Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@cicamica1980 aha, takze mame vyberat aktivitu z predoslej strany? ja som myselela, ze len z tejto. Tak sa teda opravujem a plati ta prva aktivita, co som vybrala - strom - rocne obdobia. Moze byt? Sorry, nestiham cistat vsetky tie naklepane stranky, je toho teraz vela, takze som trochu mimo.
@bibi78 z aktivit na strane 9 na fore. strom bohuzial nepresiel.
@cicamica1980 hm... zaujimave. neviem posudit, ci preto, ze tuto aktivitu uz viacere maju doma, alebo len nezabodovala. dufam, ze nie to druhe, lebo pre tento vek sa mi to zda uplne idealne - oproti inym skor ultra ambicioznym aktivitam. kazdopadne, vdaka za odpoved, budem robit teda tu haluz (sama pochybujem nad tym, co im to da... ), ale je jedina, ktoru - okrem motyla - trochu chapem 😀...
@bibi78 mne sa strom pacil, ale iba 6 mamiciek zanho hlasovalo. 1 mamicka napisala, ze to maju. To puzzle malo 13 hlasov. Zmysel je podla mna parovanie podla farby a rozny typ prepolenia. Mozno by si nusela robit zakladne farby, ale urobit odtiene fareb. Myslel napr. 3 odtiene modrej, 3 odtiene cervwmej a 3odtiene zltej. Co myslis?
@cicamica1980 chapem, v com je zmysel, myslela som to inak. ale nevadi, ked si to maminy vybrali, tak respektujem vacsinu. ex-post to aj tak nema zmysel riesit, to som sa len tak nahlas zamyslela... 😉
Ok, mozem urobit aj advanced s odtienami farieb. Asi necham na maminach nech sa rozhodnu, ktora varianta sa najviac hodi pre nasich drobcov.
@bibi78 tak tak premysli variamty, hod to sem na forum a daj odhlasovat
@emica prosim potvrdis ucast vo vymene?
napis mi plis sem pod album
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktvity-2-3-roky-k9xzc5/
maminky,
takze ak emicca potvrdi,
bude nas 23 + 1 /ja/ = teda 24 aktivit.
ona pravdepodobne potvrdi, bola so mnou v inej vymene a nechodi na net tak casto, ale teda samozrejme neviem povedat na 100% percent.
navruhem, ze si dame deadline 2. aprila /stvrtok/ - t.j. to bude deadline na odoslatie balika. je to 2,5 mesiaca od dnes. chcela by som mat 9.4. vsetky baliky doma. ak mi dojdu zlte listky do schranky, v piatok pojdem na postu a cez vikend pobalim a v pondelok 13.4. poslem k vam.
prosim baliky posielat v tyzdni 30.3. - 2.4., aby som nemusela chodit na postu viackrat, aby som vsetky zlte listky vybavila na jeden krat v paitok 10.4.
ak si niekto mysli, ze nestihne, dajte mi vediet.
napisem pokyny aj do albumu vitaznych aktivit.
ak budete chciet nieco komunikovat, oznacte vzdy VESTKY maminky zavinacom vratane seba. ak bude pisat dalsia maminka, tak si to oba skopiruje. tak, ako som to napisala hore v tomto prispevku t.j. spomenula som aj seba. takto zabezpecime, ze nikto nam nevypadne z komunikacie.
pod fotkami alebo to vo fore kludne konzultujte aktivity, ak treba, dajte si poradit.
zaroven treba si za tie 2,5 mesiaca najst krabicu, aby sa do nej vosl o vsetkych 25 aktivit.
vsetky vyriobene aktivity prosim nech su rovnake. ak bude pre nejaku mamicku nieco ine, skomplikuje mi to triedenie
tak pekny den vsetkym🙂
takze je ans 23 + 1 = t.j. kazda vyrabate 24 aktivit🙂
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @michalajulka @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
pokyny tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-aktvity-2-3-roky-k9xzc5/
@cicamica1980 a cena postovneho? Kolko ti posleme? A posielame na ucet ci v baliku? Dik 😉
@kajka18 bude ti na ucet a je na to este cas. menilo sa cosi na poste, tak si to vyhladam.
nechcem peniaze teraz, bude na to cas tak o 1,5 mesiaca....
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @michalajulka @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
Tak ja sa poradim s vami ako prva, kedze vobec nemam skusenost s takymto vyrabanim. Budem robit tie smajliky a chcem sa vas spytat, ci z flisu alebo z machovej gumy to bude lepsie? Mne sa viac machova guma paci, ale neviem nakolko je to odolny material, ked sa bude suchym zipsom hore dole lepit. Existuju rozne hrubky? A da sa na nu pisat fixkami?
Ak sa podari, tak by som na tu podlozku zospodu chcela dat magnet, aby mohla byt napriklad na chladnicke a deticky si priamo tam na viditelne miesto mozu pripnut ako sa citia.
Pekne tvorenie
@dendulik82 moja skusenost je taka, ze u nas viac vydrzi filc ako machovka... aj na nom lepsie drzi suchy zips... ci ho prilepis alebo prisijes 🙂 s tym magnetom je to super napad... na chladnicke sa s magnetkami hraju moje deti stale, takze pre nas to bude super...
Teraz pozeram,ze som pisala flis a nie filc...no ale chapeme sa,hehe 😀
A da sa na filc v pohode fixkou pisat?
@dendulik82 tie tvaricky nebudu site?
@katkae1 no, ak by som sla do filcu, tak by boli max obsite dokola strojom, ale tie tvaricky ja neviem vysit. Prave preto som uvazovala nad machovou gumou
@dendulik82 ja by som tiez bola viac za filc, ale ak sa Ti lepsie robi s machovkou, kludne aj tu 🙂
a na filc sa neda nahodou kreslit fixami na textil, neviem, len mi to napadlo... ?
tu je prva sada mojej aktivitky, nakoniec sa mi to viac ako laminovane zapacilo z machovej gumy... Vzdy som urobila rovnaky tvar vacsi na stvrtiny a mensi na polovice... Co poviete, moze byt?
@mimamijami je to super... mam len jednu otazku... oval by si tam mohla pridat? Mas material aj na to? Ked nie, nevadi... Ja len, ze sa ho teraz "ucime" 😉
Ja som ok s obomi materialmi. Co ti je lepsie... a magnet je mega super napad 🙂
@kajka18 material budem objednavat, oval mozem pridat ;)
@mimamijami aj ten podklad je machova guma? je to pekne🙂
@cicamica1980 ano, podklad je biela machovka pre vsetky tvary a na nej su nalepene vrchne farebne tvary tiez z machovej gumy a potom je to naraz strihane ;)
@mimamijami skvele - som nevedela, ci ej spodok zalaminovany papier alebo machova. skvele si to vymslela. machova guma je taka torsku vyssia od papiera, detom sa to lepsie priraduje ako zalaminovany papier. moja 2 rocna este nema motoriku, aby dala k sebe iba "2 listy paoiera" - vzdy sa jej to posunie/prekryje
@dendulik82 ja mam napad.
co tak tvaricky a popisy vytlacit na papier, zalaminovat a toto zalaminovane podlepit machovou gumou?
ja bezne laminovany papier podliepam machovou gumou a drzi to pobycajnym lepidlom super... to ci uz bude magnet drzat na machovu gumu, to skusenost nemam - bolo by dobre odskusat.
tie emocie na vytlacenie podla mna by si nasla aj v skupine montessori, ak budes hladat pod lupou "emocie"
len teda neviem, ci mas moznost laminovat a farebne tlacit a ci ti to nakladovo vyjde.
na filc fixkou nenakreslis podla mna. ja som na filc malovala farbami na textil, ale nie je to pekne a moc som sa natrapila - a to som iba kreslila bodky a cisla 1-5. akoze ucel to plni, ale pekne to nie je...
@cicamica1980 jej,fajn,dobry napad.Nasla som na nete magneticke pasky,take tenke,ak ich nalepim zo spodu,mali by drzat,uvidim este,teda.
@dendulik82 magnetky potesia aj nas🙂 material ako ti poradia skusenejsie
OFF TOPIC
maminky, ponukam najprv vam - chodime na monte hernicky a dcera rada maluje, len na normalny stetec este nema cit. tam som sa inspirovala a kupila som dcere stetce.
mali vsak iba sadu 12 ks.
ja si nechavam 4 ks, 8 posuniem.
mate niekto zaujem? mozem pribalit potom do balika
ak mate zaujem, napiste mi sem do inzeratu /nie do IP ani sem do fora/
https://www.modrykonik.sk/market/skolkari-a-skolaci-potreby-pomocky/5cmb/stetce-pre-malych/
aby som vedela poradie
@cicamica1980 ja si prosim 4 😉
@gooobi napis mi do inzeratu, dala som tam link🙂

Ahojte 🙂 áno, u mňa môže byť motýlik...