icon

Quietbooks - výmena

ihrisko2009
23. feb 2014

Dievčatá, plánujem robiť výmenu jednotlivých stránok do quietbook. Cca 6 aktivít podľa náročnosti vyhotovenia. Nemám s tým zatial žiadne skúsenosti, len veľké nadšenie. Aktivity by mali byt primerane veku 4-5 rokov. Pridá sa niekto?

komzikosaurus
7. mar 2014

@radana2011 nemohla by si ich spravit tak viac farebne , hnede , cervene , zelene, zlte (take lentilkove).... ale nam cervena fialova nevadi ani ruzova pokym to bude zmiesane aj s inymi farbami , pokym to bude ruzova a v nej trochu fialovej a cervenej tak vadi :(

radana2011
7. mar 2014

@komzikosaurus jasne, spravim to detske-farebne-vesele, nie cele ruzovo fialove, nebojte sa 😉

maryennn1
7. mar 2014

@radana2011 super, teším sa 🙂

sharonik
7. mar 2014

@radana2011 my máme tiež dvoch chlapcov

ihrisko2009
autor
7. mar 2014

@maryennn1 asi to nebude problem 🙂

ihrisko2009
autor
7. mar 2014

@radana2011 ja mam aj aj 🙂

majaza
7. mar 2014

baby, ja som dnes zalahla, chytila ma nejaka hnusna choroba, objednavanie necham isto na druhy tyzden, ale postupne by ste si mohli spisovat aspon pre seba, čo potrebujete...
a objednat sa môze aj z davony aj z toho druheho, nieje problem...

ja mam dve baby...

majaza
7. mar 2014

@radana2011
zatial sme sa bavili, ze ten podklad bude flis a asi vacsina ho bude pouzivat aj na ostatné veci, ktore bude tvorit
A do 10 myslis mufin?
no ved 10 by ich malo byt... prip. jedna akoze nula? neviem...

majaza
7. mar 2014

@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
kočky, tak rozmyslam, ze ten filc mozeme tuto objednat ked je taky lacny:
http://www.decuart.cz/vyhledavani/?string=filc

a z davony sa mi hlasili aj ine baby na objednavku, tak aj odtial budem objednavat,,,

len vas chcem poprosit - nemusite mi hned teraz písat, čo by ste chceli, ale tak cca plus-minus si zrátat za kolko czk by ste chceli objednat, ja musim dat totiz brachovi vediet kolko czk si ma pre mna rezervovat lebo on si mení výplatu skoro hned na eura...
a vyplatu mal tusim dnes, tak aby som to nepresvihla...

majaza
7. mar 2014

@martina646 davona na bud. tyzden 🙂

martina646
7. mar 2014

@majaza ja tak mozno za 20€, cca 700-800Kc. dakujem

majaza
8. mar 2014

@ihrisko2009
@komzikosaurus
@sharonik
@majaza
@kittykittyke
@maryennn1
@radana2011
kočky, už som životaschopná, tak kto vie, čo chce objednať, prosim IP...

zuzkaasd
Odpoveď bola odstránená
sharonik
8. mar 2014

@majaza, @ihrisko2009, @maryennn1, @radana2011, @komzikosaurus, @kittykittyke
Má niektorá z vás skúsenosť so šitím filcu ( myslím na stroji)? Rozmýšľam či nebude problém prešiť 4mm filcu (teda dve vrstvy po 2 mm)

radana2011
8. mar 2014

@sharonik to by aj mňa zaujímalo, aj ja chcem šiť na stroji...

majaza
8. mar 2014

@sharonik no, to aj mna zaujima...

majaza
8. mar 2014

@lucikusik ty nam nevies poradit?

ihrisko2009
autor
9. mar 2014

Dievcata pacilo by sa vam, keby tie cislice boli na tych kvietkoch nalepene z machovej gumy? Mne sa pozdavaju tieto z davony.
http://www.davona.cz/sada-samolepicich-penovek-...

lucikusik
9. mar 2014

@majaza myslíš to prešívanie 2 vrstiev filcu? Zatiaľ som na stroji ešte nešila, ale určite budem. Toto ma nenapadlo. Zatiaľ mám ako podklad hrubšiu teplákovinu, flís a riflovinu (zrecyklovala som). Ako podklad budem mať aj filc, ale 1,5 mm. Zatiaľ som vymýšľala nápady, kraslila a teraz vystrihujem, chcem šiť na stroji naraz viacej, lebo si ho musím zakaždým vytiahnuť, čo je dosť otravné 😝 Ale teraz mám s tým prešívaním takého chrobáka, že to asi poobede, keď drobec zaspí, skúsim, či mi to stroj prešije. Veru nechce sa mi všetko ručne šiť... Už som šila prstové maňušky ku jednej stránke a veru to bola piplačka.

lucikusik
9. mar 2014

@majaza ešte by som sa aj ja chcela opýtať... Ako plánujete jednotlivé stránky zošívať alebo spájať v rámci celej knihy? Alebo to si už bude, každá riešiť individuálne?

kittykittyke
9. mar 2014

@radana2011 chlapcek 🙂

radana2011
9. mar 2014

@ihrisko2009 ahoj, nemohli by sme si tie cislice podeliť napoly? Celé su mi asi vela. A tebe?

ihrisko2009
autor
10. mar 2014

@radana2011 tiez som na to myslela. Mne by stacili dva tie platy. Je ich tam 8 takze so siestimi sa viem podelit. Ty by si kolko chcela?

radana2011
10. mar 2014

no ja potrebujem 7x od 1-10. ak by sme nikoho nenasli, dame si to na polku?

ihrisko2009
autor
10. mar 2014

@radana2011 a tieto pismenka by si si nechcela rozdelit? Tiez by mi stacili dva platy. Chcela by som z nich urobit peciatky.
http://www.davona.cz/sada-samolepicich-penovek-...

lucikusik
10. mar 2014

@majaza včera som skúsila šiť z filcu na stroji - v pohode mi to šlo 2vrstvy 1,5mm filcu a na tom ešte tenšia látka. Mala som ihlu 80. Ten filc je dosť mäkký, takže si myslím, že ani s tým hrubším nebudete mať problém.

radana2011
10. mar 2014

@ihrisko2009 pismena by skor asi sharonik / ta ma taku aktivitu.../
@sharonik

ihrisko2009
autor
10. mar 2014

@radana2011 ja som hladala taketo cisla. Ale vsade maju len abecedu :(

ihrisko2009
autor
10. mar 2014

Tak dievcata, co s tym filcom? 2 cm z decuart alebo 1,5 cm? Prosim dohodnime sa nech sa mozme posunut dalej? Dakujem