Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka ZAČÍNAME DRUHÉ KOLO..možete pridávat návrhy sem do fora..poprosím každa 2-3.. voac nie🙂 opat budem mat medzi moji albumamy album 2.kolo VYBERÁME...tam budem vhadzovat ponuku kazdej z nás a budeme davat like (jednej maminke olajkujeme len 1 obrázok)
@moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, av samozrejme riesime v ýber aktivit, samozrejme kedze sme po prvom kole tak na výrobu si dáme chvili pauzu🙂 ale to budeme riesit neskor🙂
@moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka,
baby prepačte s jednou aktivitou som sa sekla čiže znova moj navrh aktivít
1 zalaminovana predloha a priradovanie s machovej gumy
2 farebne skladanie tvarov
3 vatčiky
4 na paličky počítanie
5 na paličky priradovanie podla čisla
Uz riesite druhe kolo a ja este nemam doma balicek ☹ ale uz som rozmyslala a napadlo ma ze co keby sme nerobili 20 aktivit ale napr. len 15 a zvysnych 5 by sa spojilo a robilo by lapbook ?? Ta je viac narocna na vyrobu, tu je ako to vyzera:
http://www.google.co.uk/search?q=lapbooks&clien...
Moja predstava bola taka ze by sme ich mali viac napr. Tema rozne obdobia, zvieratka, farby, ....a kazda mamicka co by robila lapbook by spravila cast z kazdej takze napr. 20x zimu, 20x kravicku a 20x cervenu farbu, dalsia mamicka by spravila zase 20x k dalsim temam...
Je to len napad tak chcem pocut nazory 🙂
@stormie ahoj, zatial riesime len navrhy, vyroba je este daleko 😉 Je lepsie v predstihu mat vybranu aktivitu, aby si clovek vedel zaobstarat material.
A s tym lapbookom neviem ci to je dobry napad. Ja si myslim, ze kto chce tak sa zapoji do lapbookovych tem, je ich tu na MK uz pomerne dost. Ja osobne do lapbookov este nejdem, kedze som teraz v dvoch vymenach , takze aj finance aj casovo je to tazko esta a este aj s detmi sklbit. Ale to je moj skromny navrh.
ahojte, dakujem vam za prijatie medzi vas 🙂 krasne navrhy tu davate. ja mam zatial jeden, este budem hladat. je to skladacka kde by sa urobil obrazok servitkovou technikou na palicky lekarske. 🙂 mozem urobit dievcensky a chlapcensky motiv. inak si pridali krasne navrhy, ze bude skoda ostatnych, ked vyhrat moze len jeden 🙂
@miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka
Ahoj žienky, veľmi sa teším, že ste ma zobrali medzi seba a už sa teším na krásne aktivitky, ktoré vyrobíme. Tu sú moje návrhy (ak by ste ich už mali, prípadne by sa vám nepozdávali, môžem ešte popozerať aj iné) 🙂
1. navliekanie filcových tvarov
2. šnúrkové vyšívanie
K nam balik zatial tiez este nedorazil..
Lapbook uplne suhlasim s branki teda by som to nemiesala sem..
Moje navrhy :1. farebne cestovinky na navliekanie ako koralky alebo na triedenie podla farieb
2. spajanie tvarov podla celkoveho tvaru aj podla tvaru "rezu" podla tejto hry ale urobene z machovej gumy
3.puzzle servitkovou technikou - foto je z nasich homemade , jeden dielik zajaca tam chyba lebo je niekde pod gaucom .. zajacov by som mala dost pre vsetkych ak by sa pacil aj vam, druhy by sa doriesil podla zaujmu pripadne ak by som nasla vhodny obrazok tak aj na zelanie ako nas havo ten je unikat... ) , prelakovala som zvrchu 2x a aj boky tak je to dost odolne..
fuha baby ale ste sikovne. ja som mala 2 navrhy ale oba ste si uz vybrali tak musim vymyslat nieco ine.

@miskanasa si uzasnaaa. obrovske dakujeme. 😵 😵 😵