Zväčšené podbruško a zápal močových ciest
uz druhy den si vsimam zvacsene podbrusko ,vcera mi bolo zle znicoho nic a potom to zase preslo,,,, a dnes som sa zobudila ze mam caste nutkanie na mocenie.Mam zvysenu teplotu uz par dni a posledny tyzden stale spim.... co si o tom myslite? som snazilka snazime sa uz rok a pol momentalne cakam na vysetrenie a partner na spermiogram takze neviem co si mysliet. dakujem za rady
baby čítala som niekde aj, že dve // môžu výjsť ako príznak nejakého zápalu, môže to byť pravda? lebo nejako nemôžem uveriť, žeby som mohla byť v tom, nechcem sa sklamať 😒
@liliputka88 tak najlepsie by bolo zajst ku gynekologovi aby ti to potvrdila lebo vyvratil on si myslim......ale treba verit neboj vsetko bude dobre a ked ti to teraz nahodou nevyjde tak to vyjde nabuduce
hmmm premyslam..... a poslednu menstruaciu som mala aj o tyzden skor ako my mala dojst...... aj som sa divila ale neprislo mi inak na nej nic divne,,,,, mohlo to zohrat nejaku rolu?
@liliputka88 urcite si tehotna tak sa nemusis nicoho bat.a slabu ciarku ukazuje skoro na vsetkych testou.takze gratulujem 🙂
tak ja si tiez nechcem nieoc nahovarat.... len ma to tak napadlo .... tesila by som sa mno 🙂
@majka21rk áno, vraj sú také citlivé typy, čo to vycítia, ale my snažilky ktoré veľmi chceme a snažíme sa dlho si to už môžme časom nahovárať. pretrpela som si to, tak viem o čom je reč. vydrž! bude sa to ťahať, čas sa bude natruc vliecť, ale vydrž! zabav sa niečím na týždeň, ide Veľká noc, pár dní zbehne. netestovala by som skôr. už len rpeto, že ak vyjde jedna čiarka môže to znamenať len to, že si testovala príliš skoro ale pohľad na jednu čiarku bolí, človek stráca nádej... radšej vyčkaj. a daj vedieť ako dopadlo. ja budem veriť, že budú dve🙂
ahojte zeny 🙂 chcem pridat ze tplota tale pretrvava a zacinam citim taky tlak v podbrusku aj plus mam ho stale zvacsene ........ tak som zvedava jak sa to bude dalej vyvijat
@majka21rk ahoj môžem sa opýtať čo si vtedi mala za problém stim nafuknutim bruškom a castim močením mám takú istí problém

@amelie123 tak vto dufam a ked nie nbo hold neostava nam nic ine len sa snazit dalej 🙂 ale dakujem ti za podporu ako citam si po net clanky ze zena moze citit priznaky tehotenstva uz aj tri tyzdne po oplodneni tak som zvedava 🙂 nechame sa asi prekvapit