Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
ahojte, rada by som sa tiež zapojila do výmeny ak by bolo ešte voľné miesto, ďakujem 🙂
@nicicka ved prave preto som to písala ... ako ja sa nechcem robiť mudra len ja všetko čo urobím kym niekomu ponuknem dam odskušať drobcovi čo to bunguje a aku to má trvácnosť tak som sa s toho už poučila.. ešte čo su tie prevliekačky tak viem že dierky by mali byť ason 0,5cm od kraja lebo inak to povolí
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 baby, ak vas možem poprosit, nemožete mi zbierat tie vrchnaky s vrchmi flias?hociake srubovacie plastove...aj z aviváze, jari...rozne rozpätie vrchov...ak by aj nepresla ta moja aktivita, ale myslim že prejde 🙂....dakujem..postovne samozrejme urcite preplatim internet bankingom..aby som tam mohla dat kazdej co najviac vrchnákov..fakt z hocicoho....nie len z vôd, lebo tie su skoro vsetky rovnake....dakujem
@slniecko379 ti tam máš 2 super aktivity že sa neviem rozhodnuť kluden by som zobrala aj 2....🙂
zo starej zostavy nas pokracuje dalej 15 teda aktivity ake sme mali v prvom kole a velmi podobne nemaju velku sancu ze by boli odhlasovane v tomto kole takze nema velky zmysel ich navrhovat...so systemom akym sa tu hlasovalo, aj tvorilo sme boli spokojne preto spolu pokracujeme dalej ...
hlasovanie prebiehalo systemom kazda mamicka moze dat kazdej mamicke k jej aktivitam celkovo len 1 hlas, pokial by mal zaujem niekto sukromnu vymenu viac aktivit tak nech skusi oslovit konretnu maminku s ktorou by si chcel vymenit viac aktivit radsej cez IP nech sa tym nekomplikuje zakladne forum, ale do hlasovania davajte len ten 1 lajk / 1 maminku nech sa to nedopletie ..
vyrabat 20 ks aktivity je dost tak si uvazte ci si to chcete este dalej komplikovat ...
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka baliky poslane v piatok maju prist do 2. pracov. dna co je zajtra, my co sme uz dostali sme len mali trosku viac stastia... este raz kazdej jednej velke vdaka, kazda jedna si zasluzi pochvalu pred nasou nastupenou jednotkou 😀 !
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
zienky, poslala som slubene predlohy ku hmatovym balonom na mail (co ste mi posielali do IP). ak som na niekoho nahodou zabudla, alebo ma este niekto zaujem, piste mi IP.
@miskanasa mozem ponuknut zatial tieto aktivity:
1. meduzy - prevliekacka, mozem este vylepsit podla zelania
2. zvieratka - kto co papa, foto je z netu, takze nieco podobne, neskor mozem poslat ako by mohli realne vyzerat
3. husenice - priradovanie farebnych bambuliek, nejaky mix toho co tu vidis, orientovane asi skor na farby ako pocty, alebo podla zelania
@miskanasa este mam navrhy
1.parovanie casti motyla,bolo by to yalaminovane
2.skladanie kopcekov zmrzliny podla predloh,boli by 3 farby
3. knizka s prazdnymi tvarami na jednej a nakreslenymi na druhej strane,skladanie tvaricky podla predlohy
4. akvarium z filcu,tiez na karticky predloha,ukladanie rybiciek podla predlohy,neskor by sme byuzili aj na cisla

@miskanasa ak nietko ma v albume 5 navrhov, a pacia sa mi 3 od jednej osoby? mozem aj tak? ci jednej osobe len jednu mozem? lebo moze mat niekto lepsie napady a mat lepsie aktivity ako niekto iny 🙂