Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@sliver @kmotra7@oveckajanka maminky, ak sa nenahneváte, tak rada by som robila iba jednu aktivitu, kedže je to finančne a časovo jednoduhšie, robiť jednu aktivitu ako dve
@sliver Môžeš dať. Ak budú ostatné kočky chcieť radšej semafór, urobím ten. Ide predsa o to, aby bol každý spokojný 🙂 . Priznám sa, že laminovacie aktivity som dávala aj preto, že ešte nemám laminovačku, ktorú už dlho chcem pre svoje aktivity (manžel so mnou toto nadšenie nezdieľa 😖 ). A kvôli tejto výmene by som si ju kúpila už teraz 😀
@pifina vitaj 😉
prosím ťa daj návrhy 😉 niektoré dievčatá už majú svoje víťazné veci čo idú robiť, niektoré písali že urobia aj dve aktivity, každopádne pridaj fotky čo by si rada robila min 3 a v mojom albume https://www.modrykonik.sk/blog/sliver/album/vre... u každej maminky odhlasuj jednu aktivity ktorá by ťa potešila 😉
@adelajda2012 @sliver @meg_junova @sileta @kmotra7 @malamargaretka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Dievcata, velmi ma to mrzi ale aj ja odstupujem z vymeny..vobec neviem, ci by som to stihala..sa mi toho volako nakopilo doma, tak radsej odstupujem skor ako neskor pocas vyroby...A viem aj ze chcete najskorsi termin a nechcem Vas brzdit...Dufam, ze sa nehnevate 😉 a dakujeeeem za vsetko 🙂
@oveckajanka netráp sa termínom, to dohodneme, keď nebudeš stíhať tak počkáme 😉
@ivana08 značky isto chcem a isto ti zato niečo urobím, namakáš sa na tom vyhľadávaním, upravovaním a neurobila by som to žeby si mi to poslala a ja dorobila, to teda nie, tvoju snahu a prácu si cením!
lienky máme doma len čiernobielo 😉 a dcerka ich má veľmi rada tak som myslela žeby som ju potešila farebnou a zalaminovanou verziou 😉 popravde nechce sa mi to farebne strihať, laminovať a zase strihať... ale keď to nebudeme mať o nič nejde...
@oveckajanka a to tvoje počasie je úžasné, vidíš aj prototyp si zvládla perfišne prvá v rýchlo čase! takže si myslím že so svojou šikovnosťou nebudeš mať problém 😉
ahojte, tiez som cez vikend nebola moc na nete, tak odpisujem az teraz
@sliver u teba som sa pomylila a oznacila dve aktivity, tak uz som to opravila 🙂
ja si dve aktivity netrufam robit, ta pracka s ponozkami vyzera byt riadna piplacka, budem rada ked stihnem tuto jednu, ale rada posuniem tangram inej mamine, ak nema niekto este vybrate, alebo mozem spravit v dalsom kole 😉 prip. @sileta ak by si ho chcela robit, tam by si vyuzila tu laminovacku co si chcela 😉
takze moje navrhy - hmatove pexeso - bud v latkovych vrecuskach (ako tu: http://rustspolecne.cz/2012/03/akce-pytliky-hma...) alebo som videla aj v balonoch nasypane, tam sa da aj jemnejsi material dat (http://rustspolecne.cz/2014/04/hmatove-balonky/) ... dlhsie sa chystam aj na zvukove pexeso, ale to by som potrebovala obaly od kinderiek nazbierat, mam mozno 20 😝 ... zapinanie gombikov podla farieb (http://rustspolecne.cz/2012/08/barevne-knofliky/) ... este ma napadlo nieco take ako had - pasiky latky alebo stuzky s roznym zapinanim, aby sa dal z toho spravit had alebo druha varianta, ze pasik by mal zapinanie rovnakeho druhu na oboch koncoch, aby po zapnuti vytvoril kruzok a spajanim kruzkov tvorit retaz ... laminovacku zatial nemam, tak preto len latkove veci davam, kludne dajte aj tip, co by som mohla zvladnut usit popri dietati, co spi len v noci 😀
Pozerám do toho albumu, pozerám, a stále neviem čo vlastne budem robiť 😒 . Ak sa mám riadiť väčšinou (čo by som sa asi mala 🙂 ), tak urobím zvieracie uši, nohy, plus veci v dome (s týmto nemám problém, sú to na výrobu podobné aktivity). Ale robiť tieto dve aktivity a ešte aj semafór nebudem, je to pre mňa časovo i finančne náročné.
Dievčatá @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka prosím vás o zahlasovanie pri nových návrhoch a tiež skontrolovanie si svojich hlasov aby sme sa dopracovali k nejakým výherným aktivitám... ešte niektoré nevedia do čoho sa majú pustiť....
alebo napíšte svoje názory čo si myslíte....
@romanovaz podľa mňa je to super vec 😉 teda ak sa aktívne venuješ veciam pre deti, viem že veľa vecí sa dá urobiť aj bez alebo v copyshope ale je to drahé :(
ja laminujem veľa vecí ale som zase busybags maniak 😀 teda ešte kým sa dá a nie som v práci 😉 potom už na to asi nebudem mať toľko času....
ja som ju dostala na valentína 😉 ako darček od drahého a neskutočnu radosť mi urobila a teda aj ušetrila kopec peňazí... viem že je to bláznovstvo ale každý má inú mániu 😉

@ sliver A niečo také?