Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
dievcence, ja som este zabudla dopisat k mojej prvej aktivite, ze lupienky budu bez tych cisielok. Len aby ste s tym ratali... vdaka a pardon za poznamku takto na poslednu chvilku
@drahuska11 zamer, napisalo mi tam 5 ludi, ze tu aktivitu maju. ked zostanu 2 aktivity, tak je to ok.
@mima551 napis to pod foto do albumu🙂
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
este jedna pripomioenka, ked budete cez vikend pocitat hlasy, dajte pozor, aby ste nespocitali hlasy mamiciek, co nie su v tejto vymene. lebo fotky mi lajkuju aj "cudzie" maminy.
treba kliknut pod foto na tu ruku s palcom hore a vyhodi vam, komu sa to paci🙂))
@cicamica1980 ahoj, ja sa chcem velmi ospravedlnit, ale nebudem sa moct zucastnit tejto vymeny, Velmi ma to mrzi.
@cicamica1980 ahoj urobila som si tu novy ucet pod tymto uz nechcem fungovat urobila som si novy mozes ma tam pridat ? Pod loginom marcelkaemmka samozrejme budem slexovat nejaky cas prichadzajuce spravy na tento ak je to problem daj vediet vydrzim na tomto fungovat
takze llela a petolub odchadzju z vymeny
takze je nas -2
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
bibi78 - bud este stihne neico navrhnut, alebo urobi nejaku aktivitu, ktora nevyhra, ale bude mat dost halsov - preto ak sa vam paci aj dalsia aktivita danje mamicky, piste do komentu AJ TOTO SA MI PACI
dakujem
@marcelka932
uoravila som to takto - dala som tvoje oba nicky cez lomitko a budem to tak vsade pisat, pre istotu, ok?
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
@cicamica1980 no super dakujeeeeeeem
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
mame o ucastnika menej , lucka.ano opusta vymenu, to len pre info
@cicamica1980 prosim ta len vymaz moje aktivity z albumu...dakujem
@llela ak ti to jevadi, necham ich zatial tam. Mame jednu maminku co nebude vyrabat, tak mozno urobi noeco z toho...
@cicamica1980 len potom ich uz nebudem moct pouzit do buducej vymeny ak maminka bude nieco z toho robit
@cicamica1980 Ahoj, prosím Ťa a zaktualizovaný kompletný tím účastníčok, aj aby som vedela, kolko hlasov je spolu, kedy bude definitíva... a teda i kolko kusov budem vyrábať. Ďakujem vopred...papaa
Žienky pri tej frotazi nebude vám vadiť že obrázky budú roznofarebne? Napr na bielom podklade bude modrá farba a na žltom zelená aby to lepšie vyniklo.
@luckadominika nevadi 😉
@luckadominika nie, nevadi 🙂
@cicamica1980 da sa este pripojit?
@luckadominika nevadi 🙂
@nicicka a vies dat navrhy este dnes?
@cicamica1980 len som nepozerala co tu davali baby, ak by to uz bolo alebo by to nebolo dobre, tak mam este nejake ine
@nicicka duha uz bola v predoslej vymene - kuk uvodny prispevok, jeden z tych dvoch linkov.
mozes dat plis popis k tym aktivitam? z coho to bude vyrobene? kolko toho bude?
dakujem
maminky, este nam dodatocne pribudla jedna mamicka @nicicka
pridala som foto jej aktivit do albumu. ona tam da popis a vyhotovenie a prosim odhlasujte aj jej aktivity.
zaroven @nicicka, prosim precitaj si pokyny v albume a podla toho odhlasuj
tu mas album s fotkami
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vymena-2-3-roky-79hil9/
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @llela @luckadominika @lucka.ano @marcelka932 @martina05 @mimamijami @mima551 @noname26 @petolub @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980, @nicicka
motívy na frotáž môžu byť? ( budem sa snažiť aby sa podobali :D
@bibi78 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
kedze mame vo vymene este jednu novu mamicku, tak posuvam hlasovaie do nedele. takze prosim v pondelok/utorok mi kazda napiste vysledky hlasovania
priklad
zuzickaak mi napise + oznaci ma tu vo fore zavinacom
tvary - PACI SA MI TO 13 /aj toto sa mi paci 3/
auta - PACI SA MI TO 7/aj toto sa mi paci 2/
VITAZNA AKTIVITA: TVARY
dakujem pekne a pekny vikend
@luckadominika super 😉
@cicamica1980 nasla som v tych albumoch navliekanie snurok aj tu duhu s pom pom gulickami, tak vlozim namiesto niech este dva navrhy (resp. vsetky 4 ktore by bolo mozne vytvorit) a poprosim o schvalenie alebo neschvalenie
@cicamica1980 aha, tak pozeram ze uz si do albumu nahodila aj moje, tak pridavam aj ja
@nicicka s tvojim dovolenim tam nedam to fukanie - to si fakt kazdy doma vyrobi za 2 minuty. a ponecham tam tie snurky. je to sice navliekanie, ale da sa to skombinovat uz s robenim uzlika a to je podla mna celkom fajn. osobne by som este zrusila tie farebne kruhy - lebo to je tak aktivita pre 18 mesacne dieta. vymena je deti 2-3 roky. co myslis, mozem tie kruhy zmazat?

@cicamica1980 ahoj, mam otazku, z mojich styroch navrhov si hned vyhodila hmatovy labyrint, s tym som ok, ale v albume nevidim ani laminovane tienove pexeso ... omyl alebo zamer? dakujem r