Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky
ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉
@mima1311 Aj ja 🙂
@mima1311 suuuper, perfektne, len mala otazka, ci si si vsimla, ze lev ma cez seba nejake pisane, alebo ak mas obrazok kde ten text nie je a este jedna, ci by nebolo take pre deti trosku zrozumitelnejsie, keby tie riasy boli take vo vode, myslim obrazok nie len cisto riasy ale aj s vodou, ze su to teda vodne riasy. dik
FFuuuu ten pavuk je hrozny 😀
@lenka_l vdaka 🙂 toto sme riesili o stranku vzadu - tu je vycuc od uja googla 🙂
Krokodil - Potrava a lov
Krokodýl nilský je velmi úspěšný predátor, jeho kořistí jsou savci, plazi i ptáci. Dokáže se pomocí silného ocasu vymrštit nad vodní hladinu a chytit ptáka sedícího na větvi, ale stejně tak je schopný zabít například buvola, antilopu, jiné krokodýly nebo také jiné predátory jako lvy, hyeny nebo levharty, kteří se přišli napít do jeho loviště. Jsou zaznamenány i případy, kdy velcí krokodýli zabili dospělého hrocha nebo mladého slona.
Vlk - potrava
Zabíjejí i konkurenční menší predátory – lišky, kuny, lasičky, jezevce, divoké psy
@mima1311 super!
https://www.modrykonik.sk/forum/sporty-hobby-a-zaujmy/vrecuskove-aktivity-pre-deti-od-3-5-rokov-druhe-kolo/
mima1311
@ivaha
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@josie3331
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
dievcata, pozrite si prototyp tu, dakujem

@mima1311 super, vidis aj my sme sa nieco naucili, vdaka 🙂