icon

Zvládla by som dieťa?

xenia123456789
29. aug 2023

Ahojte . Bude to asi trosku dlhšie ale chcela by som upresniť situáciu. S priateľom sme spolu od 12 ja mám v januári 19. Čiže to nebol nejaký úlet . 6 dni mi meška ms . Nemali sme nechránený styk ani prerušovanu sulož a v živote sa nespravil dnu (ani keď sme mali kondom)iba sa nám stala vec že mi raz dal dnu a hneď o pár sekúnd von no viem že náhoda je svina . Menzes mi meška a s priateľom s ktorým som sa o tomto bavila mi povedal že dieta v žiadnom prípade ak by som nahodou v tom. Myslite si že by som to dokázala zvládnuť aj takto mlada ? Veľmi sa bojím no neviem si predstaviť ublizit babetku😞

pribinak
•
29. aug 2023

@xenia123456789 sama nebudeš, však máš nejakú rodinu
A to že chceš znamená že budeš dobrá mama

Čo sa týka hentoho, tak pekne sa ukázal, zodpovednosť 0 bodov

kat_
•
29. aug 2023

ved ai urob test, meskanie 6 dni je dost, uz by ti ukazal... mozno si len v strese, a cakanim to nevyriesis...

petamich
•
29. aug 2023

ja osobne si myslim, ze menstruacia ti meska, lebo si v strese, sprav si test a budes vediet na com si

kazdopadne dozvedela si sa nieco nove od partnera - asi by stalo za to, to poriadne rozdiskutovat 🤷‍♀️ aby ste sa vedeli zariadit

anonymanonym
•
29. aug 2023

Predtym ako zacnes stresovat si sprav test, ak ti meska 6 dni uz by ti mal vediet ukazat pripadne tehotenstvo. Mozno ani tehotna nie si, nestresuj dopredu.
A ak by si nahodou aj tehotna bola, zvladla by si to ❤️ Nebola by si prva ani posledna v takejto situacii. Zeny su silnejsie ako si myslia, najma ak nosia pod srdcom svoje dieta/alebo ho uz maju v naruci 🙂
Ale ak aj nie si, partner sa pekne nezachoval veru 😔 To je tiez na zamyslenie co dalej no.. Aspon u mna by bolo.

zmrzlinka2021
•
29. aug 2023

@xenia123456789
7 rokov chodis s chlapcom, ktory stoji za hovno...

Ja si myslim, ze tehotna nie si.
Kazdopadne by si urcite mala poslat do kelu takeho frajera, ale ty to nespravis. Uz chodit s niekym od 12 hovori nieco o prostredi, v ktorom sa pohybujes a o pristupe tvojich rodicov k vychove.

Normalny otec rodiny, kebyze mu dieta sa taha od 12 rokov s chlapom, tak by ho splieskal do modra...

ivangeline
•
29. aug 2023

Urcite si sprav test s rannym mocom. A k tomu akoze dlhorocnemu priatelovi...sa nevyjadrujem.

alickapusinka
•
29. aug 2023

Ak nie si tehotná že máš stres tak Ti mešká. Ale priateľa kopní do zadku vidíš ak by si bola tehotná tak ťa nechce ale spať s tebou chcel. Môže byť že máš stres si v nervoch tak preto Ti mešká. Ale ak naozaj že tehotná nie si ja by som na tvojom mieste v tom vzťahu nepokračovala. Dal TI najavo že ak si tehotná je koniec. Nespal náhodou ON s tebou a zodpovednosť 0.Rozíd sa s ním nikdy nebudeš mať v ňom oporu.

olimuc
•
29. aug 2023

Sprav si test a uvidis. Ulet … neviem kolko ma tvoj priatel, ale ty si dospela a nezavisle o toho, ci si tehotna alebo nie. Tvoj priatel je nezodpovedny blb. Ste spolu od 12, mas 19 myslis, ze s tebou bude vecne? Skor alebo neskor parohami oskrabes plafon. Ber to ako varovanie od toho hore a zacni uvazovat rozumom. Chlap co mas je na 2 veci …

domkakvet
•
29. aug 2023

@xenia123456789 urcite by si to dokazala zvladnut a s tvojim priatelom to chce poriadny rozhovor co sa tyka jeho reakcie.

xenia123456789
autor
•
29. aug 2023

@zmrzlinka2021 v prvom rade sme spolu v 12 nespali bola to nevinná detská laska chodili sme spolu von bol mi oporou keď som ležala 2 mesiace v nemocnici prvý sex sme mali v mojich 17 . Niekedy netreba hneď sudit

xenia123456789
autor
•
29. aug 2023

@olimuc nic take som nepovedala . Ale ja som to brala úprimne po celu dobu. A samozrejme ma to mrzi najviac ako môže . Pretože niesom ten typ čo sa s niekym vyspí po pól roku. Toto bolo po 5 rokoch .

loliki
•
29. aug 2023

@xenia123456789 A prečo priateľ nechce dieťa? Alebo to bola jeho nepremyslená reakcia? Veď aj ty mu povedz, že sex v žiadnom prípade. Budeš vedieť, na čom si.

verca1802
•
29. aug 2023

@xenia123456789 ja som otehotnela mesiac pred 19 narodeninami 🙂 s priateľom sme boli spolu 2 a pol roka . Nikdy som ss o nikoho dovtedy nestarala žila som tzv "mamahotel" ale ako som porodila, začala som sa starať o seba, priateľa dcérku a domácnosť zo dňa na deň 🙂 v 21 som porodila druhé q teraz mam 23 a zachviľu robím tretie :D , takže pokiaľ človek chce zvládne všetko.

oli18
•
29. aug 2023

S parnerom si od 12tich, teda od Ii.stupna ZS ako spoluziaci? A vztah ste od kedy zacali ?

babydesire
•
30. aug 2023

@xenia123456789 najprv si sprav test a potom budes riesit co dalej

gabishek
•
31. aug 2023

@xenia123456789 tehotna nebudes, ale na tvojom mieste by som brala antikoncepciu. Lebo toto nebude tvoj jediny ani posledny muz v zivote. Este si mlada, uzivaj si zivot, potrebujes viac vztahov mat za sebou, aby si naozaj vedela co chces a co nie. Az potom premyslaj nad zalozenim rodiny - kludne aj okolo 30-tky.
Inac - kup si test a budes mat istotu, tu na fore nikto nemoze vediet, ci si alebo nie tehotna. S takymi ,,problemami” by som tu nechodila.