icon

Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov

kajka18
18. okt 2014

Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉

mimamijami
28. okt 2014

@llela minimalne 0,8 - 1 cm, ale ja sa priznam, ze som vzdy davala viac, tak ako mi to vychadzalo, netlacila som napr. 5 karticiek, ale som dala 4 a dala som vacsie medzery, niekedy sa mi karticky pohli a aspon som mala potom sancu obstrihnut obe karticky a obe som "zachranila" ... teraz vo vymene som mala karticku pexesa 5 x 5 cm a na A4 som dala 12 kusov... ale natlacit by sa tam urcite dalo viac....

llela
28. okt 2014

@mimamijami dakujem si poklad, som si to vobec nevedela predstavit... a potom si ake mnozstvo davala na vymenu, tlacila si dve strany ci len tu jednu?

mimamijami
28. okt 2014

@llela no to bolo az 36 karticiek pre jednu a je to tato vymena: Výmena vrecúškových aktivít pre dieťa od 1 - 3 rokov, aj Ty si v nej ;), takze 20 vrecusok, takze veeeelka hromada karticiek... asi by som uz tolko nerobila, hlavne to obstrihavanie roztekov bolo uuuf...
vytlacene mam len na jednej strane - teda prefotene, lebo obrazky nemam z PC ale kreslene 🙂

llela
28. okt 2014

@mimamijami nezavidim🙂 musim sa aj ja na to pripravit, nastastie nemam az tolko karticiek🙂

mimamijami
28. okt 2014

@llela ale zase, uz teraz ked finisujem a uz iba balim do vrecusok to vyzera super, no a na druhej strane sa tesim na ostatne aktivitky a verim, ze ich bude drobec naplno vyuzivat a ze ho budu bavit... ;) Teraz este karticky iba ozuzlava... 🙂

llela
28. okt 2014

@mimamijami aj ja cakam ze ich nasa zdemoluje....a este sa opytam, sa ja naotravujem, aku hrubku folie si pouzila? rozmyslam ze by som to tlacila na tvrdy papier, nech je to este odolnejsie...pretoze sudim podla mojho kazisveta, ze iba drevene by mali sancu prezit🙂

mimamijami
28. okt 2014

@llela no ja Ti pravdu poviem, mala som doma 80 a boli hrozne tenke, tak som laminovala do dvoch... a ked ich miniem, kupujem pre aktivitky pre drobca urcite az 125 a vobec nevadi, rada odpoviem...

kajka18
autor
29. okt 2014

@mimamijami
@llela
Ja som dostala k novej laminovacke balik folii na laminovanie, tiez 80... potrebovala som ich minut, tak som ich vyuzila teraz v jednej vymene a ked som to skusala s detmi, tak starsia dcera sa s tym hra v pohode a myslim, ze to neznici 😉 ale pravda je, ze ta mensia to moze pokrcit... skusila som a poucila som sa... takze nabuduce kupujem urcite tie pevnejsie 😉 mimamijami ma pravdu 🙂

janikes
29. okt 2014

@fada ok 😉

llela
4. nov 2014

@anculala
@mimamijami
@lusily
@fada
dievcata mali ste u mna kliknutu aktivitu tangram, poprosim vas o upresnenie akej farby by ste ho chceli, pojdem dnes alebo zajtra do mesta tak by som kupila

mimamijami
4. nov 2014

@llela necham to na Teba 🙂

llela
4. nov 2014
lusily
4. nov 2014

@llela ak môžem poprosiť, tak farbu hocijakú okrem ružovej

anculala
4. nov 2014

@llela mne je to v podstate jedno,vyber farbu,co sa ti bude pacit

llela
4. nov 2014

@anculala
@mimamijami
@lusily
no baby ste mi pomohli🙂 chcem farbu z tych co su zakladne tak ak budu mat zoberem zelenu, to je aj pre dievcata aj pre chlapcov🙂

mimamijami
4. nov 2014

@llela zelena bude super ;)

fada
4. nov 2014

@llela ahoj, pre nas akukolvek. ta zelena moze byt. kludne aj cervena alebo zlta, atd. 🙂 ...

fada
5. nov 2014

@anculala ahoj, ako si na tom s machovou gumou? zohnala si u vas? ja som este nekupila. idem do bratislavy v sobotu, tak dufam, ze budem mat cas pobehat nejake obchody, kde by to mohli mat...

anculala
5. nov 2014

@fada ahoj, ja som na prekvapenie gumu aj filc zohnala v nasom malom meste. takze mam to vyriesene. len som zabudla pozriet vrubkovany papier na hmatove pexeso a nejake univerz. lepidlo. teraz sme v ba, tak mozno pozriem. inak u nas mali aj rozne tvary, takze myslim, ze v BA budu mat tiez. ak by si mala problem najst nieco, o com pochybujem, tak sa kludne ozvi.

vmata
5. nov 2014

ahojte dievcata, pridavam foto z môjho tvorenia, este zosit a jedna aktivita bude hotova

anculala
9. nov 2014

ahojte 🙂
hlavne @mimamijami @vmata @janikes @llela @stagi @lusily Sadla som si dnes k hmatovemu pexesu a mam dilemu.Chcem pouzit viecka, ktore mam doma - vsetky su nove, ciste, zhora zlate. Lenze z najmensieho priemeru mam len 10x 2 ks (cca 5,7cm), z vacsieho (cca 7cm) je toho dostatok. Ku konkretnej realizacii - chcem pouzit materialy ktore su aj v predlohe (ak som ich dobre rozoznala 😀 ), teda: 1)bublinkova folia, 2) vata, 3) vrubkovany papier, 4) filc, 5) mossguma. Uvazujem, ci to este nerozsirit o jednu, dve, tri veci... napr. nalepit ryzu (nie som si ista bezpecnostou - ak by ju deti vyskrabkali 😕 ) alebo napr. nalepit dnu zatocenu vlnu. takze par konkretnych otazok na vas:

1. je to ok, ak pexeso bude z viecok priemeru 7cm?
2. chcete k povodnym 5 materialom pridat nieco dalsie? Co?
3. cisto zlaty vrch viecok je ok? Najskor som ich chcela polepit cimsi alebo pomalovat, ale ked tak rozmyslam nad svojou dcerou, bolo by to dalsie pokusenie nieco postrhavat, zoskriabat, objest 😀 ale ako poviete.

fada
9. nov 2014

@anculala ahoj - dalsie moznosti: alobal, samolepiaci suchy zips (hacik aj vlas), vosk, vlna (kozusinka), priadza, smirgel, korok, ...

janikes
9. nov 2014

@anculala 1.3 ano
2 napada ma este napr. akakolvek obycajna latka/ riflovina, krepovy papier, ale paci sa mi ten napad, co dala @ fada - suchy zips
( ryza a akakolvek obilnina by bola fajn, ale potom daj uvarenu, aby ked budu krpci hladny si pochutili 😀 , lebo inak si viem tu bezpecnost pri tom mojom predstavit velmi dobre...co neochutna mna, to ochutnam ja 😀)

mimamijami
10. nov 2014

@anculala ahoj!
ano na vsetky tri otazky... 🙂
1.bublinkova folia, 2. vata, 3. vrubkovany papier, 4. filc, 5. mossguma 6.alobal 7.suchy zips 8.latka ako riflovina alebo jutovina

llela
10. nov 2014

@anculala
ahoj, ja uz moc nemam co dodat, maminky ma predbehli. Len ak by som mohla skor by som poprosila doplnit nieco co je v celku ako napr suchy zips...Lebo ako poznam mojho maleho kazisveta ak by tam bola ryza dovtedy by nad tym sedela a dobkala kym by vsetku neotrhala.

stagi
10. nov 2014

@ancula u mna rovnako ako u ostatnych mamiciek.

llela
11. nov 2014

@stagi
@lusily
@anculala
@mimamijami
@vmata
@fada
@janikes
@kajka18
Dievcata pustam sa do zvieratiek. Inak nikdy som si nemyslela ze je problem najst pekne obrazky zvierat. Aby bola aj dobrou kvalitou fotka, aby tam nebolo nejake pletivo, vodzka, oznacenia v usiach🙂 No som proste narocna. Ale ak vas mozem poprosit mohli by ste mi napisat ako ucite svoje deticky co, ktore zvieratko papa, zvieratka z gazdovskeho dvora. Aby som vedela co mam hladat. Ci dat ze pes ma kost, macka mlieko🙂

llela
12. nov 2014

@vmata
@kajka18
@janikes
@stagi
Baby nasla som krasne pexeso (teda aspo mne sa paci🙂) uz som ho aj urobila malej. Len nie su zvieratka "nazivo"..Takze davam do pozornosti ak by sa niekomu pacilo. Ak nie budem robit klasicke s realnymi zvieratkami. Len mi dajte vediet,

vmata
12. nov 2014

@llela ahoj, mne nevadia kreslené zvieratká

janikes
12. nov 2014

@llela ahoj, za mna moze byt