Quietbooks - výmena
Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?
@ihrisko2009 pre mňa by ešte plus 4 dni bodli 🙂 ale ak poviete do 9- tého, bude to do deviatého 😉
maminky, poradte mi , akym lepidlom prilepim suchy zips na filc. dakujem vopred, plis oznacte ma v odpovedi
@cicamica1980 najlepsie tavnou pistolou 🙂
@komzikosaurus a odporucis mi nejaku? ci to je jedno, kludne najlacnejsiu? tavnou pistolou sa daju lepit ake vselijake materialy?
@komzikosaurus, @ihrisko2009 aké chcete vrecko k abecede? Tmavoružové, sivé, bledomodré alebo žlté?
@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
Baby, mozte si prosim vybrat zabku, ktoru budem robit a tiez povedat svoj nazor k babicke, ci to takto moze byt?
Resp. ak nie a mate nejaky iny napad - obrazok, ako spravit babicku, tak sem s nim..
dakujem
@maryennn1, @komzikosaurus, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @kittykittyke, @majaza
Dievčatá všetky lepíte suchý zips na filc tajnou pištoľou? Ja som to skúšala a nedržala mi to dobre, kde som mohla urobiť chybu? Tak som skúsila tým lepom na filc. Na podklad budem našívat, len na tie farebné kolečká pod písmenká by to nebolo dobré, lebo by to bolo vidno pod písmenkom☹
Neporadíte mi kde ešte rýchlo zohnať lepidlo na filc? Určite budem mať málo, som to zle odhadla- budem ešte potrebovať aspoň dve.
@kittykittyke mne sa páči tá jednoduchšia
Skús pozrieť tú babku tu
http://predskolak.eu/divadelne-sady/1989-rozpra...
http://predskolak.eu/divadelne-sady/1989-rozpra...
http://www.nomiland.sk/saka-26-prstovych-zviera...
@sharonik mne je jedno , len nie ruzove ;)
@kittykittyke žabky sa mi páčia obe takže sa prispôsobím väčšine a babičku môže byť, je super 🙂
@sharonik ked to lepis pistolou, musi byt to lepidlo totalne horuce, uplne tekute,uplne vriace a vtedy to drzi perfektne, neviem sice, lebo ja mam taku staru pistol a ta to vie nahriat uuuuple navriaco, az mi vyteka lepidlo same von a je uplne ako tekutina, sice sa s tym potom dost tazko robi lebo lepidlo je vsade, cela som popalena, ale drzi uplne super,
mylsim ze lepidlom na filc to tiez nebude dobre drzat
mne nemusis lepit , len priloz zipsy a nalepim si sama 😉
@kittykittyke zabky su pekne obidve 🙂 aj babka
@radana2011 @sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
baby, az teraz som si vsimla, ze ste sa bavili pred tyždnom o termine...
neviem, nemohli by sme to posunut na 16-ho juna?
@ihrisko2009 , ved sa môzes s @ivaha dohodnut a poslat jej aj skôr, či?
@kittykittyke mne sa pači žabka viac ta s bruškom, ale prispôsobim sa...
@kittykittyke aj tie co dala sharonik su super 😉
@radana2011 @sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
Ja osobne by som tiez uvitala, ak by sa termin posunul na 16.6.2014 🙂
@radana2011 @sharonik @ivaha, @kozmikosaurus, @maryennn1, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke babule tiež som za toho 16.- tého 🙂
@maryennn1
@kittykittyke
@ivaha
@majaza
@komzikosaurus
@sharonik
@radana2011
Dievcata dufam, ze vsetky suhlasite ak napisem, ze termin je posunuty. Takze 9ty Jun 🙂
@maryennn1
@kittykittyke
@ivaha
@majaza
@komzikosaurus
@sharonik
@radana2011
Prepacte ten preklep, jasne, ze 16ty jun. Idem ja uz radsej spat 🙂
@kittykittyke
Nasla som na webe pekne inspiracie
@ihrisko2009 ok, suhlasim s terminom...
@sharonik ja som lepila tym lepidlom od majaza, co objednavala a drzi fakt super!!!
@ihrisko2009 beriem aj ja na vedomie 16.jún ako deadline výmeny 🙂
@ihrisko2009
@maryennn1
@kittykittyke
@ivaha
@majaza
@komzikosaurus
@sharonik
@radana2011
Baby, dakujem za inspiracie.. a teda takto budu vyzerat finalne babka a zabka...
@kittykittyke krásne 🙂
@kittykittyke VELMI PEKNE
@maryennn1 @radana2011 @sharonik @ivaha, @komzikosaurus, @majaza, @ihrisko2009, @kittykittyke
Baby, ste tu este niektora? ci len ja takto po nociach vycinam.. 🙂
Prikladam vam obrazok, v akom stave su zatial moje manusky.. mam z nich spravenu polovicku prototypov..
Bola by som rada, ak by ste sa k tomu v priebehu zajtrajska, ak to bude mozne, vyjadrili..
Chcela by som toho spravit co najviac pocas vikendu, pretoze od stvrtka budem tyzden mimo.. a s manuskami ani nepohnem..
Ako vidite, prilozila som foto, ako by mali byt ulozene na kolotoci.. Obavam sa vsak, ze ked mam nechat miesto na kruzky, aby sa to dalo vlozit do knihy, kazdu manusku este do samostatneho vrecuska, tak povodny plan, aby boli na kolotoci asi nebude realny..
Este mi vsak napadla jedna moznost, ako by to teoreticky slo.. a to taka, ze nebudu vo vrecuskach, ale budu sa pripinat len na gombik.. a vzadu tym padom bude na manuske dierka..
Ak nie..
Tak potom budem hladat inu moznost, ako ich pekne ulozit.. alebo mate nejaky napad, navrh vy, ako ich ulozit na ten podkladovy filc?

@ihrisko2009 ja neviem naisto povedať, či stihnem do 9.júna, na tej abecede je viac práce ako som si predstavovala- 208 suchých zipsov našiť, ďalších 208 nalepiť a 415 písmenok prilepiť, už sa mi o tom aj sníva. K vreckám a predlohám na slová som sa ešte ani nedostala ☹