Vrecúšková výmena pre deti od 1 - 3 rokov
Ahoj dievcata 😉 rada by som tu rozbehla vymenu pre mensie deticky... kedze co som pozerala, boli tu vymeny vacsinou pre starsie deti... Kto sa ku mne prida? Bola by som rada, keby sme si nieco pekne urobili pre deticky pod stromcek 😉
@kajka18, @janikes, @mimamijami, @vmata, @anculala, @llela, @stagi, @lusily
ahojte maminky, chcem sa vam ospravedlnit, ze moje aktivity nebudu ako v popise. kedze som to robila na poslednu chvilu - moja chyba, a preto som sa vam to snazila dodatocne vynahradit nejakymi vecami navyse.
peciatky:
su z korkovych zatok na dzbany. tvary som nelepila, nakolko necham na vas vyber a tiez si mozete na ne tvary nalepit z oboch stran alebo zo strany, ktora vam/dietatku lepsie vyhovuje. razitkovu farbu som vyriesila tak, ze som do viecok od flias vlozila makku utierku na riad + potravinarskou farbou v prasku - nakolko razitkove podusky vacsie (vhodne k velkostiam peciatok) stali uz na mna vela a kedze deticky vsetko davaju do pusy (aspon to moje), tak som chcela nieco netoxicke. ale pozor pri manipulacii, neskutocne to farbi. takze urcite robit s podlozkou a aj ked budu deticky peciatkovat, dat podlozku. ani z ruk to nejde poriadne dole :(. dala som k tomu aj flasticky (mozu tiez sluzit ako peciatka), do ktorych si mozete pripravit farbu a stetcom alebo vyliatim ju date na viecko s utierkou...
tvary / prevliekanie:
su z papiera, podlozene rysom a 2x zalaminovane. pridala som este aj kupovane a machovu gumu, z ktorej som povodne planovala urobit aktivitky, ale nenasla som vhodne naradie, ktorym by som urobila do nich diery (to co mam z lidlu, s tym kym som urobila 20 dier na kvetinke, tak som mala presilenu ruku. a problem bol aj s prechodkami/ockami/nitmi. v kamennych obchodoch u nas len 20ks... a aj som potrebovala okolo 350-400... zopar prechodiek som vam poslala na "topanky", ale dat som ich nevedela, lebo mi pristroj nedosiahol ku dierkam :(. tak som to nechala na vas, mozno nieco vymyslite (mna napadol teraz uder kladivom a pod tym nieco, aby sa to ohlo) a mozno ani nie su vhodne na papier...
farby / priradovanie:
pouzila som pevnejsi podklad - spisove dosky. az po kompletizacii - tj. po vyrezani a vyvrtani prislusnych otvorov, pripevneni na podladovu dosku a zalepeni som zistila, ze vrchnaciky mi tam nepasuju :(. tak som kupila pom-pom gulicky, no mali iba male, takze som vam ako alternativu este poslala vyrezene kruzky, ale su len biele. kvoli nedostatku casu som uz nestihla vystrihnut a nalepit machovu gumu na kruzky, tak som vam poslala aspon material (okrem oranzovej, tu som nemala)...
este raz sa vam vsetkym ospravedlnujem, ze som to vopred s vami neodkomunikovala
prikladam foto
@janikes
@mimamijami
@vmata
@anculala
@llela
@stagi
@fada
@lusily
Takze dievcence idem si po vas nazor 🙂 pisala mi lusily, ze aktivitky urcite v termine nestiha, kedze maju s malym drobcom zdravotne problemy a chodia po vysetreniach.... ale navrhla, ze material ma uz kupeny, takze hned ako sa to u nich doma ukludni, tak by aktivitky dorobila a poslala by nam ich dodatocne.... tak sa vas chcem opytat, ci hotove aktivitky pre nu jej mozem poslat.... aby sa im pri nich lepsie uzdravovalo 🙂
Ak s tym suhlasite, dajte sem prosím like 🙂 dakujem

@fada pexeso, vytlacene, nastrihane, polepene... este cez tyzden musim kdesi splasit laminovacku 🙂