Vrecúšková výmena 4 - 6 rokov
ahojte dievcata oslovujem vas lebo sme spolu pracovali na vymenach vrecusiek nemate chut na novu vymenu ???? pre starsie deticky vo veku 4-6 rokov ja by som strasne rada kedze tie co mame su doslova zodrate a vekovo uz nepristupne uz som tu viac krat pisala vo fore a zhanala niekoho kto by sa chytil organizacie kedze sa obavam ze by som to nezvladla prosim vas ak sa niekto najde budem velmi rada ak nie skusim to s vasou trpezlivostou tak nech sa paci ak mate zaujem sa zapojit piste tesim sa 🙂
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
presne,treba aj finančnu stránku zvážit,teraz ma zruinuje náš HMYZ a v apríli to to 😀
@mirus1311 ja sa kazdopadne prisposobim ja som sa zucastnila 4 aktivit a pocet bol 16-20 mali sme viac casu takze zo zvyku a tiez pozeram ze ktovie ci sa taky pocet nazbiera tak ak sa odsuhlasi menej nebudem proti
@marcelkaemmka
Jasné, veď uvidíme, ja som tiež tvor prispôsobivý, prinajhoršom sa nezúčastním. Aj keď... ako sledujem inšpirácie/návrhy, tuším, ako to zas dopadne... 😀
už teraz sa na vas vsetky velmi tešim 😘
Velmi sa tesim 🙂 dokonca ani manzel neprotestoval ze co som si to zase vymyslela.Asi si uz zvykol 🙂
rada by som sa zúčastnila výmeny. Zatiaľ mám skúsenosť len s jednou výmenou, ktorá sa konala u nás v Prešove, ale verím, že by som zvládla aj túto 🙂
@lulili10 ked ti pride balik domov budes prezivat vianoce na jar
Kolko nas zatial je co by do toho sli? Som za pocet okolo 10 aby boli radsej prepracovanejsie aktivitky ;)
ahojte mozem sa este pridat
@alfonzo Vdaka, ze na mna myslis, ale nepridam sa, nemam tolko casu. :/
Navrhy uz davame do sukromnej skupiny @natalkaaadamko
Erika,mne si neposlala pozvanku😊😚
aj ja poprosim pozvanku do sukromnej skupiny ;)
Ahoj, rada by som sa pridala, ak sa este da...
@jankabacova ides s nami ? poslem ti pozvanku?
skúsila by som ale ešte som v žiadnej výmene nebola, poprosím pozvánku
Ja by som sa možno tiež rada pridala - závisí od termínov a od vyrábaných aktivít... Takže tiež poprosím pozvánku... Vďaka
Ahojte, môzem sa ešte pridať k vrecúškovaniu? @marcelkaemmka @alfonzo ?

Inak ja si tiež myslím, že 20 je moc.
@alfonzo @marcelkaemmka nechcete to ešte zvážiť? Keď viem, že robím aktivitu pre 10 mamičiek, tak viem, že si môžem dovoliť vybrať časovo či finančne/materiálovo náročnejšiu, keď pre 20, tak už hľadám niečo jednoduchšie, rýchlejšie.
Tiež sa obávam ako
@lulili10 či to potom nebude na úkor kvality ☹