Vrecúšková aktivita od 10 mesiacov do 20 mesiacov
ahojte žienky, nechystá sa niektorá z vas vytvoriť takuto skupinku?Rada by som sa zapojila do vrecúškovej výmene aj pre tie najmenšie detičky.....nič nenáročné, niečo, čo by zvládli fakt aj mrňátka....🙂
@slniecko379 jeeej to som rada, ja viem ze je to lamino ale mas to fakt pekne vymakane si myslim ze uznaju vsetky mamky z prveho kola a budu sa tesit aj na zverinec 2 🙂 , a tak ako to je sa to da pouzit viacerymi sposobmi a dlho, a zase pre mamicky co nemaju laminovacku toto bude velmi velky prinos 🙂 a ked to aj tebe vyhovuje tak je to uplne super !aspon bude zase pestrejsia krabica 🙂
@slniecko379 ja som kludne za tie zvieratka, moj starsi sa s tym vyhra kazdy den, takze rozsirenie velmi rada prijmem 😉
@brulinka a čo sú to za zvieratka čo robila @slniecko379? aj teraz má užasne aktivity hned by som si ak doma vyrabaš vo večšom s tebou vymenila aj 2 aktivity
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 baby, uvolnilo sa prevliekanie snurok cez dierky v obrázku a filcove kružky pospájane cez suchý zips do retaze, kto by chcel...@maryennn1 mas už odhlasovanu tu tvar🙂 @moninka1 ty mas tie nanuky odhlasovane
@slniecko379 odstranila som z výberu tie vcielky🙂
@katka159 zvieratka od slniecka su na foto na predoslej strane fora je to fakt pekna aktivita
ja si u teba tiez nejak neviem vybrat favorita tak by ma este nejaka zaujimava moznost namiesto niecoho po co tom tam nemas dopyt aj celkom potesila, navyse mas plny album zaujimavych aktivitiek... ale ked sa ti nazbiera vacsina tak sa prisposobim ...
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka
Dievčence, balík k nám dorazil dnes, ďakujem za aktivity a po preskúmaní priebežne aj nejaké reakcie napíšem. 🙂
@miskanasa @danjelca @lululaila @branki @fufina1 @nicicka @josenka @praznakova @stormie @moninka1 @brulinka @iivkaa1 @tehulka13 @tinka_21 @lucka23 @gega @majusqwa @nufanek @slniecko379 @darlicka @josenka baby aj mne dnes dorazil balik. ako klobuk dole som nadsenaaaaaaaa. 😵 😵 😵 😵 vsetky aktivitky su super, zatial sa s nimi vyhral hlavne moj 6 rocny, s mladsim sme dnes absolvovali predoperacne vysetrenia tak sa nmal moc casu pohrat ale aj to malo casu mu stacilo na to aby znicil magnet na udici. ☹ ☹ ☹ tak s nim tresol o stol ze som myslela ze mame po skle na nom. 😝 nastastie sklo vydrzalo, magnet bohuzial nie. ale ma to prepacene bobacik moj maly kedze dnes si vytrpel dost. 😔 Takze velke DAKUJEEEEEEEEEEEEEEM. 😵 😵 😵 😵
ženy ja nechapem o čo tu ide?čo to su tie vrecuškove aktivity???
@lucka23 takze ste sa naucili ze sklo je ohromne odolny material a magnety su krehke ... 😀
ja som tiez na ten magnet trosku so strachom pozerala ked sa zacal maly ohanat udicou aby si s nim nevybil zuby , skusim ho obmotat vlnou ma tam tu dierku tak by to mohlo ist a necham magnet volny len na tom loviacom konci ...
@gega, @tinka_21, @lululaila, @nicicka, @mravvcek, @katka159, @lucka23, @fufina1, @darlicka, @maryennn1, @majusqwa, @zuzu122, @zvalka, @branki, @slniecko379, @stormie, @iivkaa1, @brulinka, @miskanasa, @moninka1 baby vsimli ste si ze vyberame 2 velmi podobne aktivity u lucka23 zapinania aj u darlicky zapinania ?? len taky postreh ak to nevadi vacsine tak ok , ak to este niekomu vadi tak si to este premyslite a prelajknite ...

@miskanasa jasne posunte 🙂 len to akvarko este k nemu aby boli predlohy na kartickach 🙂