icon

Zväčšené vajíčko a negatívny test. Čo to znamená?

Včera o 13:37

Ahojte, meškajú mi mesiac kramy po tabletke po. Dneska som bola na usg a mám zväčšené vajicko a doktor nevie či je to tehotenstvo alebo cista. Tehotenský opakovane mi ukazuje negatívny. Zažili ste už niekto podobnú situáciu ?

anonym_225682
Včera o 13:40

Cysta, s ypsilonom

anonym_45f4f8
Včera o 13:47

Krv na hcg ti nebrala sestricka? S mesacnym meskanim sa to hned ukaze, co to je.

januska12323
Včera o 13:50

Nevymýšľaj si. Každý lekár by ti pri možnom 8. týždni povedal či je to tehotenstvo alebo nie

autor
Včera o 13:52

Krv mi nebral až o týždeň, styk tabletku som brala 2 dni pred koncom ovulácii. On povedal že tabletka vtedy nezafunguje.

autor
Včera o 13:53
@januska12323

Nevymýšľaj si. Každý lekár by ti pri možnom 8. týždni povedal či je to tehotenstvo alebo nie

@januska12323 povedal že buď som tehotná alebo je to cysta

anonym_45f4f8
Včera o 14:13
@anonym_autor

Krv mi nebral až o týždeň, styk tabletku som brala 2 dni pred koncom ovulácii. On povedal že tabletka vtedy nezafunguje.

@anonym_autor divny postup mne najprv brali krv a az o tyzden som mala sono. Bola som podla MS v 8tt na odbere a na sone v 9tt.

anonym_d23a5d
Včera o 14:14

to ti ozaj v pripadnom 8 tt nevie povedat? rychlo zmen lekara, dufam ze ti aspon predtym vysvetlil ako dochadza k otehotneniu a aj urcil kedy bola ovulacia ak vies ze menstruacia mesiac meska, ak ju neurcil on tak bez vesteckej gule nemozes urcovat kolko meska

autor
Včera o 14:16
@anonym_45f4f8

@anonym_autor divny postup mne najprv brali krv a az o tyzden som mala sono. Bola som podla MS v 8tt na odbere a na sone v 9tt.

@anonym_45f4f8 tak ja som bola primárne kvôli tomu že mi meškajú kramy , a spravil mi ultrazvuk a povedal že veľký je vaječník , a že buď je to ta cysta alebo tak sa nafúkol vaječník kvôli tomu že bráni plod.

autor
Včera o 14:17
@anonym_d23a5d

to ti ozaj v pripadnom 8 tt nevie povedat? rychlo zmen lekara, dufam ze ti aspon predtym vysvetlil ako dochadza k otehotneniu a aj urcil kedy bola ovulacia ak vies ze menstruacia mesiac meska, ak ju neurcil on tak bez vesteckej gule nemozes urcovat kolko meska

@anonym_d23a5d mám pravidelnú menštruáciu okolo 14-16 dňa v mesiaci.

anonym_d23a5d
Včera o 14:20
@anonym_autor

@anonym_d23a5d mám pravidelnú menštruáciu okolo 14-16 dňa v mesiaci.

@anonym_autor to nic neni na tom co som napisala

anonym_45f4f8
Včera o 14:20
@anonym_autor

@anonym_45f4f8 tak ja som bola primárne kvôli tomu že mi meškajú kramy , a spravil mi ultrazvuk a povedal že veľký je vaječník , a že buď je to ta cysta alebo tak sa nafúkol vaječník kvôli tomu že bráni plod.

@anonym_autor ale ved od 6tt je aj pocutelna akcia srdca takze v tvojom uz by musel vediet potvrdit tehotenstvo. Ja by som takeho "odbornika" zmenila, nepride mi to vobec ako standardny postup.

anonym_e474d4
Včera o 14:21

To sa naozaj nedá rozoznať či je to tehotenstvo alebo cysta???

anonym_40f428
Včera o 17:25

V 8tt vidis normalne dieta srdce struktury, takze ak tam bola len dutinka, isto to nie je plod.
A tabletka po Ti krasne rozhadze cyklus aj na niekolko mesiacov, to azda vies.

autor
Dnes o 18:00

Ja neviem… ja som prišla kvôli tomu že mi meska už necelý mesiac menzes. Tak mi spravil ultrazvuk maternicu mám v poriadku ale vajicko je extrémne nafúknuté. A kvôli tomu nevidí či je to cysta alebo vajicko nafúknuté kvôli tomu že chráni plod. Pondelok mám ísť na krvné testy