icon

Zmenená maternica a možné tehotenstvo

radkapavlikova228
21. dec 2020

Vie mi niekto žienky povedať ako je možné,že som mala menzes 7.12 a trval mi 5 dní.Potom Na 11 deň cviklu,čiže 18.12 som začala zase krvácať ale len také spinenie a bolelo ma podbrusie a citlivé prsia.Tehotenske testy som si robila 2 a obidva boli pozitívne a jeden s toho bol Clear Blue a ukázal mi,že som 3 týždni.Bola som na gynde a doktorka ma vyšetrila odspodu a vraj maternica je trochu zmenená ale na tehotenstvo to nevizera a vzala mi krv.Cakam na výsledky ale je to strašné.Prosim vysvetlite mi niektorá ak viete ako je to všetko možné.Na nete som čítala,že maternica začne byť mäkká až po5 týždni a ona mi tvrdila,že nie som tehotná lebo ju mám tvrdú.Prosim o pomoc

anjelicek26
21. dec 2020

@radkapavlikova228 tvrda maternica? No ja ti neviem, kazdopadne chod co najskor na dalsiu kontrolu, ci je babo v maternici alebo mimo, to by vysvetlovalo aj to spinenie, krvacanie a napriek tomu pozitivne testy. Davaj si na seba pozor.

kristina2015
Autor odpoveď zmazal
kristina2015
21. dec 2020

Ozaj aj pri ovulacii môže zaznamenať hcg vraj ...a vyjsť pozitivita na teh.teste dnes mi gyn.tvrdila. Je tam viac možností

radkapavlikova228
autor
21. dec 2020

@kristina2015 keď som bola dnes na gynde tak ma vyšetrila a povedala mi,že mimomaternicové to nie je,žena vaječníkoch tiež nič nemám a ani cysta to nie je,preto som tak vyvedena s miery a vôbec nechápem čo to je.Pytala som sa aj žien s okolia a ani jednej sa nestalo to čo mne.Asi nie som s tej to planety

mikasz
21. dec 2020

@radkapavlikova228 ak ti clear blue ukazal 3t, tak si pravdepodobne otehotnela uz v predchadzajucom cykle a to uz by dr.nieco na sone videla. Uvidis aky bude vysledok krvi, hcg uz by malo byt jednoznacne, pripadne sa potom robi o 2dni kontrolny odber ci stupa.

radkapavlikova228
autor
21. dec 2020

@mikasz veď doktorka mi nerobila sono len ma vyšetrila odspodu ale sono mi nerobila

mikasz
21. dec 2020

@radkapavlikova228 a ako potom moze vediet, ci to nie je mimomaternicove alebo cysta? 🤦🏼‍♀️ Ved to je zaklad diferencialnej dg...

radkapavlikova228
autor
21. dec 2020

@mikasz ja netuším,tak mi to povedala a ona sono ani nerobí,ma na to gynekológa a ten jej robí sono keď pre nejakú pacientku treba

mikasz
21. dec 2020

@radkapavlikova228 tak teraz aj tak nic nevyriesis, pockaj na vysledky krvi a keby sa ti cokolvek nezdalo, utekaj na pohotovost.
Ale teda rozmyslala by som nad zmenou dr. Urcite ma tvoja dr.kopec skusenosti, ale aj preto prisiel do mediciny ultrazvuk, aby vedeli komplikacie lepsie diagnostikovat, niektore veci jednoducho pohmatom nevie a ked ho niekto este v 21.storoci nepouziva, tak neviem, asi by som mu velmi nedoverovala...

ivka21
21. dec 2020

Babo vidno na sone až v 5 týždni. Ale zas Sono ti zrobit mohla aby vedela akú veľkú máš sliznicu maternice aj podľa toho vedia ci si tehotná. Drzim palce

kristina2015
21. dec 2020

@radkapavlikova228 Ja som iné myslela mne dnes tvrdila že keď žena ovuluje môže byť prítomné hcg/ tj ty si mohla v tom 11 ovulovat / pri ovu niektoré ženy aj krvácajú to znamená že ti vyšiel falošné pozitívny test uz rozumieš ? Že aj toto je jedna z možností že si zaznamenala ovulaciu a nie tehotenstvo - a áno niekt ženy aj pri ovu krvacaju

kristina2015
21. dec 2020

@radkapavlikova228 Kiež by to bolo vytúžené tehotenstvo moc ti to želám 🍀 ale jedna z možností je aj to že si ovulovala a tehotenským testom si to zaznamenala

kristina2015
21. dec 2020

@radkapavlikova228 Ja ti odporúčam si spraviť odstupom času tehotenský test naj zajtra ráno

radkapavlikova228
autor
22. dec 2020

@kristina2015 tak mám výsledky s krvy a vraj som tehotná,dúfam,že tie výsledky sú 100%a že nenastala niekde chýba.Tesime sa všetci ako blázni,tak by to bolo strašné sklamanie,keby to tak nebolo

kristina2015
22. dec 2020

@radkapavlikova228 Gratulujem 🍀

mikasz
22. dec 2020

@radkapavlikova228 krasne spravy gratulujem 🤗

radkapavlikova228
autor
23. dec 2020

@mikasz ďakujem vám všetkým