icon

Maľovanie na textil. Je tu niekto, kto sa tomu venuje?

michalag
11. aug 2011

Ahojte nájde sa niekto kto sa tomuto venuje?
Ja som sice začiatočnik ale snad sa postupne budem zlepšovať

miskadusko
8. apr 2013

@dm1 dakujem- idem na to 🙂

milagros13
8. apr 2013

@bambicka ja malujem len vtedy ked mala spi, lebo to je jedine co nemozme robit spolu...ale ked bude starsia skusit aj jej dat malovat...

kucminka
8. apr 2013

@milagros13 aj ja som včera dala dcére tirčenko,nech si to vyskúša a celkom jej to išlo 😉

milagros13
8. apr 2013

@kucminka moja ma este len 2,5 roka takze neviem ako by to dopadlo, mi este len ceruzky.

kucminka
8. apr 2013

@milagros13 aha,moja má už 9rokov a stále chcela aj ona skúsiť maľovať na tričká,tak skúša 😉

bambicka
8. apr 2013

@milagros13 lenze ja chodim aj do prace...takze moja zaspi, ja malujem casto do pol noci a o 6 do prace...to su potom tazke rana 😉

olise69
8. apr 2013

skusene sikulky, poradite? Potrebujem namalovat na platno cierny text. Ktorymi farbami sa maluju tenke linky najlepsie ? Dakujem

janelillith
8. apr 2013

@olise69 podla mna to mas jedno, farby si vies zriedit ...hlavne aby si mala dobry stetec na linky 😀

lussy23
8. apr 2013

@kucminka
@kucminka baby tak s apochválte aj dielkami vašich detí🙂

kucminka
8. apr 2013

@lussy23 este nemame hotovo,ona pomalicky maluje ,dneska mala vela ucenia,tak ani nemalovala.to bude asi na dlho 😉

olise69
8. apr 2013

janelillith- dakujem

lenadka
9. apr 2013

maľované včera, začal som na obed keď malá zaspala a skončila s prestávkami v noci o 0.30 🙂 inšpirovala som sa nohavicami zn. gymboree na obr./už sa nedajú kúpiť na ich stránke sú už vypredané ☹ /, strašne sa mi páči tá ich kvetinová kolekcia 😵

lenadka
9. apr 2013

@janelillith ďakujem za typ na tričká, včera som nabehla a kúpila 6 ks tričiek, mám sa na čom vyblázniť 🙂 😀 🙂

sashie
9. apr 2013

ahojte baby, neviete mi poradiť, či sa dajú kúpiť farby nerchau aj v kamennom obchode? v nejakej celoslovenskej sieti? potrebujem bielu a čiernu a nechce sa mi to kupovať cez internet a platiť ešte aj kuriéra, kvôli dvom farbám. Ďakujem.

janelillith
9. apr 2013

@lenadka super...ja na KIK nedam dopustit 😉 😉 inak aj moje baby maju take rifle co si malovala....tiez som ich znetvorila 😀 😀 😀 krasnucke vsetko ...podarilo sa ti 😉

lenadka
9. apr 2013

@sashie videla som ich predávať v dafferi 😉

lenadka
9. apr 2013

@janelillith mňa kik ani nenapadol a pritom tá cena 😵 , až sa mi chce plakať koľko som doteraz dávala za jednofarebné triká 😅 😝

ivett1
9. apr 2013

@sashie ahoj, skús pozrieť v nejakej predajni-kníhkupectvo Panta Rhei ... napr. v Polus-e 😉

ivett1
9. apr 2013

@lenadka ó, aj my máme také rifle f&f ... žeby som skúsila niečo namaľovať ... 😵

ivett1
9. apr 2013

jáj, kočky...ako sa mi tu medzi vami dobre relaxuje... 😵 DÍKY😉

milagros13
9. apr 2013

@bambicka co neurobime pre malovanie,ci?

kristina14
9. apr 2013

jejda, to je nádhera! máte na to nejaké šablony alebo to viete tak pekne maľovať?

vitacalcin
9. apr 2013

@lenadka ahoj, prosim ta s cim robis nakresy na veci, s fixkou? dakujem

lenadka
9. apr 2013

@vitacalcin áno fixkou si načrtnem a potom vymaľovávam, už neobťahujem na konci, lebo tým som to vždy pokazila

vitacalcin
9. apr 2013

ale fixkou na textil? aku znacku pouzivas a aku hrubku? dakujem

dm1
9. apr 2013

@sashie u nas ich maju klasika v papiernictve a maju tak aj kopu inych veci na tvorenie aj fixy na textil a ine veci. veru som rada ze to tu mam a nemusim kvoli jednej farbe objednavat z netu 😝

sashie
9. apr 2013

@ivett1
@dm1 ďakujem baby za odpoveď. v pantha rei som bola v poluse, ale tam ich bohužiaľ vôbec nemávajú.

dm1
9. apr 2013

@sashie alebo skor nemate tam nejake kreativne potreby alebo nieco take?

ivett1
9. apr 2013

@sashie dobre vedieť, lebo ja som tam bola niekedy vo februári a práve čiernu a bielu som našla, škoda , že som si nezobrala do zásoby ... len ja som potrebovala iné - glitrové (ružovú 😉 )

drobulo
9. apr 2013

No konečne som dokončila tričko pre môjho malého. Dalo mi to dosť zabrať ale celkom sa podarilo.