Nové vrecúškové aktivity 2 - 3 roky
Pozdravujem všetky mamičky. Osobne som sa nezúčastnila ešte žiadnej takejto výmeny ( zmeškala všetky 🙂 ) ale mám pre ne veľké nadšenie. Mamičky, poďme spolu tvoriť 🙂
@kmotra7 Ja tiez velmi nechcem to tienove divadlo...a ak nie je ten geoboard mozny tak radsej tie srouby ak by si mi bola ochotna urobit 🙂
@sileta neboj sa to sa utrasie, to je normálne že prvé dva-tri týždne sa dohaduje hore dole, nemohli sme čakať že každá dá tri-päť návrhov a všetkým bude vyhovovať jedna aktivita ktorú si odhlasujú... vždy sa dohaduje hore dole ale nakoniec sa vždy nájde tá správna cesta 😉
ja som napr. ešte nezažila výmen kde by som robila iba jednu aktivitu, vždy sa našiel niekto komu to nevyhovovalo... isto nie je dôvod končiť! mám ti pridať ten stromček? a teda ten semafor mám prehodiť? len si chcela laminovať, či ako? alebo ten tangram nechceš robiť?
ak si nespokojná s niektorými návrhmi treba napísať!
Dievčatá @adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
prosím vás znova o prehodnotenie hlasovania nech sa už posunieme ďalej a môžme vyrábať....viem že tento začiatok je vždy taký náročné na komunikáciu ale treba fakt komunikovať, zahlasuje sa a mesiac tu nikto nič nenapíše 😉 iba ak by chcel niekto rady že čo ako urobiť 😉 tak venujte ešte čas tomu nech sme spokojné všetky a ideme ďalej 😉
zmazala som všetky aktivity ktoré nemali ani jeden hlas (okrem pifiny lebo tam sa ešte úplne neodhlasovalo) skúsila som poprehadzovať niektoré návrhy alebo napíšte čo by vám vyhovovalo... viem že tu bol ešte spomínaný TANGRAM....
@sliver zahlasovane 🙂
odhlasovane 😉
@adelajda2012 Chceš zvieratká alebo strom? Hlasovala si za obe. Ďakujem.
@adelajda2012 @sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Skoro dokonalé......
@sliver @kmotra7 @oveckajanka , baby som ešte v jednej výmene prihlásena a tam si baby ohlasovali tu aktivitu s tými gulickami o ktorú ste mali aj vy záujem,tak ak este mate o to záujem,tak vam to spravím,kedže budem kupovať materiál tak či tak.Ak mate o to záujem,tak mi dajte vediet a zmeňte to aj v hlasovaní,dakujem
Na základe výsledkov budem robiť strom. Bohužiaľ, nemám toľko času, aby som robila všetky aktivity.
@pifina @kmotra7 @malamargaretka Prosím, dajte vedieť, či súhlasíte so stromom. Vďaka 🙂
@romanovaz - a keby som si vybrala aj aj 😉
@malamargaretka - budeš robiť obidve veci či len víťaznú
@pifina - čo budeš robiť? farby, semafor alebo aj reťaz...
ja som sa rozhodla že spravím tri ☹ no čo už.... hádam to nejak zvládnem, výhoda je že som už všetky robila tak hádam viem do čoho idem 😀 teda okrem merania - to kvôli jednej robiť nejdem ☹ @malamargaretka prepáč
@sliver @pifina @sileta @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Prototyp:
Nejak mi to tu blbne, tak mate dva obrazky 🙂
@adelajda2012 mne sa to veľmi páči 🙂
@adelajda2012 krásne
@sileta ja sa prisposobim 😅
@sliver neviem, ci stihnem spravit semafor aj farby, resp. ani nie tak spravit, ako zohnat material, vyroba by nemala byt az taky problem ... mam doma nejaku ciernu a oranzovu latku, takze polovicu semaforu 😀 ale navstivim obchod, tak hadam dokupim, co treba a stihnem obe spravit ... pri tom semafore treba po dve vrecuska z kazdej farby okrem semaforu? a pri farbach ma napadlo, ze by som to urobila ako kvietky, alebo to zbytocne prehanam a necham kolieska? uvidim, aky vyber gombikov bude, zda sa mi, ze to bude najvacsi problem, aby som zohnala gombiky vo farbach latky 😝
@pifina to by bolo perfektne keby sa ti to podarilo že aj aj 😉 už teraz veliká vďaka za ochotu vôbec!!!
@malamargaretka čo si si vybrala miesto toho merania? nech viem a môžem ďalej postupovať.... myslím si žeby sme sa mohli pustiť už do výroby... a ty ako ideš robiť aj aj či len víťaznú...
@adelajda2012 Vyzera to velmi pekne 🙂
@pifina pri tych farbach ked som ich videla v albume ma presne napadlo, ze by to vyzeralo lepsie keby tam bolie namiesto kruzkov kvietky 😉 podla mna to bude vyzerat super, lepsie ako kolieska 🙂
@romanovaz ja som si nakoniec nechala tie magnetky ale aj tak dakujem 😉

@adelajda2012 @sliver @pifina @kmotra7 @malamargaretka @oveckajanka @ivana08 @romanovaz @darlicka
Mám pocit, že s pribúdajúcimi návrhami vzniká chaos a ešte aj tie výsledky, ktoré boli isté, isté nie sú. Ja som si vybrala pri každej mamičke jeden návrh aj keď nie vždy som bola s návrhami stotožnená. Je nás viac a myslím, že každému sa asi bude dať k plnej spokojnosti ťažko vyhovieť. Iba ak by sme každá robili i 3 aktivity. Takže by bolo dobré, keby sa každá vyjadrila, resp.odhlasovala v albume, nech je v tom jasno (ja teda nemám).
Prípadne by som mohla ešte robiť ten strom, ktorý navrhla oveckajanka, ak sa tým situácia vyjasní. Ak nie, tak potom asi končím.
@pifina nie všetky mamičky chceli semafór, jedna ho už má