Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
Dievcata, pozrite prosim tento filc z decuart. Je to hrubka 2 mm, nemecky vyrobca meyco. Zial nemame s tym ziadna osobnu skusenost. Ak sa dohodneme objedna to z ciech majaza cez brata. Maju aj lepidlo na filc. Pripajam linky
http://www.decuart.cz/filc--penova-guma/
http://www.decuart.cz/malovani--lepidla-a-laky/...
@ihrisko2009 to majú teraz nejakú zľavu na ten filc, veď ešte minulý týždeň ho mali za 11kč a teraz, že 6kč 🙂
ahojtem ak vam to pomoze, mozem aj nafotit ten filc zo stoklasy a od nas z obchodu a pridam foto, budem sa snazit odfotit aj hrubku, ale az neskor vecer 😉 Ak by vam nevadilo, ja by som vyrabala z toho co mam ,napisem aj rozmery.pozrem aj ponuku, co by som mohla robit.
ale ak by bol v akcii ten z davony, mozem sa pridat k objednavke, len sa mi vidi ze su to zvlastne farby a neda sa otvorit vacsia fotka
@sharonik este dnes poobede ho mali za 11 kc. Tak teraz neviem či to vnímať ako šťastie alebo byt podozrievavy voči tej cene. Tak či tak, prosím dohodnime sa odkiaľ budeme kupovať.
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
no, baby, ja čumím ako puk na tu cenu filcu...
ja som za to, aby sme ho objednali, aj za cenu, ze sme ho neodskušali...
ivaha, tento nemam odskušany, ale tá cena 0,2222eur za ks ma ohurila...
ak suhlasite, semsa s objednávkami, kym je to v akcii 😀
pozeram, ze tam maju aj tie dierkovacie kliešte za par kč, viete mi poradit aku velkost mi treba?
http://www.decuart.cz/derovaci-kleste/
a našla som katalog toho vyrobcu, tu je ten filc nafoteny... neviem či vam to pôjde otvorit, je to strana 178
Baby rozhodla som sa, že podklad urobím z rovnakého filcu ako budeme mať všetky, aby bol rovnaký, čiže objednám a už aplikácie na ten filc urobím zo svojho filcu, aby som nezbankrotovala, môže byť? 🙂
@radana2011 ak teda baby súhlasia s tým zapínaním, tak poprosím toľko kusov, koľko nás je, vďaka 🙂
@sharonik @majaza fuuu dievcata, teraz ste ma poplasili, prave som chystala objednavku na kooopec filcov, kym sa mi otvorila ich stranka, ale ked som zbadala tie rolky, tak to prave vyzera na ten hruby ale zarovem velmi makky filc, aky som videla aj ja.tak vobec neviem co robit.Objednala by som si kopu, len ak bude makky a hruby, bude mi na nic.neda sa im nahodou zavolat, ci je aj taky pevny?
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
diavcata, najviac hlasov v albume mali piskvorky, tak mozem urobit tie, neviem ci musia byt na dve strany, teda na prvej nejake vrecko, kam by sa ukladali,alebo by stacili na jednu zaroven by som rada dala podkladovu stranu tmavomodru, nie ciernu. Ak budete objednavat teraz ten v akcii a vsetci s tym suhlasite, tak objednam aj ja a budem vyrabat z tohto, robila by som piskvorky biele s cervenymi znakmi, ako je na obrazku.Mozme sa dohodnut ak tak, ze maminky co si zelaju urobim dvojstranne a ostatnym mozem pozosivat ich strany. S tym ze by som triedila balicky, kedze budem aj zosivat, suhlasim.
este som zabudla znaky kruźnicu a krizik by som pisala specialnou plastickou gumovou farbou na textil, som si uvedomila, ze cervenu nemam, tak by ste si farbu mohli vybrat-nafotim vzorkovnik,no a aj tie pasiky by mohli byt pisanie takou fabrou.bielou.
Tych filcov je strasne malo, podkladovu farbu vezmem zelenu ako je na foto v albume. Majaza objednavku poslem cez ip, len to pls objednaj cim najskor nech sa nam este ujde.
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
baby, mam to objednat este dnes?
či mam pockat do zajtra a zistit ohladom pevnosti filcu a tiez, či nebudu mat este viac kusov? (tiež mi chyba moja forba)
ivaha, keby som sa pýtal na tu pevnost, ako im to mam vysvetlit a co sa mam spytat aby sme sa pochopili?
lebo taka otazka - je pevny??
je o nicom 😒
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha
pridavam foto tych farieb
este ma napadlo, kedze hra pre piskvorky je stvorec, my mame stranu obdlznik a este aj naboku sa necha pas volny na dierky, tak by som mohla to vrecko nasit naspodu a bolo by to jednoduchsie na prenasanie ako dve strany-tu je zhruba nacrtok
Majaza ja by som to objednala cim skor a po telefonate mozes zajtra doobjednat.
@ivaha mne sa to paci takto na jednu stranu a piskvorky biele s tou prvou fialovou farbou pre nas 🙂
@majaza skus im napr vysvetlit, ze by to mala byt strana textilnej knihy, napr ja ked filc prelozim nasilu tak sa akokeby zlomi, nie je makky ako latka a vobec sa neda ulozit tak ako maju oni na obrazku, ze perlozis a ostanu dve polky na sebe lezat,tento je tak pevny ze hned sa vrati naspet a keby som ho prelozila nasilu a zatlacila ako ked skladas papier, tak tam to zlomenie aj ostane a je to viditelne, ze sa to zlomilo, jednoducho je tvrdsi-neivem ci som pomohla, viac ma nenapada.
Ano, ja kompletizujem!
@majaza s tou objednavkou mozes este pockat do zajtra? ja som sa k tomu este nedostala.. ☹
@kittykittyke no, ja asi počkam, lebo idem zistit ten filc aky je a tiez ci teda maju/nemaju viac kusov, lebo neivem, pre nas maju malo 😝
@maryennn1 ok, cez vikend to poriesim, buduci som cely na školení.

@ihrisko2009 mne je jedno 🙂
no mali by to aj ostatne odsuhlasit...
a hod link na to lepidlo...