Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@lululaila estieranie už je či sa mi to pletie?
@mravvcek pekne navrhy to aktavko je super a to chceš ešte ako ti aktivity na výber lebo @zvalka že nevie nič naisť že sa jej zda že všetko pekne už tu je inak zavalka pozri do môjho albumu https://www.modrykonik.sk/blog/katka159/album/a... mám tam zatial len 128 fotiek ale budem pridavať
@zuzu122 to krmenie je fakt užasne
@miskanasa miska, pytala som sa ta aj na to zmyslove pexeso, ci to je to, to sa mi tiez paci, na aky material sa to robi? tvrdy vykres? ci?
alebo urobit na tie lekarske palicky nieco..ako pary spajat...napr. na jednu dvojicu nejake gombiky prilepit, na ine servitkovou, na dalsiu dvojicu zase nieco ine napr. z machovej gumy........
@slniecko379 mna by velmi potesilo ked by si nam v tomto kole ponukla pokracovanie tych zvieratok ako si urobila v 1.kole , kedze tam su domace tak teraz by mohli byt take cudzokrajne - opica, slon, zirafa ,tulen, tucniak ..
Baby uz ste tu navrhli aktivitky ktore som aj ja chcela ponuknut...niektore su aj ako inspiracia...ci vsetko je vase?lebo ine som nenasla:(
@miskanasa miska - u mravceka je ten panacik obliekaci uz takmer vybrany, tak uz by som tie dalsie aktivity co pribudli akvarko a zmrzku ktore maju tiez velku sancu sa dostat do finale navrhla ponuknut dalsim mamickam co nemaju este nic vybrane pokial teda @mravvcek nebude radsej chciet si nechat niektoru z nich ze by ich robila radsej nez toho panacika obliekacieho... pripominam ako sa v minulom kole u moninky susilo vo vyberaku 5 dobrych aktivit a niektori nemali co vybrat ...
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1
ak ste so svojimi aktivitami spokojni ze ich chcete robit mate vo vybere 2-3 a mate pri nich celkom dost hlasov tak uz nehladajte dalej, alebo to uvadzajte sem ako inspiracie pre inych...
ked uz nejaku aktivitu nechcete robit alebo ju chcete vymenit vo vyberacom albume tak to tak napistea oznacte pre misku .
@brulinka - OK - suhlasim s tymi zvieratkami co si mi navrhla, aj ja som nad nimi rozmyslala, ale je to predsalen dalsie laminovanie 🙂
@miskanasa, mozes mi prosim dohodit do albumu este nasledovnu aktivitu (mam len ilustracnu fotku):
zvieratka zo ZOO (kreslene + skutocne) + CD zvuky prisluchajucich zvierat, ktore doplnim o zvierata z farmy ktore sme mali v predchadzajucej vymene...
daj prosim nazov "zvierata zo ZOO (kreslene, skutocne) + CD zvuky
prepac, ze ti to takto komplikujem 🙂