icon

Zvláštne príznaky tehotenstva

4. okt 2022

Ahojte mešká mi MS 2dni , mam nafúknuté brucho plne plynov a chvíľami pocit na MS, potom zas nie, potom áno...dokola. prsia nemám vôbec naliate ani bolestivé , žiadnu inú zmenu necitim.

Aké ste mali vy priznaky ešte pred testom ?
Testovať nechcem, snažíme sa priveľmi dlho a radšej budem opäť sklamana MS ako negatívnym testom...

bluemoon24
•
4. okt 2022

Ja jsem stale mela pocit, ze MS uz musi prijit, ze uz je fakt tada a nakonec nedosla 😅 zadne jine priznaky jsem nemela

nina004
•
4. okt 2022

Ja som chodila pri oboch tehotenstvách každú chvíľku na wc kontrolovať či už došla ms ,lebo som mala ten pocit. Pri terajšom tehotenstve ma ešte dosť bolela hlava a mala som zvýšenú teplotu zo dva dni. Iné príznaky prišli až 7-8tt

xena0
•
4. okt 2022

Ja som okrem meškajúcej menštruácie nemala na začiatku žiadne iné príznaky 🙂

ambient
•
4. okt 2022

Ja som mala presne ako pred MS - podráždenosť, bolesť brucha a krížov ale okrem toho ma neskutočne boleli korene zubov

gabca295
•
4. okt 2022

@nina004 teplotu tela či bazalnu?

zuzsat
•
4. okt 2022

Ja som plynatost mala asi ked doslo k oplodneniu. Druhy den po sexe. Dala som.si vzdy espumisan.to mozes aj v tehu..potom o par dni som raz mala ruzovy vytok asi 6dpo na 10dpo duch, raz mi bolo rano zle na 6.7.8 dpo a na 10dpo.duch
Proste priznaky su vtedy ked sa zacne tvorit hcg takže test ti musi ukazat aspon pidi ducha.

nina004
•
4. okt 2022

@gabca295 teplotu tela trochu cez 37 som mala ,čo u mňa nebýva.