Zvýšená bazálna teplota
Ahojte. Som 41dc,ovu bola (nebola) na 25dc stym ze rano o siedmej som mala poz.ovu test,viem ze sa to nema robit tak skoro rano,ale vtedy mi klesla BT na 36,5,tak sa drzala 2 dni,potom stupla na 36,6, dalsi den 36,7 potom zasa klesla na 36,6 a potom sa drzala asi 6dni na 37,7,predvxerom a vcera bola 36,8 a dnes 36,9. Aale tehu testy negativne,ak neratam tie skoro neviditelne dusiky,ale som uz 14-15dpo tak by tam uz mala byt jasna ciarka,nie? Tak neviem co robit. Mate skusenosti?
@bambinkaa presne ako pises tiež som dnes povedala ze dosť už nevladzem každý mesiac sklamanie. Dnes už spinim myslím si, ze aj preto lebo som bola v strese a myslela len na to či som tehu alebo nie
@babulinka29 a nie je ten stres predmenstruacny syndrom? ja so predtym take nieco nemavala, ale je pravda, ze brala som dlho antiku aj pred prvym tehu aj po asi rok. Vtedy som PMS nemala, ale teraz uz par dni pred ms som akoby v strese hlava ma boli, aj som nervozna, napata a potom si poviem ze sa to nezadarilo, lebo som sa vystresovala, ale ci to nie je nahodov naopak?

@babulinka29 aj ja som bola tak na tom, ten stres napokon vzdy bol asi aj vramci PMS, potom uz len krute bolasti hlavy a dosla mrcha. Tiez to prve bolo hned aj u nas. Nechapem tomu preco sa to nezadari aj druhykrat. Ja uz som prestala tak sledovat ms, ani bazalnu nemeriam, ani nic, uz ma presla nalada, hlavne tie sklamania 😒 ale smutna som z toho pravdaze, no co uz.