icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

majaza
13. mar 2014

@maryennn1 nie, to nebude podklad, je to príliš makke

maryennn1
13. mar 2014

@majaza ok som za davonu

maryennn1
13. mar 2014

@majaza ou ale teraz som pozerala na davonu a teda tam vychádza filc dosť draho ☹ 8ks na 5,41€ a to je teda dosť veľa ☹ to v opitecu napr. vychádza sada 10ks (+,5 cm) na 3,26€ a ja som s hrúbkou spokojná, už som odtiaľ objednávala.

majaza
13. mar 2014

@maryennn1 @ivaha
inak, ja si osobne myslim, ze môžete použiť ten filc, čo máte doma, mne osobne nevadi, že bude trochu iny napr. ako ten môj...
hlavne že velkost bude rovnaka...

ihrisko2009
autor
13. mar 2014

@majaza a kedy budes objednavat tu davonu? Este by som nieco doplnila.

radana2011
13. mar 2014

@majaza tak mne prosim objednaj co maju a zvysok z davony...

komzikosaurus
13. mar 2014

ja nemam zaujem o objednavku :(

majaza
13. mar 2014

@radana2011 a.ktoré farby a koľko si zoberies.z toho čo som napísala na predch.strane?
To je už.objednané.
Davonu mi môžete.písať, nahadzujem.ju a teda.dám termín - v sobotu do 12h poslať čo kto chce...
@ihrisko2009

sharonik
13. mar 2014

@majaza no ja teraz neviem, ja potrebujem pevný podklad aj tie kolečká, na ktoré sa budú písmenká nalepovať, lebo sa bude s nimi stále manipulovať. Chápem to dobre, že si to už objednala? Tak uvidíš ako bude vyzerať ten filc keď príde.

sharonik
13. mar 2014

@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @komzikosaurus, @ivaha, @maryennn1, @kittykittyke
Dievčatá, ak niektorá ešte zháňate dierovacie a nitovacie kliešte budú mať v lídli budúci týždeň, aj s 200 ks nitov ozdobných za 4,99

kittykittyke
13. mar 2014

@sharonik @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @komzikosaurus, @ivaha, @maryennn1, @kittykittyke

Baby, trosku mimo najhorucejsiu temu (material 🙂

co by ste povedali na toto? neboli by zvieratka na farme, ale na kolotoci..

ivaha
13. mar 2014

@kittykittyke wau to je super, len zmesti sa to na tu stranu?
este som sa chcela spytat, prosis si odomna tie piskvorky, plus pozosivam strany, alebo nieco ine?ak by si chcela, nie je to sice do knihy, ale ak nechces zosivat strany, mozem namiesto piskvoriek aj tie nanuky ti spravit.

kittykittyke
13. mar 2014

@ivaha

Neviem, ci to vojde na jednu stranu, dufam, ze ano.. lebo takto sa mi to velmi paci.. 🙂
vyskusam, ci to vojde.. a dala som to sem preto, aby som vedela, ci by sa vam vobec nieco take pacilo..
ak by to nevychadzalo, tak potom je tu stale to ,,gazdovstvo" 🙂

No a ked si mi uz ponukla taku moznost vyberu.. tak ja si neprosim zosivat strany.. ale ak by ti to nerobilo nejaky vacsi problem, resp. ak budes mat na to cas.. tak by ma potesila predna strana s menom.. 🙂
nanuky budeme mat z inej vymeny.. sice nie v takych farbach ako mas v albume.. ale budu.. 🙂

ivaha
13. mar 2014

fajn pravdaze , takze piskvorky rusim a idem vyrabat mena?ci myslela si k piskvorkam este jednu stranu s menom?

komzikosaurus
14. mar 2014

Takze,
Dlho som rozmyslala, kde zohnat zelenu sietku , aby bola makka, napadlo mi , ze zafarbim zaclonu na zeleno, len kedze s tymto nemam skusenosti (hlavne ak ide o zaclonu / material + teplota), tak ma teraz osvietilo 😎 a vymyslela som to takto :
Nebude futbal ale hokejovy labyrint 😀 , namiesto gombika, tam bude PUK (magnetka) vymyslela som to tak, ze dieta ju moze posuvat prstom alebo kovovou hokejou (na ktorej este popracujem v galanterke) zaclona bude ta hustejsia a samozrejme bude mat vsetky tie ciary a mantinely ako ma mat (to este nastudujem) podklad bude biely filz na oboch stranach (ak zozeniem) cize
1 strana - hokej. stadion
2 strana - na nej by boly vlajky , ako na pri hokej. zapasoch , s tym ze niekde v strede by bol vacsi obdlznik zo sucheho zipsu (vitazna vlajka) dole by bolo vrecko na odkladanie filz. pasov (jednotlive casti vlajok) + zalaminovanekarticky statov (vlajka , stat + dake info) na obdlznik zo such. zipsu by si dieta vedelo poskladat vlajky europy (nie celej !) uvidim, ktore by som zvladla
este som uvazovala , ze by som tam dala daku tabulu , pocitadlo golov (len neviem ci tam bude, miesto, budem si to musiet provizorne poskladat) a pri tomto ni napadlo , ze vlajova strana bude podklad svetlomodry filz . aby nesplyvali vlajky
Takze dajte vediet , ci moze byt , ak hej Like

Dalsia vec , mne dnes dosiel filz z opitecu a je to ten hrubsi ale MAKKY!

@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
@ivaha

komzikosaurus
14. mar 2014

@ivaha ja si neprosim zositie, ak by sa dalo pacili by sa mi piskvorky na 1 strane Lienka na 2, co sa tyka zapinania, dala by som vediet cca do tyzdna ak neponahla

sharonik
14. mar 2014

@komzikosaurus inak na tú zelenú sieťku si mohla použiť zelený tyl a nemusela by si ani nič farbiť. Mne je v podstate jedno či bude hokej alebo futbal🙂 tiež som uvažovala nad tým počítadlom gólov- kartičky s číslami a suchý zips "na tabuli" na pripínanie. Tak som plánovala ja pôvodne. S tými vlajkami je to super nápad - hokeja by mohla byť nejaká palička s magnetom, ale potom už nepôjde o hmatový labyrint 😉

komzikosaurus
14. mar 2014

@sharonik moze ist , bez hokejky to bude hmatovy labyrint, s hokejkou posuvanie magnetiu by mohol byt nacvik grafomotoriky 🙂

dominika372
14. mar 2014

zjyäuňňk

l§l kjä § ň - - .blbn lfpjpndsaopr§jôjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ihrisko2009
autor
14. mar 2014

@komzikosaurus ten napad s hokejom a vlajkami je geniaaaalny 🙂

ihrisko2009
autor
14. mar 2014

@kittykittyke kolotoc je krasny, napad vitam 🙂

radana2011
14. mar 2014

dievcata, tak aj si chcem skompletizovat vase predstavy o mojej aktivite. Chcela by som na jednu stranu urcite ten sporak s otvaracimi dvierkami, kde sa budu odkladat tie vrchne casti muffinov. ale chcete aby sa to zasuvalo do kosikov alebo uchytavalo na suchy zips? a ja osobne na pocitanie preferujem goraliky pred gombikami. Neviem si predstavit strepat 10 gombikov na jeden muffin aby to bolo lahko spocitatelne..
Kazdu predstavu a napad vitam....
@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@ivaha
a ak teda sa rozhodneme pre goralky,neviete, kde sa najviac oplatia kupit, kedze ich budem potrebovat dost 🙂

ihrisko2009
autor
14. mar 2014

@radana2011 ako alternativa ku goralikom ma napadli flitre.

ivaha
14. mar 2014

@ihrisko2009 pacia sa mi velmi goralky, moze to byt aj hmtove pocitanie so zavretymi ocami, ja som si goralky objednavala z tej stoklasy, maju tam nespocetne mnozstva a aj rokail-sklenene male aj drevene .......aj vyhodne balenia roznych farieb a pod ,skus pozriet.

radana2011
14. mar 2014

@ivaha
@ihrisko2009
aj ja som rozmyslala nad flitrami, ale ako pise ivaha, chcela by som, aby to bolo dobre prstekom hmatatelne, ale zase, aby sa to zmestilo na ten maly muffin. pozerala som zatial Davonu, tam pripada do uvahy len jedno balenie goralok http://www.davona.cz/navlekaci-plastove-koralky...
/500ks/ lebo potrebujem +-400ks.

ivaha
14. mar 2014

@radana2011 prepac, sprava vyssie mala byt pre teba

maryennn1
14. mar 2014

@radana2011 ja som tiež za gorálky, pozri si aj sashe, ja konkrétne nakupujem korálky tu, kočka má dobré ceny 🙂
http://www.sashe.sk/Advanc/moje/koralka-brusena
http://www.sashe.sk/Advanc/moje/koralky-voskove
http://www.sashe.sk/Advanc/moje/koralky-sklo
http://www.sashe.sk/Advanc/moje/rokajl
.................len neviem či bude mať až také množstvá...

sharonik
14. mar 2014
radana2011
14. mar 2014

@sharonik
@maryennn1
BABY, ale ja potrebujem 400ks!!!
takze 300ks balenia nepripadaju do uvahy...
a zo sashe sklene, vzhladom na cenu tiez nie!
popozeram este tie flitre a vyberiem nieco pekne... 🙂

ihrisko2009
autor
14. mar 2014

Dievcata, a nejaky napad na to prevliekanie? Z coho by mohli byt tie kruzky pri tych kvietkoch?