icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

ivaha
8. jún 2014

@majaza poprosim bez suchacu, prilozit,nemusis ho ani strihat, a farby rozne, napr po dva rovnake, len nebudes mat potom problem s vyrobou predloh? aby si nemusela kezdej robit rozne predlohy, tak ja sa farbami prisposobim vacsine.

ivaha
8. jún 2014

@sharonik slova su vyborne a mozu byt kreslene obrazky

sharonik
8. jún 2014

@majaza mäkčeň aj dĺžeň budú zvlášť na malom kolečku, budú sa iba prikladať nad písmenko. Ak nechcete môžem dať iba slová bez nich.

ihrisko2009
autor
8. jún 2014

@ivaha krasne ako vsetko od Teba. Dakujeme

ihrisko2009
autor
8. jún 2014

@majaza farby tvarov ako pre vacsinu. Alebo to urob podla seba 🙂

ihrisko2009
autor
8. jún 2014

Dievcata, ak niektora zbierate tesco karticky disney, mam nejake doma. Napiste mi do IP co by ste potrebovali a ak budem mat poslem spolu s QB.

majaza
8. jún 2014

@ihrisko2009 ja mam tiez nejake doma, ak by vam chybali...
a baby naaaahodou niekde v tescu ste nevideli este album na kartičky?

ivaha
9. jún 2014

@ihrisko2009 aj ja dakujem 🙂

sharonik
9. jún 2014

@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke
tak ešte jedna ponuka, ak chcete mať na kartičke s menom dieťaťa na druhej strane jeho fotku, pošlite mi ju
na mail - moju mailovú adresu posielam do IP
pridávam aj obrázky predlôh k slovám - ak máte nejaké závažné pripomienky, píšte čo najskôr 😉

sharonik
12. jún 2014

@majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke
Ahojte, stíhate všetky dokončiť do pondelka?

majaza
12. jún 2014

@sharonik ja neviem, ale velmi by som chcela ☹

včera som chcela večer robit ked decka zaspia, no zaspala som s nimi a zobudila sa v noci 3:30, som bola taka naštvana 😒

ty stihaš?

sharonik
12. jún 2014

@majaza keď budem musieť, tak áno 🙂 uvidím, čo ostatné - nech sa zase zbytočne neženiem.
Inak ja takto zaspávam už asi týždeň, celé popoludnie s deťmi vonku, niečo porobiť doma a to teplo k tomu, tak keď si s nimi večer ľahnem, spím skôr ako oni - ráno vstáva ten mladší pravidelne o 5.30, takže privstať sa mi nejako nedarí, aspoňže poobede si hodinku pospí, tak vždy rýchlo vytiahnem šijací stroj (v noci nechcem s ním rachotiť🙂

ivaha
12. jún 2014

@sharonik @majaza, no aj so mnou je to vselijake, pre vsetky uz mam, len jedna vec mi chyba dokoncit a to prave tvoja sharonik ☹ , chela by som to do detailov spravit,usilujem sa ako viem, len kedze tak necakane mi nastupila partia na stavbu a robia sa veci, ktore neboli v plane teraz az trosku neskor, tak mam riadne fofry.Len sa utesujem, ze sak mam dva tri dni k dobru-a noci 😀 ,kym mi pridu balicky od vas 😀

sharonik
12. jún 2014

@ivaha Ivka, so mnou sa netráp, do konca mesiaca máme ešte jednu výmenu, tak prípadne pošleš s tou🙂

maryennn1
12. jún 2014

@sharonik ja sa snažím ako viem, tak dúfam, že stihnem, ale veru je to o fúz, lebo presne ako píšete celý deň vonku, večer odpadávam s malým, a ráno sa mi nedá privstať lebo malí ako kukučka už o štvrtej pol piatej buntoší ☹

majaza
12. jún 2014

@sharonik
@ivaha
baby, ved ja to potrebujem stihnut aj kvôli tej našej výmene, na ktorej potrebujem už robiť...
ja mam z toho paniku, že ako to stihnem ☹

kittykittyke
12. jún 2014

@sharonik @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke

Baby, konecne som sa sem dostala, aby som vam napisala, v akej momentalne situacii sme..
Ako som pisala uz skor, vo stvrtok sme cestovali prec - vydavala sa manzelova sestra.. vratili sme sa v utorok.
A moj maly mal v stredu a vo stvrtok horucky pred svadbou..
potom nic..
A od pondelka znova v kuse horucky.. takze k manuskam som sa absolutne nedostala..
Dnes pred poludnim bolo prvykrat,ked uz konecne nemal horucku.. teraz spinka.. tak dufam, ze mu to uz vydrzi a bude v pohode..

Veeeeeeeeelmi, naozaj velmi velmi ma to mrzi, ale ja s najvacsou pravdepodobnostou tie manusky do pondelka spravit nestihnem.. ☹
Budem sa snazit, ako sa bude pri nom dat.. ale.. nevidim to realne.. tak neviem, co s tym.. ☹

majaza
13. jún 2014

@kittykittyke mne osobne to nevadí

ihrisko2009
autor
13. jún 2014

Dievcata, mne osobne nejaky casovy sklz nevadi. Takze len ziadne stresy, lebo ich prenesieme na deti kvoli ktorym to cele robime. Pekny slnecny den 🙂)

majaza
13. jún 2014

@sharonik @majaza, @ihrisko2009, @radana2011, @ivaha, @komzikosaurus, @maryennn1, @kittykittyke

kočky, idem vás informovať, že som skúšala ukladať tvary na husenicu bez sucheho zipsu a drží to tam uplne v pohode, až som bola prekvapena, možno je to tým, čo písala ivaha, že je ten filc z ktorého robím makký...
naopak, skušala som prilepiť aj tu druhu časť a to fakt bolo o ničom, tažko sa to zliepalo a zbytočne sa ťahal ten filc ...

takže ja odporúčam úplne bez sucháču, no ak chcete inak, samozrejme urobím...

mám poznačené bez suchého zipsu že chce @ivaha @ihrisko2009 @sharonik
@maryennn1 a @kittykittyke sa nevyjadrili, tak ak nenapíšu inak, tiež nechávam bez sucheho zipsu

a @radana2011 - nechám ešte na zváženie, na jednej húsenici mam na celej prilepeny sucháč, tak môžem poslať alebo si ho necham ja...
a @komzikosaurus, neviem, či som dobre pochopila, že SZ aj na strane husenice, aj na strane tvarov?
toto neodporúčam vôbec, no tak neviem...
no dajte vediet, lebo chcem dať sucháč radšej na predlohy, tie nedržia sami od seba, no asi ho nebudem mať dosť, tak ja dufam, že mi to tak vyjde, že v pondelok pojdem dokupiť SZ a nalepiť a v utorok pošlem...

kittykittyke
13. jún 2014

@majaza pre mna moze byt tiez bez sucheho zipsu.. dakujem..

majaza
13. jún 2014

@ivaha prosim ta, ako si robila tie 3D vrecká?
ja som zistila, ze kedže je tych tvarov 56ks, tak sa to tam proste len tak nevmesti, och...

a ešte rozmyslam ako mam urobit znamienka...
či ich na filc nalepiť z ineho filcu, či nakresliť na filc farbou, či len vystrihnut, či nejaku machovku použiť či čo...

sharonik
13. jún 2014

@majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus
Vidím, že sa tu rozprúdila debata okolo sucháčov.
Čo sa týka mojej aktivity-abecedy, by som zase doporučovala dať obe strany zipsu. Dávam za pravdu @komzikosaurus, že sa ten filc ničí prilepovaním na háčikovú stranu zipsu. Nakoľko ten spodný sucháč na podklade musí byť, aby mobilné písmenká držali na svojom mieste vedľa svojich "pevných dvojičiek" keď sa nepoužívajú. Preto by som vám rada dala obe strany sucháču. Kolečká pod písmenkami sú z toho tvrdšieho filcu, tak nemám zatiaľ dojem, žebysanejako vyťahoval.
Mäkčene a dĺžne budú na filcových kolečkách bez suchého zipsu, nakoľko sa budú nad písmenká iba prikladať.

U teba @majaza chcem úplne bez sucháča 🙂

maryennn1
13. jún 2014

sharonik @majaza, @kittykittyke, @ivaha, @maryennn1, @ihrisko2009, @radana2011, @kozmikosaurus Kočky tak aj ja sa chcem opýtať či vám stačí miska pre psa a klbko pre mačičky na prikladanie, alebo chcete sucháč 🙂
@majaza tiež si prosím bez suchého zipsu, ale ak môžeš, prosím pribaľ mi ho a ja sa už rozhodnem, ako ďalej, ďakujem 🙂

radana2011
13. jún 2014

@majaza ahoj, ako tí je lepšie, tak urob a kedy je vlastne termín?

radana2011
13. jún 2014

Do teraz som makala, mám to na 70% hotové, ako teda s tým termínom?
@maryennn1
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@ihrisko2009
@ivaha

ivaha
14. jún 2014

@sharonik dakujem ti velmi pekne, si zlata, ma to trosku ukudnilo, aj ked je to moja chyba,m ze som si to takto nechavala nakoniec ☹ ,uvidim a ak by som vsetko nestihla, tak potom poslem, este raz dik 🙂
Ps:mala je s dlhym Á

ivaha
14. jún 2014

@maryennn1 ja by som si prosila suchy zips, a mas to z toho makkeho filcu, ci pevneho?

ivaha
14. jún 2014

@radana2011 mne tiez nevadi nejaky casovy sklz

ivaha
14. jún 2014

@majaza tie znamienka ake myslis?Koko ks? najlepsie su na to textilne farby, ak by to bol napr pre kazdu jedno znamienko, mozem tymi mojimi farbami napisat.
Vrecka je mi tazko takto slovne popisat, najlepsie by bolo pofotit.Asi tak som to ze bocnice som ohla presila a znova ohla ako ked mas darcekovu tasku a tak som ich potom prisila akokeby v rozmere povodneho vrecka a spodok spom presila cely.Ale len jedno vrecko som robila 3D, prave aby sa tam zmestilo viac veci, inak sa piskvorky v pohode zmestia do obycajneho.