icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@branki myslim že kocky su fajn🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@katka159 mohla by som ti zrušiť tie aktivity na paličkách na počítamie?baby maju pravdu, že toto je pre vacsie deti 🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@moninka1 tie nanuky su super a aj tie krúžka a lepenie cez suchý zips..🙂

katka159
17. feb 2014

@miskanasa janse ved tam mam ešte 2 ... a inak potom aj to puzzle je pre take deti namahave to tiež nezložia mame doma a je to na neho tažke

miskanasa
autor
17. feb 2014

@katka159 ktore myslis?od koho?

miskanasa
autor
17. feb 2014

je pravda, že moj 3,5 ročný syn sa doma vyhrá so skoro všetkými aktivitami z prvého kola 🙂)))

katka159
17. feb 2014

@miskanasa nechaj mi tam vtáčikov a paličky a tvary s machovej gumy zruš...
daj tam toto teda tieto 3 navrhy
1 tvary si myslím že su ok aj pre také male deti....
2 farby bolo by ich asi 8 farieb možno 10 neviem a k tomu priradovanie štipcov podla farby
3 vtačiky si myslím že sú najhodnejšie pre take deti

miskanasa
autor
17. feb 2014

niekto by mohol urobit aj niečo na štýl rôzneho zapínania...

katka159
17. feb 2014

@miskanasa myslím tie špachtlové puzzl

katka159
17. feb 2014

@miskanasa prosím ešte toto vymaž to nebudem robiť

lucka23
17. feb 2014

@miskanasa nad tym som uvazovala ja ale neviem ci by to nebolo moc financne narocne. ale aktivitka super. 🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@lucka23 a ak by si to urobila len na dva rady?pre male deturky bude aj 10 obraštekov dosť..a možno by stačilo aj 8.....bola by to skoda...neviem prečo to @katka159 nechcela ked tam ma like

maryennn1
17. feb 2014

@branki @miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka
Ahoj kočky prezerala som si aktivity a tiež súhlasím s tým, aby sme vyberali také, ktoré sú viac primerané našej vekovej kategórii. Čo poviete na tie moje návrhy? Dala som zatiaľ prešívanie šnúrkami a to skladanie podľa predlohy, ale ak sa vám to zdá ešte náročné môžem pohľadať niečo iné.

K tomu môjmu návrhu- prešívaniu šnúrkami- som narýchlo urobila tie zvieratká, ktoré som vám sem včera zavesila, že ako by to mohlo vyzerať. Rozmýšľala som, že by som v rámci tejto aktivity mohla urobiť každej z nás po 2x zvieratko, 2x tvar z machovej gumy + ešte my som vymyslela nejaký iný materiál (filc, kartón, alebo niečo podobné) aby sa deti pri prevliekaní stretli aj z rôznymi materiálmi, čo vy na to?
Pridávam fotku zvieratiek. (týmto prosím teba @miskanasa aby si ich pridala do albumu 🙂 ) Ďakujem.

maryennn1
17. feb 2014

joj a fotku som nepridala 😀

maryennn1
17. feb 2014

A ak by ste nesúhlasili s tým priraďovaním štvorčekov, tak toto by mohol byť môj druhý návrh. Tu by sa tiež dali robiť rôzne úpravy, že by sa priliepali časti tváre z rôznych materiálov alebo prevedení (zalaminovaný papier, filc, kreslené obrázky, vytlačené obrázky,... možností je kopec)

lucka23
17. feb 2014

@maryennn1 tie presivane zvieratka su podla mna super. to som mala ja v plane vyrobit ako uplne pry napad. 😀

@miskanasa ja som myslela to zapinanie co si dala ty. to sa mi moc paci. 🙂 to co dala katka je tiez fajn, malo to dost like-ov tak by bola skoda to nerobit. 😒

miskanasa
autor
17. feb 2014

@maryennn1 možem ti vymenit tu tvar miesto stvorcov?

maryennn1
17. feb 2014

@miskanasa môžeš 🙂

katka159
17. feb 2014

@miskanasa ok tak mi to tam hod tie tvary ja to mam doma tak mi to až taku pracu neda...🙂

@moninka1 prosím ťa toho hadíka s filcu chceš s akého filcu robiť lebo ja ho mam doma s filcu 0,9mm a je natiahnutý čiže odporučam aspoň s 1,5mm ho robiť a nemohlo by to vyzeraž takto že nie len na suchy zips

katka159
17. feb 2014

@maryennn1 tvár máme

miskanasa
autor
17. feb 2014

@lucka23 aha, prepác🙂 no jasne že by tam nemusela byt kladka a klucik..nejake jednoduhsie a lacnejsie zapínadla....ja mam doma cez 20 ks tých čiernych co sa do seba vkladaju..by som ti poslala....

maryennn1
17. feb 2014

@katka159 joj vy máte všetko a my nič 😠 😀

katka159
17. feb 2014

@maryennn1 neboj aj vy budete mať ja už doma tvorím mesiac ale toto je moja prvá výmena

miskanasa
autor
17. feb 2014

@lucka23...mohla by si tam zapojit suchy zips..

moninka1
17. feb 2014

@katka159 ja mam doma filc z opitec.sk a ten je 1.5mm, takze som planovala doobjenat ten-z neho by som robila bud toho hada alebo nanuky, o co bude zaujem. taky z roznymi zapinaniami si netrufam a zaroven mi pride vhodnejsi ten na suchy zips pre tuto vekovu skupinku, kedze v tejto aktivite ide nie len o zapinanie, ale aj o poskladanie retaze. ak z toho maju realne robit deticky pospajane kruzky, tak si myslim, ze je vhodnejsie mat len jeden druh zapinania a to co najjednoduchsi - preto sa mi paci suchy zips. 😅
rozne typy zapinania sa mi pacia bud na ramikoch alebo na tom kuse latky, co dala miskanasa obrazok.

mravvcek
17. feb 2014

maryennn1 @branki @miskanasa @moninka1, @gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka pripajam moje navrhy
1.tvary a farby y lekarskych paliciek,na suchy zips
2.pocet a farby gulicky
3.vesanie pradla

lucka23
17. feb 2014

@miskanasa oki tak to prosim pridaj mne. by som vymyslela nejake zapinanie co by ma nezrujnovalo 😀 😀 😀

maryennn1
17. feb 2014

@mravvcek páči sa mi vešanie prádla 🙂

lucka23
17. feb 2014

@miskanasa nejakych 5 druhov zapinania by stacilo? teda ak by sa to babam pacilo a preso to. nejaky suchy zips by tam bol, gombik, to na zacvakananie /neviem ako sa to vola 😅 / ak by si mi ty teda poslala to cierne a este by som nieco dokupila. 🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@lucka23 ano, urcite stacilo..to na zacvakávanie ti poslem...dala mi ich babka takže aspon sa to využije🙂