Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@cicamica1980 mozes mi prosim este pridat tuto aktivitku? Dakujem 😉
Boli by to domace zvierata a ich srobovanie 🙂 mozem urobit len srobovanie podla farieb alebo aj podla pismeniek....
@martina05 tvary nedam do albumu, uz to dnes zuzkalika navrhla, oki?
@kajka18 a nechces potom niektory z tych anvrhov co si dala zrusit? nebude to vela, mat 4 navrhy? urobim ako chces, len daj vediet
@cicamica1980 tak to vajko daj prec 😉
@cicamica1980 ahojcek, poprosim ta vymenit mi aktivity v albume, pretoze vela mamiciek uz tieto aktivity ma, takze ponukam taketo 🙂
1 - prestieranie z filcu
2 - pocasie - doplnanie tvarov (filc, machova guma) podla pocasia
dakujem 🙂
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
baby chcela by som navrnut nieco s cislami, malu to zacina nejako zaujimat...ale po ake cislo by bolo vhodne urobit, do 10 sa mi to nezda
@llela moj nazor je, ze pre 2 rocne deti tak do 3-5, zavisi od aktivity, pre 3 rocne deti asi aj do desat.
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
maminky, kto este nedal navrh aktivit, tak prosim do nedele🙂
ESTE RADI PRIVITAME VO VYMENE 2-3 MAMINKY!!!
@cicamica1980 ahojte, rada by som sa pridala. este som to neskusala, ale rada tvorim a kamaratka @sonny2002 ma skusenosti, tak snad ma pripadne doinstruuje. napad zatial nemam, ale idem sa inspirovat.
@noname26 jasne, do nedele plis pridaj 2-3 navrhy. pokyny a navrhnute aktivity anjdes tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vymena-2-3-roky-79hil9/
@cicamica1980 dakujem, len sa musim hodne preluskat navrhmi, je nieco, co by ste este uvitali (sirsi okruh,tema, alebo co vobec nepozerat? ) napr. tvary, farby a pod.M
@llela 1 navrh vyhodim, 4 je vela🙂)) ak mam vyhodit jeden ja, tak tie protiklady, ale vyhodim co napises ty🙂 naois mi pod foto do alb umu, ktory mam vyhodit. + do albumu napis vyhotovenie a blizsi popis, dakujem pekne
ESTE VEZMEM DO VYMENY 1-2 MAMICKY, KTO MA ZAUJEM?I
@noname26 vek 2-3 roky.
inspiracia tu
https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/busy-bags-pytiky-inspirace-zallak/
v prvom uvodom prispevku su 2 albumy, tam kukni, take aktivity nie, lebo vela mamiciek je tu z tych 2 vymen...
mas dietatko vo veku cca mojej dcery, tak od toho sa odpichni, ze co ju bavi🙂))
mne osobne by sa napriklad pacilo nieco taketo - zamerane na pocitanie
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/nova-vrecuskova-vymena-3-6-rokov-lk29n4/21998107/
podla monte je dobre zacinat pocitanie tak, ze sa prikladaju postupne rovnake predmety /gombiky, kamienky/ na predlohy - 1, 2, atd...
@cicamica1980 to sa mi paci aj dcerka uz rata do 3 a bavi ju to. tak ak tu take nie je, tak davam ako navrh. mozem aj tak rovno sa napichnut? este do nedele pohladam daky dalsi navrh alebo inu variantu pocitania.
@noname26 oki, tak kludne pouzi tento navrh a este jeden skus najst sama.
mas laminovacku? bo tie karticky by bolo dobre mat zalaminovane....
co si myslela tymto?
"mozem aj tak rovno sa napichnut?"
nepochopila som🙂
@cicamica1980 laminovacku nemam ale skusim si pozicat niekde. dako poriesim. a napichnut, myslela som proste prist a rovno zobrat ponuknute, ze mala aktivita zatial z mojej strany. proste sa prichomejtnut🙂) no, je cim sa prehrabavat a neviem, kolko toho do nedele stihnem prestudovat. preto tento jeden napad beriem. ale skusim veru este nieco sama navrhnut.
@noname26 jasne ze je mozne nenavrhnut aktivitu, a potom zobrat po odhlasovani nejaku, co ma vela hlasov a nevyhrala. Uz jedna maminka to tak bude robit. Takze ako chces, napis mi. Neboj dem uploadovat ziadnu tvoju aktivitu, alebo uloadnem tie co si dala? Tie su fajn☺len tusim navliekanie v trochu inej forme uz je navrhnuté
@cicamica1980
1 hmatove vrecuska plnene pieskom kamienkami ryzou koralkami cestovinami ap...
2 priradenie spra neho tvaru na spravnu "stolicku"
3 motylie kridla hladaju par
@llela jej podla fotky si ta pametam z predoslej aktyvity co sme robili ja som robila pracku a ty ?? Boli vsetky suuuupeeer kukam ze nas je tu viac co sme sa zucastnili 🙂 drzim palcee
@marcelka932 ja som mala to stipcekovanie pradla🙂 mne sa ta pracka velmi paci, len moja mala chce stale odtrhnut tie nalepene ciapky na podlozke, takze este caka u nas kym mala na to dozreje🙂
@llela coze ??? No teraz nezartujem ale vesanie pradla je u nas top aj som prirobbila este par kusov odevu a tiez sa jej pacia tie tienove obrazky aj plechovka ..vlasne vsetko je super 🙂 tesim sa na dalsie hracky
@cicamica1980 tak este ako dalsiu alternatívu pridávam toto. písmenká sú ešte priskoro, ale dali by sa tvary - štvorec, hviezda, domček, neskôr čísla digitálne a písmenká (využitie aj vo vyššom veku). máme známeho stolára, dal by mi odrezky. môže byť 5x5 alebo 6x6
@marcelka932
@llela kocky a ako vyzerali tieto aktivity? bo vyzerajú veľmi zaujímavo možno by som si skúsila dorobiť,

@cicamica1980 ahoj, tak za mna dve aktivitky.
1. Kvietok - suchym zipsom sa budu prikladat lupienky
2. Vajickova girlanda - tiez by som sa pokusila aby suchym zipsom boli ozdobky na vajicka a asi 5 vajicok by sa vesalo na snurku