icon

Ako spevniť postavu počas dojčenia?

Dnes o 13:36

Zdravím. Je tu nejaká mama, ktorej sa podarilo spevniť postavu, získať svalstvo, aj počas dojčenia? Mám 5mesacne bábo, mám typickú skinny fat postavu. Teda váhu nizku, no dosť tuku na bruchu aj zadku. Chat gpt ma znechutil, že keďže dojcim a v noci som 5-8krat hore, že to proste nepojde. Stravu mám podľa kalorickych tabuliek dobrú, pomer sacharidov, tukov a bielkovín, ako má byť. Cvičím silovo, no v domácich podmienkach, t.j. s váhami do 25kg maximálne. Cvičím 2mesiace a jediné čo sa mení, že som na váhe čosi zhodila, no vizuálne bez zmeny. Dajte prosím nejaké typy, ako zlepšiť postavu aj popri dojčeniu.

a0
Dnes o 13:56

@anonym_autor skús sa zamerať na prevedenie cviku. Poprípade možno iné cviky - na ktoré budú tvoje svaly inak reagovať a teda každý cvik ideálne do zlyhania (t.j.keď si povieš, že ak spravíš ešte jeden pohyb umrieš).
Drž si bielkoviny (približne, nie striktne na 2g denne).
GPT podsúva informácie, ktoré má z internetu, zvyčajne od namakaných ľudí, čo majú kopec času cvičiť 😅. Ber to preto s rezervou, aj keď samozrejme, že s lepším spánkom to ide rýchlejšie ale nemožné to nie je. A teda ešte si urob fotku raz mesačne a potom si ich porovnaj.

anonym_176881
Dnes o 14:25

@anonym_autor skus si pozriet Michala Hafa, jeho videa, on tvrdi, ze aj doma sa to da. Ja som zacala cvicit podla jeho video programu, s vlastnou vahou a mne aj to stacilo 😅, no len som otehotnela, takze mam pauzu (mam rizikove) a po porode do toho pojdem naplno.

popcorn2myska
Dnes o 18:37

Stratíš mliečko.