icon

Nová výmena 2 - 3 roky

cicamica1980
29. dec 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂

predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/

ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.

kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂

mima551
3. jan 2015

@cicamica1980 ahoj, tak za mna dve aktivitky.
1. Kvietok - suchym zipsom sa budu prikladat lupienky
2. Vajickova girlanda - tiez by som sa pokusila aby suchym zipsom boli ozdobky na vajicka a asi 5 vajicok by sa vesalo na snurku

martina05
3. jan 2015

pridávam moje návrhy...
1/ spájanie obrázkov spojené s číselnou postupnosťou do 10
2/ triedenie zvierat - domáce, safari,
3/nácvik viazania šnúrok
4/ tvary...

kajka18
3. jan 2015

@cicamica1980 mozes mi prosim este pridat tuto aktivitku? Dakujem 😉

Boli by to domace zvierata a ich srobovanie 🙂 mozem urobit len srobovanie podla farieb alebo aj podla pismeniek....

cicamica1980
autor
3. jan 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@martina05 tvary nedam do albumu, uz to dnes zuzkalika navrhla, oki?

cicamica1980
autor
3. jan 2015

@kajka18 a nechces potom niektory z tych anvrhov co si dala zrusit? nebude to vela, mat 4 navrhy? urobim ako chces, len daj vediet

kajka18
3. jan 2015

@cicamica1980 tak to vajko daj prec 😉

sony2002
3. jan 2015

@cicamica1980 ahojcek, poprosim ta vymenit mi aktivity v albume, pretoze vela mamiciek uz tieto aktivity ma, takze ponukam taketo 🙂
1 - prestieranie z filcu
2 - pocasie - doplnanie tvarov (filc, machova guma) podla pocasia

dakujem 🙂

llela
4. jan 2015

@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
baby chcela by som navrnut nieco s cislami, malu to zacina nejako zaujimat...ale po ake cislo by bolo vhodne urobit, do 10 sa mi to nezda

cicamica1980
autor
4. jan 2015

@llela moj nazor je, ze pre 2 rocne deti tak do 3-5, zavisi od aktivity, pre 3 rocne deti asi aj do desat.

kajka18
4. jan 2015

@llela my zvladame do 10 v pohode 😉

katkae1
4. jan 2015

@llela mojho tak do 5 zaujima. Bude mat dva roky

cicamica1980
autor
5. jan 2015

@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980

maminky, kto este nedal navrh aktivit, tak prosim do nedele🙂

ESTE RADI PRIVITAME VO VYMENE 2-3 MAMINKY!!!

llela
5. jan 2015

1. Protiklady
2. Priradovanie farby
3. Priradit k obrazku
4. Zvieratka

noname26
5. jan 2015

@cicamica1980 ahojte, rada by som sa pridala. este som to neskusala, ale rada tvorim a kamaratka @sonny2002 ma skusenosti, tak snad ma pripadne doinstruuje. napad zatial nemam, ale idem sa inspirovat.

cicamica1980
autor
5. jan 2015

@noname26 jasne, do nedele plis pridaj 2-3 navrhy. pokyny a navrhnute aktivity anjdes tu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vymena-2-3-roky-79hil9/

noname26
5. jan 2015

@cicamica1980 dakujem, len sa musim hodne preluskat navrhmi, je nieco, co by ste este uvitali (sirsi okruh,tema, alebo co vobec nepozerat? ) napr. tvary, farby a pod.M

cicamica1980
autor
5. jan 2015

@llela 1 navrh vyhodim, 4 je vela🙂)) ak mam vyhodit jeden ja, tak tie protiklady, ale vyhodim co napises ty🙂 naois mi pod foto do alb umu, ktory mam vyhodit. + do albumu napis vyhotovenie a blizsi popis, dakujem pekne

cicamica1980
autor
5. jan 2015

ESTE VEZMEM DO VYMENY 1-2 MAMICKY, KTO MA ZAUJEM?I

cicamica1980
autor
5. jan 2015

@noname26 vek 2-3 roky.
inspiracia tu
https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/busy-bags-pytiky-inspirace-zallak/

v prvom uvodom prispevku su 2 albumy, tam kukni, take aktivity nie, lebo vela mamiciek je tu z tych 2 vymen...

mas dietatko vo veku cca mojej dcery, tak od toho sa odpichni, ze co ju bavi🙂))

mne osobne by sa napriklad pacilo nieco taketo - zamerane na pocitanie
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/nova-vrecuskova-vymena-3-6-rokov-lk29n4/21998107/

podla monte je dobre zacinat pocitanie tak, ze sa prikladaju postupne rovnake predmety /gombiky, kamienky/ na predlohy - 1, 2, atd...

noname26
5. jan 2015

@cicamica1980 to sa mi paci aj dcerka uz rata do 3 a bavi ju to. tak ak tu take nie je, tak davam ako navrh. mozem aj tak rovno sa napichnut? este do nedele pohladam daky dalsi navrh alebo inu variantu pocitania.

cicamica1980
autor
5. jan 2015

@noname26 oki, tak kludne pouzi tento navrh a este jeden skus najst sama.
mas laminovacku? bo tie karticky by bolo dobre mat zalaminovane....

co si myslela tymto?
"mozem aj tak rovno sa napichnut?"
nepochopila som🙂

noname26
5. jan 2015

@cicamica1980 laminovacku nemam ale skusim si pozicat niekde. dako poriesim. a napichnut, myslela som proste prist a rovno zobrat ponuknute, ze mala aktivita zatial z mojej strany. proste sa prichomejtnut🙂) no, je cim sa prehrabavat a neviem, kolko toho do nedele stihnem prestudovat. preto tento jeden napad beriem. ale skusim veru este nieco sama navrhnut.

noname26
5. jan 2015

takze ja ponukam 1.pocitanie 2. farby a jemna motorika s vrchnáčikmi z fliaš a) prevŕtané navliekanie napr. podľa vzorov v presnom poradí , b) ukladanie do správneho tvaru podľa predlohy, možnosť kombinovania a) a b) v jednom

cicamica1980
autor
6. jan 2015

@noname26 jasne ze je mozne nenavrhnut aktivitu, a potom zobrat po odhlasovani nejaku, co ma vela hlasov a nevyhrala. Uz jedna maminka to tak bude robit. Takze ako chces, napis mi. Neboj dem uploadovat ziadnu tvoju aktivitu, alebo uloadnem tie co si dala? Tie su fajn☺len tusim navliekanie v trochu inej forme uz je navrhnuté

marcelka932
6. jan 2015

@cicamica1980
1 hmatove vrecuska plnene pieskom kamienkami ryzou koralkami cestovinami ap...

2 priradenie spra neho tvaru na spravnu "stolicku"

3 motylie kridla hladaju par

marcelka932
6. jan 2015

@llela jej podla fotky si ta pametam z predoslej aktyvity co sme robili ja som robila pracku a ty ?? Boli vsetky suuuupeeer kukam ze nas je tu viac co sme sa zucastnili 🙂 drzim palcee

llela
6. jan 2015

@marcelka932 ja som mala to stipcekovanie pradla🙂 mne sa ta pracka velmi paci, len moja mala chce stale odtrhnut tie nalepene ciapky na podlozke, takze este caka u nas kym mala na to dozreje🙂

marcelka932
6. jan 2015

@llela coze ??? No teraz nezartujem ale vesanie pradla je u nas top aj som prirobbila este par kusov odevu a tiez sa jej pacia tie tienove obrazky aj plechovka ..vlasne vsetko je super 🙂 tesim sa na dalsie hracky

noname26
7. jan 2015

@cicamica1980 tak este ako dalsiu alternatívu pridávam toto. písmenká sú ešte priskoro, ale dali by sa tvary - štvorec, hviezda, domček, neskôr čísla digitálne a písmenká (využitie aj vo vyššom veku). máme známeho stolára, dal by mi odrezky. môže byť 5x5 alebo 6x6

noname26
7. jan 2015

@marcelka932
@llela kocky a ako vyzerali tieto aktivity? bo vyzerajú veľmi zaujímavo možno by som si skúsila dorobiť,