Vrecúšková výmena 4 - 6 rokov
ahojte dievcata oslovujem vas lebo sme spolu pracovali na vymenach vrecusiek nemate chut na novu vymenu ???? pre starsie deticky vo veku 4-6 rokov ja by som strasne rada kedze tie co mame su doslova zodrate a vekovo uz nepristupne uz som tu viac krat pisala vo fore a zhanala niekoho kto by sa chytil organizacie kedze sa obavam ze by som to nezvladla prosim vas ak sa niekto najde budem velmi rada ak nie skusim to s vasou trpezlivostou tak nech sa paci ak mate zaujem sa zapojit piste tesim sa 🙂
@alenitka @christina87 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @cicamica1980 @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag @lucka.ano @lilivka @katkae1
@arwen12 @bibi78 @drahuska11 @edulkobaby @evdzelyn @futasova @christina87 @jelen @kajka18 @llela @luciamartin @marcelka932 @mima551 @mimamijami @nikus5 @pupik111 @sony2002 @sticza @zuzkalika + @cicamica1980
@alfonzo paraaada, stihas 🙂 tentokrat vynechavam, nie som si ista, ako na tom budem s casom... podcenila som tzv. faktor "vis major" ... teraz mam pocit, ze mi vlak prirychlo uteka a ledva lapam posledny vagon 🙂 ale som kazdopadne poctena pozvanim, myslite na mna aj v buducnosti... krasne tvorenie prajem vsetkym 🙂
Ja sa priznám,zabudla som,ale v pohode,lavou zadnou,teším sa tiež 🙂😘
dakujem za pozvanie...ale tentoraz sa nezucastnim
ahojte, rada sa pridam ☹ akurat mojstarsi ma 3,5r tak sa obavam ci budu vyrobene aktivity uz vhodne....mas prehlad @alfonzo kolko r ma vacsina deticiek v tejto skupinke?
@drahuska11 v tejto chvili je pocet naplneni .ak sa nieco zmeni, ozvem sa
Ahojte, ja by som sa rada pridala ak sa ešte bude dať ;)
Kamoska Pupavocka9 by sa velmi chcela pridat a prosi o pozvanku do skupiny
@drahuska11
@ekyna
@kacmarova
posielam pozvanky
Ďakujem za pozvanie. Ja žiaľ vôbec nestíham.
ahojte.obcas sledujem taketo aktivity a teraz by som ja aj rada pridala.Mozem?

@sunsun presunuli sme sa. Posielam pozvanku