icon

Nová výmena 2 - 3 roky

cicamica1980
29. dec 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂

predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/

ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.

kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂

marcelkaemmka
27. mar 2015

Takze dievcata ja som hotova ! Pre upovedomenie a na vysvetlenie do teraz som ani len gombik muzovi neprisila tak som neznasala sitie tato vytazna aktivita ma donutila premoct sa preto sa ospravedlnujem za to ze poniektore vrecuska su dost krive alebo niekde je ina farba nitky nevsimla som si ze zo spodu mi sije tmavsie zelena nitka ..pomahala mi mamina inak by som to nezvladla...sitie ma chytilo za srdce tak ze uz som usila aj zasteru sebe aj dcere a aj obrus 🙂 aktualne si objednavam sovickovu latku a chystam sa usit hniezdo do postielky a vankusik s perinkou kedze v auguste ocakavame chlapceka ;) hlavne dufam ze sa to bude pacit detickam snazila som sa vybrat vyrazne hmatove potraviny mate aj pribaleny listocek co sa tam nachadza ... nevedela som sa rozhodnut ci urobit len ako vankusik alebo balicek ak sa vam bude viac pacit tvar vankusik mozte si stuzku rozviazat nebojte nevysipe sa je to zasite @cicamica1980 @bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika

emica55
27. mar 2015

@dendulik82 aj ja si poprosím aj žetoniky 🙂 🙂 dík

marcelkaemmka
27. mar 2015

@cicamica1980 @bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika este pridavam variantu mozte si nechat zaviazane ako balicek alebo si rozviazte a mate vrecusko 🙂 je to zasite nevysipe sa

sony2002
27. mar 2015

@marcelkaemmka sikovna, klobuk dole, krasne si sa s tym vyhrala 🙂

cicamica1980
autor
27. mar 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@bibi78 takto nikto nechce, aby si sa citila ako cierna ovca🙂
ak by ste to urobili tak, ako som napisala, stihame planovany plan a vy by ste mali o 4 dni naviac na vyrobu.
tie 4 dni je malo? /je tam vikend/

@noname26 - aj ty by si to mohla urobit tak

ja som ten termin na odoslatie balika 2.4. dala preto s takou rezervou, leo som prepoladala, ze vela z vas to posle ako list, resp. ako balik na postu t.j. ja este potrebujem ist na postu.

ale ak to poslete po vikende /najneskor utorok/ ako balik na adresu - postou, tak najneskor v piatok to mam u seba

takze pockam, co napise @silvia1101
ci jej pomoze odoslat balik v utorok t.j. o 4 dni neskor /t.j. dali vikend mate k dobru/

cicamica1980
autor
27. mar 2015

@bibi78 velka noc je buduci vikend 3.-6.4. - to doma balik s vymenou mat nebudes
6.4. je velkonocny pondelok

cicamica1980
autor
27. mar 2015

@marcelkaemmka no ja verim, ze to bola pre teba fuska.
ja som v prvej vymene tiez sila - iba jednoduche stvorce, ale z PUL materialu a tiez som sa namakala☹
ale je super, ze si pri tom zistila, ze sitie moze byt aj zaujimave - len nie, ked clovek musi usit vela rovnakych veci🙂

bibi78
27. mar 2015

@cicamica1980 skor som to myslela tak, ze mne tie extra dni nepomozu, lebo je Velka noc a my uz vo stvrtok balime a prichadzame v utorok. ale neva, dnes som konecne zohnala velke kartony, ktorymi budem podlepovat ten flis, resp. ten je uz samolepiaci. tak verim, ze stihnem. 😉

cicamica1980
autor
27. mar 2015

@bibi78 ok cize tebe by pomohlo kebyze deadline posunieme z 2.4. az o tyzden t.j. na 9.4.?

bibi78
27. mar 2015

@cicamica1980 vies co, koli mne samej nic neposuvajme, jednoducho sa budem musiet dokopat to dokoncit, aj keby som musela v noci robit. Iba ak by viacere nestihali, tak mi to bodne, inak nebudem kazit partiu 😉

cicamica1980
autor
27. mar 2015

@bibi78 pockam co napise silvia a podla toho to rozhodnem, ok?

martina05
27. mar 2015

Aj mne by bodlo posunutie, cestujeme mimo dom a strihania je to veru hodne....s dvoma detmi....potesila by som sa.....

cicamica1980
autor
27. mar 2015

@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980

posun terminu o tyzden t.j.
deadline na odoslatie balika 9.4./stvrtok/ - t.j. 16.4. /stvrtok/ potrebujem mat u seba vsetky baliky a zlte listky, v piatok 17.4. pojdem na postu, cez vikend pobalim a v pondelok 20.4. poslem k vam.

baliky mozete pisielat od 30.3. ako bolo povodne, mozem zbehnut na postu 2x
deadline na odoslatie OPAKUJEM 🙂 9.4. /stvrtok/

dakujem vsetkym🙂

sticza
28. mar 2015

@noname26 Môžeš prosím ťa napísať rozmery tvojej aktivity, nech viem krabicu prispôsobiť 🙂 Ďakujem

nicicka
29. mar 2015

@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
Ahojte baby, tak ako som pisala, moja aktivita je hotova aj s niekolkymi predlohami, ktore pripajam. Balik musim poslat najneskor tento utorok lebo potom sme mimo a nestihla by som deadline. Su uz postrihane ale laminovacku nemam a nestiham to pooblepovat, aby to bolo trvacnejsie. Mozte to ale kludne prichytit nejakym magnetom na chladnicku, prip. si to lepiacou paskou pooblepovat, je to len 6 karticiek. Tlacene je to na vykrese nie na kancelarskom papieri, takze by to mohlo aj tak cosi vydrzat. Snad to nebude velky problem.

cicamica1980
autor
31. mar 2015

maminky,
od niektorej z vas mi dnes doslo 2,80 eur
meno je michaela a priezvisko nenapisem.
ktora sa v tom najdete, napiste mi do IP cele meno a aj adresu, majl a mobil, nech si to mozem poznacit
dakujem

cicamica1980
autor
31. mar 2015

maminky,
od niektorej z vas mi dnes doslo 2,80 eur
meno je michaela a priezvisko nenapisem.
ktora sa v tom najdete, napiste mi do IP cele meno a aj adresu, majl a mobil, nech si to mozem poznacit
dakujem

mimamijami
31. mar 2015

@cicamica1980 pisala som Ti IP este vcera ;)

cicamica1980
autor
31. mar 2015

@mimamijami hej precitala som ju, az ked som napisala sem koment🙂

noname26
31. mar 2015

@sticza je len cosi vacsia ako A4 - predlohy su A4 zalaminovane plus vo vrecku, tak som to tak myslela, ze aspon o cca 2-3cm vacsie🙂

ivetuska10
1. apr 2015

ahojte,nechystá sa nejaká nová výmena? rada by som sa pridala ale som začiatočníčka tak budem rada ak sa budem môcť pridať do nejakej skupiny, ďakujem 🙂

cicamica1980
autor
1. apr 2015

maminky,
len pre istotu
pisete mi teraz viacere IP s adresami a info ze poseilate baliky.
dakujem
ja casto citam postu aj vonku a na mobile sa mi velmi zle odpisuje.
takze ak vam neodpisem, nie je to ignoracia - citam vsetky IP🙂

silvia1101
2. apr 2015

@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @laura27m @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika @cicamica1980 Ahojte dievčatá, takže už som sa dostala konečne k tým svojím hodinám, bohužiaľ som mala veľmi divoké obdobie doteraz (sťahovanie, práca, náhle zdravotné "halušky") a už som myslela že to aj nebudem mať šancu dať, ale vďaka posunutie termínu sa mi podarí. Chcem sa s vami poradiť. Tie hodiny, mám predstavu že urobím takto: zalaminované farebné hodiny podlepené kvoli pevnosti machovou gumou a ručičky z machovej gumy buď prilepené alebo upevnené prišitým gombíkom. Poraďte aký lep použiť aby to držalo v kope ? Alebo radšej klasicky obšiť pevnou niťou po celom obvode ten papier s mach.gumou ? Zalaminované mám, machovú gumu nakúpenú tiež...

mimamijami
2. apr 2015

@silvia1101 Zalaminovany papier a machova guma drzi dobre obojstrannou lepiacou paskou. 🙂
Rucicky prisite sa budu dat pohybovat? Zda sa mi, ze ano, kedysi sme to robili v skole ale nepamatam si to...

silvia1101
2. apr 2015

@mimamijami Musím to tak urobiť aby sa pohybovali 🙂 Ktosi mi radil aj tzv tavnú pištoľ.. ale nemám s tým skúsenosť. Tá obojstranná páska nie je zlý napad, len aby to pekne súvisle držalo, budem to musieť dobre popodliepať... ďakujem za tip.

kajka18
2. apr 2015

@silvia1101 ak chces, aby sa to tocilo a bolo to pevne, skus to s tymito kovovymi patentami 😉 ja som s nimi robila aj hodiny a som spokojna 😉

silvia1101
2. apr 2015

@kajka18 Super tip, práve som nad tým premýšľaľa, lebo ten stroj na to "cvočkovanie - patentkovanie" má svokor... kde si to kupila prosím Ťa ?

kajka18
2. apr 2015

@silvia1101 v galanterke 🙂

bibi78
2. apr 2015

@silvia1101 prave dnes som videla v Lidli celu sadu 2 druhov dierovacich kliestov aj celkom stedreho prislusenstva, vratane tych okruhlych plieskov.

silvia1101
2. apr 2015

@bibi78 Tak to je parada, sa tam rovno vyberiem ! V našej galanterke to nemali. Díííki moc.