icon

Vrecúšková výmena 4 - 6 rokov

marcelkaemmka
24. jan 2017

ahojte dievcata oslovujem vas lebo sme spolu pracovali na vymenach vrecusiek nemate chut na novu vymenu ???? pre starsie deticky vo veku 4-6 rokov ja by som strasne rada kedze tie co mame su doslova zodrate a vekovo uz nepristupne uz som tu viac krat pisala vo fore a zhanala niekoho kto by sa chytil organizacie kedze sa obavam ze by som to nezvladla prosim vas ak sa niekto najde budem velmi rada ak nie skusim to s vasou trpezlivostou tak nech sa paci ak mate zaujem sa zapojit piste tesim sa 🙂

@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1

@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980

extra
25. jan 2017

@alfonzo a návrhy aké?príroda čísla,písmená? 🙂

alfonzo
25. jan 2017

@extra autorka to nekonkretizovala, takže mix bez temy

alfonzo
25. jan 2017

@adelajda2012 mas nejaku inu predstavu alebo navrh. možeme to zmenit , len treba napisat o co by bol zaujem

alfonzo
25. jan 2017

momentalne sa u nas pracuje na tomto. inspirujete sa ?
https://www.modrykonik.sk/blog/alfonzo/album/na...

katkae1
25. jan 2017

Ahojte, dakujem za pozvanie, bohuzial tento krat vynecham.. :( pracovne povinnosti

adelajda2012
25. jan 2017

@alfonzo tieto klasicke priradovacky moje deti nejak nebavia. Mame doma koooopec beznych vrecuskovych aktivit a vyuzivame fakt len niektore. Moje baby musia nieco tvorit, hrat sa na nieco, musi to byt spolocenska hra alebo nieco take, inak ich to jednoducho nezaujme. Ja len ticho zavidim maminkam, ktorych deti prikladaju pismenka k predloham ;). Tu su napr.veci, ktore sa tvorili v poslednej vymene, ktorej som sa zucastnila. Ale to bolo tak pre 10 ludi max..

alfonzo
25. jan 2017

@adelajda2012 ano, tak toto vyzera uplne inak. tak skusime pockat a uvidime , čo povedia baby . dakujem

adelajda2012
25. jan 2017

@alfonzo inak, tie pismenka, co si pridavala, mame v takomto prevedeni. Este k tomu mame aj karticky, kde su ine obrazky zacinajuce na pismenka z abecedy (ananas, bubon...). Tie sa daju, takisto ako pismenka, prikladat k obom stranam predlohy.

julkat
25. jan 2017

@marcelkaemmka Dakujem, ale ja z casovych dovodov nie.

aktaktak
25. jan 2017

Baby, je to vlastne vek kedy dieťa nastupuje do školy - teda aktivity sa môžu vyberať aj zo súdka čo má dieťa vedieť pri nástupe do školy? Či nie náučným smerom?

aktaktak
25. jan 2017

@adelajda2012 tvorivé aktivity myslíš skladačky? Alebo materiál na vytvorenie niečoho ? Napr. "Poskladať" chrobáčiky a "prisit" ich na list? Alebo ozdobovat napr. Vianočnú guľu z polystyrénu, korku či podľa návodu poskladať samostatné niečo z niečoho ... Tak? Dobre som pochopila, čo by si chcela? Neber ma v zlom, len si ujasnujem aké by boli požiadavky ak by som sa na to dala ... 😉

adelajda2012
25. jan 2017

@aktaktak ja v tejto vymene nie som, takze sa musite skor dohodnut vy. Ja som len pisala, ze moje baby take klasicke vracuskove aktivity nebavia. Ale myslim, ze oni su skor vynimka. Vacsinu deti zaujmu.
Inak, skladacky su fajn. Ale tie ostatne priklady asi nie, malo by to byt skor nieco opakovatelne pouzitelne. Ak si este nebola vo vymene, skus si do googlu zadat busy bags a najdes kopec inspiracie. Len musis hladiet aj na vekovu kategoriu, lebo velmi vela veci je hlavne pre malicke deti.

extra
25. jan 2017

Moje návrhy (zatiaľ) 🙂

aktaktak
25. jan 2017

@adelajda2012 jaaaj ja že chceš ísť do výmeny len Ti nevyhovujú kartičky - to čo som písala som nemyslela ako jednorázové veci - všetko sú to opakovatelne rôzne veci - veď aj na skladačku máš návody a môžeš a nemusíš sa ich držať a sú opakovatelne ... Nás práveže doma už skladačky na hocijaký spôsob velmi nebavia - skôr také niečo tvorivé - vytvoriť niečo ... tak preto som sa ozvala ... polystyrénovu guľu môžeme ozdobiť viackrat ( spendliky, stužky , gombiky, flitre,...) Chrobáčiky môžu byť z papiera alebo filcu a skladá si dieťa trup a krídla pomocou suchacov a pripinat ich moze na list pomocou stipcov alebo ich uviazať ... tak som to nejako myslela ... 😉

marcelkaemmka
autor
25. jan 2017

@aktaktak ano presne tak

marcelkaemmka
autor
25. jan 2017

@alfonzo teraz neviem ci poiracujeme v teme tu alebo v tej sukromnej skupine 🙂

alfonzo
25. jan 2017

@marcelkaemmka myslim, že kto chce pokracovat , pojde do skupiny. ja som sa len pytala , na navrhy ,aby sa mohli rozhodnut aj ine baby, ktore to este vedia 🙂

domculik
25. jan 2017

@marcelkaemmka ahoj co je to prosim ta vrecuskova vymena ? prvykrat vidim 🙂

alfonzo
25. jan 2017

@extra
@sunsun
poproism like k tejto sprave ,ak ste 100% rozhodnute ist do vymeny 🙂
idem urobit sukromnu skupinu a poslem vam pozvanky len istym maminam , dakujem
@ekyna
mame koniec januara, kym sa dohodneme a rozbehneme bude februar. vidim to ukoncenie vyroby do 20-25. 4
jedna aktivita na vyrobu pre každu maminu
@emica55
@petolub
@evkosca
@ekyna

alfonzo
25. jan 2017

@domculik
vyrabas jednu aktivitu pre vsetky zucstnene maminy . potom sa ti vratia spat aktivity od ostatnych . takže za jeden druh mas spat 10-20 ks podla poctu mamim

domculik
25. jan 2017

@alfonzo a co s tymi aktivitami potom robis ked ich nazbieras ?

alfonzo
25. jan 2017

@domculik vyrabas ich pre svoje deti . su to hry pre deti

alfonzo
25. jan 2017

@aktaktak posielam ti pozvanku ?

marcelkaemmka
autor
25. jan 2017

Ahoj najdes si npr na googli nejake montessori, alebo aj tu na konikovi je milion napadov na hry pre deticky v roznych vekovych kategoriach my sa teraz sustredujeme na 4-6 rocne deti najdes si cca 3 hry ktore by si bola schopna urobit 3 obrazky odlisnych hier das tu do albumu a rovnako ostatne maminky ktore sa chcu zapojit napriklad nas bude 10 mamiciek kazda tu prida obrazky kazda ine budeme hlasovat za kazdu vyberieme jednu hru z tvojich troch ktoru budeme chciet ktora bude najkrajsia a tu potom urobis 10x a rovnako kazda mamicka ich urobi 10 ale odlisnych samozrejme a o nejaky cas ked budeme hotove hry poslemevorganizatorke ta ich podeli a tebe posle balik s 10 odlisnymi hrami dufam ze som to vysvetlila po lopate 🙂 je to perfektne zapoj sa uvidis odpoucam

aktaktak
25. jan 2017

@alfonzo asi áno a nezabudni na Mirku ešte 😉

marcelkaemmka
autor
25. jan 2017

@domculik zabudpa som ta oznacit tu som ti to vysvetlila

lulili10
25. jan 2017

Aj ja sa rozhodnem podla aktivit,takže na 90 percent som s vami

alfonzo
25. jan 2017

@lulili10 nejake napady tu už su . ostatne už davame do skupiny , pridam ta? vyzera to skor na hrave aktivity

lulili10
25. jan 2017

@alfonzo pridaj,jasné

lulili10
25. jan 2017

Baby,ale 20 kočiek je privelky počet,nie?Radšej kvalita ako kvantita,nie?