Zväčšené vajíčko a negatívny test. Čo to znamená?
Ahojte, meškajú mi mesiac kramy po tabletke po. Dneska som bola na usg a mám zväčšené vajicko a doktor nevie či je to tehotenstvo alebo cista. Tehotenský opakovane mi ukazuje negatívny. Zažili ste už niekto podobnú situáciu ?
Krv na hcg ti nebrala sestricka? S mesacnym meskanim sa to hned ukaze, co to je.
Nevymýšľaj si. Každý lekár by ti pri možnom 8. týždni povedal či je to tehotenstvo alebo nie
Krv mi nebral až o týždeň, styk tabletku som brala 2 dni pred koncom ovulácii. On povedal že tabletka vtedy nezafunguje.
Nevymýšľaj si. Každý lekár by ti pri možnom 8. týždni povedal či je to tehotenstvo alebo nie
@januska12323 povedal že buď som tehotná alebo je to cysta
Krv mi nebral až o týždeň, styk tabletku som brala 2 dni pred koncom ovulácii. On povedal že tabletka vtedy nezafunguje.
@anonym_autor divny postup mne najprv brali krv a az o tyzden som mala sono. Bola som podla MS v 8tt na odbere a na sone v 9tt.
to ti ozaj v pripadnom 8 tt nevie povedat? rychlo zmen lekara, dufam ze ti aspon predtym vysvetlil ako dochadza k otehotneniu a aj urcil kedy bola ovulacia ak vies ze menstruacia mesiac meska, ak ju neurcil on tak bez vesteckej gule nemozes urcovat kolko meska
@anonym_autor divny postup mne najprv brali krv a az o tyzden som mala sono. Bola som podla MS v 8tt na odbere a na sone v 9tt.
@anonym_45f4f8 tak ja som bola primárne kvôli tomu že mi meškajú kramy , a spravil mi ultrazvuk a povedal že veľký je vaječník , a že buď je to ta cysta alebo tak sa nafúkol vaječník kvôli tomu že bráni plod.
to ti ozaj v pripadnom 8 tt nevie povedat? rychlo zmen lekara, dufam ze ti aspon predtym vysvetlil ako dochadza k otehotneniu a aj urcil kedy bola ovulacia ak vies ze menstruacia mesiac meska, ak ju neurcil on tak bez vesteckej gule nemozes urcovat kolko meska
@anonym_d23a5d mám pravidelnú menštruáciu okolo 14-16 dňa v mesiaci.
@anonym_d23a5d mám pravidelnú menštruáciu okolo 14-16 dňa v mesiaci.
@anonym_autor to nic neni na tom co som napisala
@anonym_45f4f8 tak ja som bola primárne kvôli tomu že mi meškajú kramy , a spravil mi ultrazvuk a povedal že veľký je vaječník , a že buď je to ta cysta alebo tak sa nafúkol vaječník kvôli tomu že bráni plod.
@anonym_autor ale ved od 6tt je aj pocutelna akcia srdca takze v tvojom uz by musel vediet potvrdit tehotenstvo. Ja by som takeho "odbornika" zmenila, nepride mi to vobec ako standardny postup.
To sa naozaj nedá rozoznať či je to tehotenstvo alebo cysta???
V 8tt vidis normalne dieta srdce struktury, takze ak tam bola len dutinka, isto to nie je plod.
A tabletka po Ti krasne rozhadze cyklus aj na niekolko mesiacov, to azda vies.
Ja neviem… ja som prišla kvôli tomu že mi meska už necelý mesiac menzes. Tak mi spravil ultrazvuk maternicu mám v poriadku ale vajicko je extrémne nafúknuté. A kvôli tomu nevidí či je to cysta alebo vajicko nafúknuté kvôli tomu že chráni plod. Pondelok mám ísť na krvné testy

Cysta, s ypsilonom