Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@drahuska11 Ahojky kľudne objednajte ja musím počkať keď prídu financie 😀
@cicamica1980 nemam problem
@cicamica1980 Ahojky z mojej strany sa nemusí hľadať náhradná mamička 🙂
@cicamica1980 04:50? 🤐 😀 ja s tym problem nemam 😉
@bibi78 pisala d 4:10 som bola hore
☺ked sa dcera nadranom zobudi, uz neviem zaspat, bo som vyspata. Chodievam spavat skoro, okolo dwviatej vecer☺
@cicamica1980 nemam problem s upravou poctu maminiek
@drahuska11 nenasiel by sa este aspon 1 stetec aj pre mna? Nezachytila som tvoju ponuku.aj 2 by som brala
@noname26 ahoj, mam hned 4ks, jedna mamina - co odstupila z vymeny, ich nebude brat, tak mozu byt 4? r
@cicamica1980 ok, dohodnute, dakujem r
@drahuska11 ok tak 4 vezmem
@cicamica1980 mozene zostat aj v takejto upravenej verzii 🙂
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
kedze nikto nebol proti,
tak za odchadzajucu maminku michalajulka nehladame nikoho. tym padom nas je 22+1 = t.j. kazda vyrabate 23 aktivit🙂))
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
maminky k aktivite geoboard som nasla tento inspirativny prispevok - http://rustspolecne.cz/2012/04/geoboard/ - s geoboardom sa da robit omnoho viac, ako len nasadzovat gumicky
preto navrhujem
1. nedat kolicky dnu napevno, ale zastrkavacie, aby sa dali s nim robit aj v prispevku spominane aktivitky (preskoc, piskvorky, pamatova hra..) - ja k nemu prilozim nezafarbene kolicky. ak vyda rozpocet, dam aj zafarbene, ale obavam sa, ze mi to nevyjde. kolicky dalsie si vsak mozte kupit alebo zhotovit a zafarbit
same.
2. navrhujem zalaminovat predlohu s cistymi poliami a k nim Vám prilozit par len na papieri vytlacenych predloh so vzormi, ktore budu v euroobale. tak bude moct mamicka na zalaminovanu predlohu fixkou nakreslit vzor, ktory by dietatko robilo na geoboarde. neskor zas moze dietatko vzor aj samo kreslit fixkou na predlohu, ked bude starsie.
prosim zahlasujte mi teda ci suhlasite:
1. so zastrkávacimi kolickami miesto pevnych
2. so zalaminovanou cistou predlohou miesto zalaminovanym pevnym vzorom
dakujeem
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980 Takze toto je nakoniec moja oficialna aktivitka. Myslela som si, ze budem robit rovnake tvary aj polovice aj stvrtiny, ale nebolo to dobre. Napr. pri kruhu malo byt jedno, akym sposobom ulozim stvrtiny , to jedno nebolo... Ked som ich neulozila presne ako som ich strihala, nevznikali mi dobre tvary, robilo mi to sarapatu... Tak som sa rozhodla urobit pravidelne a nepravidelne tvary + predlohy. Dufam, ze budete spokojne aj s touto alternativou. ;)
zienky prosim vas nemate niektora skusenost s lakom v spreji? skusala som tie obrazky na palickach prelakovat disperznym lepidlom, ale kedze je 69 obrazkov a kazdy ma 9 paliciek je to poriadna babracka a este sa mi to aj lepi na podklad. nemate nejaky zlepsovak? rozmyslala som nad tym sprejom len neviem ci to bude dostatocna vrstva. neviete poradit?
@zuzkalika Ahojky tu som sa pýtala jednej mamičky že ako to robila 🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/alb...
Žienky tak u mňa hotovo 🙂 už len počkať na odoslanie 🙂
@luckadominika si sikovna!! 🙂
@luckadominika fuuha aka sikovna. ja mam toho este dost veru
@luckadominika wow, sikovnica 🙂
dievcata prosim vyjadrite sa k nasledovnemu-
kupila som v lekarni palacky mali vsak len jedno balenie s tym ze zvysne mi objednaju. podla kupenych paliciek som namerala nastrihala a podlepila obrazky. o tyzden som bola po ostatne palicky. ani ma nenapadlo kontrolovat ich. vstkych 700 paliciek som si podlepila a tu je ten problem ked som zacala lepit obrazky zistila som ze tie nove su o 2mm sirsie takze palicky pretrcaju po stranach.
moze to ostat takto ci mam zhanat nove palicky?
PROSIIIM VYJADRITE SA ABY SOM TO VSETKO STIHLA. DAKUJEM 🙂
@zuzkalika nevadí 😉
Nevadi ;)
vobec nevadí !!!!!

@drahuska11 ahoj este som nad tym premyslala /neda sa mi zmazat vyssie prispevok/. urob to s tymi stetcami tak, ze ked posles v krabici aktivity, tak tie pekne nasackuj, ak sme sa dohpdli podla pravidiel.
a stetce prosim daj do sackov separatne, nie do sackov s aktivitami. t.j. ja otvorim tvoju krabicu, vytriedim aktivity, zostanu mi tam stetce a trkne mi, ze este tie mam potriedit🙂 a podla oznacenia ich este prihodim maminkam do krabice...oki?