici myslíte že bude z toho káva?.... Dievča veď trošku logiky zapoj a bude po strese ;)
@domininini Sa nesmej... Vsetko je mozne.
Ďakujem za vaše názor. 😊😊🙋♀️
@domininini ja som tak dopadla.a som v 8 mesiaci
@bboossoorka ale tak to sa musel hádam spraviť nie? Ved si nemohla otehotnieť z ničoho ci?
@bboossoorka 😊😊😊
No baby.. Takže zrejme sa zadarilo.. Dnes spinim, mám mierne bolesti v podbrušku a je to akurát 11den od nehody.. MS by som mala mat tak zhruba o 9dni.. Viete mi povedať, kedy by mi to lekár vedel najskôr potvrdiť?
@domininini Nemozes mat ovulaciu? Su zeny co spinia aj pocas nej a maju bolesti podobne ako pri ms. Pises, ze "zasobnik" bol prazdny, on nevyvrcholil, tak predsa nemozes otehotniet z nicoho a ani ta "kvapka lasky" nemohla zo zasobnika emigrovat cez pol kondomu k "nudzovemu vychodu"
Bože jak môžeš byť tehotná keď ani spermie z neho nevyšli 🤦 čo si panna Mária že si otehotnela len tak?
Potom aby som nebola za neľudskú keď sú tu také ženy 🤦
@chvostik1 nemyslím si. Ovulácia pár dní pred MS? A tá je predsa sprevadzana vytokom. Ja som dole úplne ,,sucha,,. Takže asi stalo sa. A ešte nikdy som cez ovu nespinila.
@sonicka96 nuz vidíš.. tak sa nejako stalo 🤷♀️😁
@domininini To, ze spinis nemusi automaticky znamenat, ze si tehotna (ak je pravda taka ako tvrdis vyssie, ani nemas byt z coho). Moze to signalizovat uplne iny problem (mozes mat cystu, myom, zapal atd). Vsak uvidis ci pride ms ked ti do nej chyba uz len par dni 🙂 Spravis si test, zajdes k dr a hned budes vediet na com si.
@domininini Ahoj, tak ako si dopadla?
@elenita ahoj, mala som normálne ms.