Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?
Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať
@bambicka ja malujem len vtedy ked mala spi, lebo to je jedine co nemozme robit spolu...ale ked bude starsia skusit aj jej dat malovat...
@milagros13 aj ja som včera dala dcére tirčenko,nech si to vyskúša a celkom jej to išlo 😉
@kucminka moja ma este len 2,5 roka takze neviem ako by to dopadlo, mi este len ceruzky.
@milagros13 aha,moja má už 9rokov a stále chcela aj ona skúsiť maľovať na tričká,tak skúša 😉
@milagros13 lenze ja chodim aj do prace...takze moja zaspi, ja malujem casto do pol noci a o 6 do prace...to su potom tazke rana 😉
skusene sikulky, poradite? Potrebujem namalovat na platno cierny text. Ktorymi farbami sa maluju tenke linky najlepsie ? Dakujem
@olise69 podla mna to mas jedno, farby si vies zriedit ...hlavne aby si mala dobry stetec na linky 😀
janelillith- dakujem
@janelillith ďakujem za typ na tričká, včera som nabehla a kúpila 6 ks tričiek, mám sa na čom vyblázniť 🙂 😀 🙂
ahojte baby, neviete mi poradiť, či sa dajú kúpiť farby nerchau aj v kamennom obchode? v nejakej celoslovenskej sieti? potrebujem bielu a čiernu a nechce sa mi to kupovať cez internet a platiť ešte aj kuriéra, kvôli dvom farbám. Ďakujem.
@lenadka super...ja na KIK nedam dopustit 😉 😉 inak aj moje baby maju take rifle co si malovala....tiez som ich znetvorila 😀 😀 😀 krasnucke vsetko ...podarilo sa ti 😉
@janelillith mňa kik ani nenapadol a pritom tá cena 😵 , až sa mi chce plakať koľko som doteraz dávala za jednofarebné triká 😅 😝
jáj, kočky...ako sa mi tu medzi vami dobre relaxuje... 😵 DÍKY😉
@bambicka co neurobime pre malovanie,ci?
jejda, to je nádhera! máte na to nejaké šablony alebo to viete tak pekne maľovať?
@lenadka ahoj, prosim ta s cim robis nakresy na veci, s fixkou? dakujem
@vitacalcin áno fixkou si načrtnem a potom vymaľovávam, už neobťahujem na konci, lebo tým som to vždy pokazila
ale fixkou na textil? aku znacku pouzivas a aku hrubku? dakujem

@dm1 dakujem- idem na to 🙂