Nová výmena 2 - 3 roky
ahojte maminky.
rozmyslam, ci by sme nedali dalsiu vymenu.
oslovujem tymto prioritne maminky, ktore so mnou boli vo vymenach - samozrejme aj ostatne maminky
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
nemate chut na dalsiu vymenu?
ze by sme si to urobili tak pohodovo - nech je viac casu na vyrobu - take 3 mesiace? aby sa mohol zapojit kazdy, aj kto ma menej casu?
a kedze bude viac casu, tak by mohlo byt vo vymene viac mamiciek - kludne aj cez 20, nech si "zamakam" aj ja🙂
predstava by bola:
aktivity pre deti 2-3 rokov, a aby to neboli tieto, ktore sme uz vyrabali:
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-fwq35e/
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ja by som to cele zorganizovala a nevyrabala by som, takze kazda z vas by za to zorganizovanie vyrobila 1 ks pre mna.
kto ma zaujem, nech napise sem do fora, ze sa chce zucastnit.
pekny den vsetkym🙂
@cicamica1980 ja si vezmem ten strom, mala som ho v navrhu uz minulu vymenu. Mozu byt rozne variacie. Ja tu mam kvety, ovocie, listy a snehove vlocky. Inak vobec nestiham chodit na net, takze hlasovania som sa uplne vzdala, ale verim, ze baby hlasovali za tie najlepsie aktivity pre drobcov 😉 .
@cicamica1980 hlavne uz treba ukoncit prijimanie dalsich ludi...sa to zbytocne komplikuje
@katkae1 ano mas pravdu, ale ked si pozries album vitaznych aktivit - aj ked sme vyradili vela navrhv, co maminy doma maju, tak aj tak je pod vela aktivitami napisane, ze to maminy doma maju☹ takze ja predpokladam, ze po vuhlaseni vitaznych aktivit aj tak este par mamin odide - a nechcem skoncit s poctom 15 mamiciek vo vymene...
@kajka18
@mimamijami
prosim mozete mi napisat sem do tohoto albumu kratky popis, co by to malo byt a ako sa s tym ma robit?
vdaka
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/aktivity-tipy-9f9ub1/
@kajka18 ahoj, ja tej tvojej aktivite nerozumiem.. ☹ , mozes mi vysvelit princip prosim? 🙂
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
@michalajulka
@laura27m
@dendulik82
@bibi78
maminky,
kliknite sem na tento album s tipmi na aktivity pre mamicky, co nenavrhli
a napiste mi do komentu, ak nieco z toho mate.
zaroven naklikajte na kazdu aktivitu z toho albumu, ze sa vam paci - ak sa vam paci.
ja potom vyberiem aktivity co maju najviac hlasov a ponuknem ich mamickam, co nenavrhli ziadne aktivity.
+ napiste mi vysledky hlasovania za vase navrhnute aktivity.
dakujem
@cicamica1980
puzzle - polovice a stvrtiny - paci sa mi to 12
duhova tacka - paci sa mi to 6 (aj toto sa mi paci 5)
vyherna aktivita puzzle - polovice a stvrtiny
@cicamica1980 PACI SA MI TO : 1. skladanie podla farieb a roznych sposobov, 8. robenie pizze z filcu
@kajka18 @cicamica1980 PACI SA MI TO: prve dve aktivity - zalaminovane karticky aj ludske telo
@drahuska11 lajkovat treba priamo do albumu,
nie sem do fora - plis este raz do albumu
@cicamica1980 chapem, ale napisala si ze sem priamo ...idem na to
@cicamica1980
rozlisovanie farieb - PACI SA MI TO 7x / AJ TOTO SA MI PACI 3x,
hladanie predmetov vo flasi - PACI SA MI TO 11x / AJ TOTO SA MI PACI 1x
vitazna aktivita: hladanie predmetov vo flasi
@drahuska11 blbo som to napisala, napsiem este raz
este raz aj s linkom
@bibi78 @dendulik82 @drahuska11 @emica55 @gooobi @christina87 @kajka18 @katkae1 @luckadominika @marcelka932 / @marcelkaemmka @martina05 @mimamijami @mima551 @nicicka @noname26 @silvia1101 @sony2002 @sticza @vepiku @zuzickaaak @zuzkalika + @cicamica1980
@michalajulka
@laura27m
@dendulik82
@bibi78
maminky,
kliknite sem na tento album s tipmi na aktivity pre mamicky, co nenavrhli
a napiste mi do komentu, ak nieco z toho mate.
zaroven naklikajte na kazdu aktivitu z toho albumu, ze sa vam paci - ak sa vam paci - rad za radom, olajkujte vsetko co sa vam paci
ja potom vyberiem aktivity co maju najviac hlasov a ponuknem ich mamickam, co nenavrhli ziadne aktivity.
+ napiste mi vysledky hlasovania za vase navrhnute aktivity.
dakujem
@cicamica1980
kvietok - PACI SA MI TO 14x
vajickova girlanda - PACI SA MI TO 6x / AJ TOTO SA MI PACI 1x
vitazna aktivita: kvietok
@cicamica1980 1. frotaz 19x páči sa mi to
2.hľadanie 0x páči sa mi to
Vitazna aktivita frotaz
@cicamica1980
Tvary - PACI SA MI TO 11 / Aj toto sa mi paci 1/
Auta - PACI SA MI TO 9 / aj toto sa mi paci 2/
VITAZNA AKTIVITA: TVARY
Čísla - Páči sa mi to 7x
Domino - Páči sa mi to 12x
Víťazná aktivita je DOMINO 🙂
@cicamica1980
Tangram - PACI SA MI TO 8x / AJ TOTO SA MI PACI 3x
Tvary Level II - PACI SA MI TO 13x
vitazna aktivita: TVARY LEVEL II
@cicamica1980
Teple/studene 2hlasy, 3 aj toto sa mi paci
Srobovanie 13hlasov, 1 aj toto sa mi paci
Puzzle 4hlasy
Vitazna aktivita - SROBOVANIE 😉
spárovanie - 17 hlasov
Skladanie dľa predlôh - 1 hlas, 1x aj toto sa mi páči
Víťazná aktivita - Spárovanie
pocitanie 9, paci sa 2
priradovanie tvary 11, paci sa 2
VYHERNA priradovanie tvarov.
@cicamica1980
vtacik - PACI SA MI TO 6 /aj toto sa mi paci 0/
obrazky na palickach - PACI SA MI TO 13/aj toto sa mi paci 0/
VITAZNA AKTIVITA: OBRAZKY NA PALICKACH
@cicamica1980 geoboard - paci sami 17
pocitanie - paci sa mi 2 (aj toto sa mi paci 8)
vitazna aktivita geoboard
@cicamica1980 Áno, súhlasím. Z čoho si môžem vybrať?
@laura27m dam vedieť , este pockaj
@cicamica1980
HMATOVE PEXESO # 10 X PACI SA MI TO
MOTYLIE KRIDLA # 8 X PACI SA MI TO
VITAZNA AKTIVITA #HMATOVE PEXESO#

Tip na navrh 😉