icon

Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov

miskanasa
10. dec 2013

ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂

zvalka
17. feb 2014

@miskanasa ak nietko ma v albume 5 navrhov, a pacia sa mi 3 od jednej osoby? mozem aj tak? ci jednej osobe len jednu mozem? lebo moze mat niekto lepsie napady a mat lepsie aktivity ako niekto iny 🙂

veonka
17. feb 2014

ahojte, rada by som sa tiež zapojila do výmeny ak by bolo ešte voľné miesto, ďakujem 🙂

mravvcek
17. feb 2014

@miskanasa viem,ze uz su v ponuke ale palicky mozu byt nanuky mozu byt tvary a mozu byt farebne na skladanie predloh,ci nechcete aby bol rovnaky material? 🙂

katka159
17. feb 2014

@miskanasa a už sa može hlasovať? a ešte chcem vediať ako tak že daš lajk alebo tým že napíšem do komentu že toto chcem? pýtam sa preto že olajkovať to može aj nikto iny

katka159
17. feb 2014

@zvalka je to len na dohode či ti mamička spraví tie 3 a ti jej tiež 3.... ja s tým problem nemam

nicicka
17. feb 2014

@katka159 ja som inak rada za takyto postreh, aby to aj nieco vydrzalo a posluzilo to...

miskanasa
autor
17. feb 2014

@katka159 hlasujeme lajkovanim...ja si stale skontrolujem u kazdej že kolko ma like a ak ich ma už 10 tak pozriem ci su tam len maminky z výmeny alebo aj ine...kontrolujem to a dam vediet mamicke ked ma 10 likek že može vyrábat aktivitku..kontrolujem aj to, kto lajkuje

katka159
17. feb 2014

@nicicka ved prave preto som to písala ... ako ja sa nechcem robiť mudra len ja všetko čo urobím kym niekomu ponuknem dam odskušať drobcovi čo to bunguje a aku to má trvácnosť tak som sa s toho už poučila.. ešte čo su tie prevliekačky tak viem že dierky by mali byť ason 0,5cm od kraja lebo inak to povolí

miskanasa
autor
17. feb 2014

@veonka už sme plní

katka159
17. feb 2014

@miskanasa ok čiže môžem lajkovať hej?

miskanasa
autor
17. feb 2014

@zvalka aktivitky si maminka vie posunut do druheho kola ak maju uspech🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014
mravvcek
17. feb 2014

@miskanasa cize moja je ten chlapec s oblecenim plus stipce a spagat 🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 baby, ak vas možem poprosit, nemožete mi zbierat tie vrchnaky s vrchmi flias?hociake srubovacie plastove...aj z aviváze, jari...rozne rozpätie vrchov...ak by aj nepresla ta moja aktivita, ale myslim že prejde 🙂....dakujem..postovne samozrejme urcite preplatim internet bankingom..aby som tam mohla dat kazdej co najviac vrchnákov..fakt z hocicoho....nie len z vôd, lebo tie su skoro vsetky rovnake....dakujem

katka159
17. feb 2014

@slniecko379 ti tam máš 2 super aktivity že sa neviem rozhodnuť kluden by som zobrala aj 2....🙂

miskanasa
autor
17. feb 2014

@mravvcek a tie vrchnáčiky..ale teraz pozerám že @katka159 ma podobné niečo, takže zatial len to vesanie prádla a ano, panacik

branki
17. feb 2014

@miskanasa jasne hned ti odkladam 😉

katka159
17. feb 2014

@miskanasa rchanky odkladam prave som dnes vyhodila do koša jar tak odrežiem...🙂 a čo sa týka @mravvcek tak to nie je rovnake ona ma skladanie paličky podla predlohy farby a ja mam s farebných paličiek geometrické tvary

mravvcek
17. feb 2014

@miskanasa miska len nejak napisat treba ze jedna aktivita bude spojena ten panacik s vesanim pradla dokopy, dakujeeeeem

branki
17. feb 2014

@miskanasa este ohladom tych vrchnakov, zbierat ti cele flase ? a ked nie kolko ti mam odstrihnut z tej flase priblizne

maryennn1
17. feb 2014

@miskanasa ok, zbierame a aký kus ti treba odrezať z fľaše? myslím hrdlo.

nicicka
17. feb 2014

@darlicka mohla by som poprosit o strucny popis v aktivitach v albume kde sa vyberaju aktivity? akosi u niektorych neviem o co ide :D

miskanasa
autor
17. feb 2014
darlicka
17. feb 2014

@nicicka pridala som uz aj popisy 🙂
@katka159 ano ta stonozka je s roznym zapinanim

brulinka
17. feb 2014

zo starej zostavy nas pokracuje dalej 15 teda aktivity ake sme mali v prvom kole a velmi podobne nemaju velku sancu ze by boli odhlasovane v tomto kole takze nema velky zmysel ich navrhovat...so systemom akym sa tu hlasovalo, aj tvorilo sme boli spokojne preto spolu pokracujeme dalej ...
hlasovanie prebiehalo systemom kazda mamicka moze dat kazdej mamicke k jej aktivitam celkovo len 1 hlas, pokial by mal zaujem niekto sukromnu vymenu viac aktivit tak nech skusi oslovit konretnu maminku s ktorou by si chcel vymenit viac aktivit radsej cez IP nech sa tym nekomplikuje zakladne forum, ale do hlasovania davajte len ten 1 lajk / 1 maminku nech sa to nedopletie ..
vyrabat 20 ks aktivity je dost tak si uvazte ci si to chcete este dalej komplikovat ...

brulinka
17. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baliky poslane v piatok maju prist do 2. pracov. dna co je zajtra, my co sme uz dostali sme len mali trosku viac stastia... este raz kazdej jednej velke vdaka, kazda jedna si zasluzi pochvalu pred nasou nastupenou jednotkou 😀 !

moninka1
17. feb 2014

@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
zienky, poslala som slubene predlohy ku hmatovym balonom na mail (co ste mi posielali do IP). ak som na niekoho nahodou zabudla, alebo ma este niekto zaujem, piste mi IP.

zuzu122
17. feb 2014

@miskanasa mozem ponuknut zatial tieto aktivity:
1. meduzy - prevliekacka, mozem este vylepsit podla zelania
2. zvieratka - kto co papa, foto je z netu, takze nieco podobne, neskor mozem poslat ako by mohli realne vyzerat
3. husenice - priradovanie farebnych bambuliek, nejaky mix toho co tu vidis, orientovane asi skor na farby ako pocty, alebo podla zelania

mravvcek
18. feb 2014

@miskanasa este mam navrhy
1.parovanie casti motyla,bolo by to yalaminovane
2.skladanie kopcekov zmrzliny podla predloh,boli by 3 farby
3. knizka s prazdnymi tvarami na jednej a nakreslenymi na druhej strane,skladanie tvaricky podla predlohy
4. akvarium z filcu,tiez na karticky predloha,ukladanie rybiciek podla predlohy,neskor by sme byuzili aj na cisla

lululaila
18. feb 2014