Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky
ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉
@ivaha
@mamkabeika
@sharonik
@sliver
@josie3331
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
dievcata tak konecne mam naspat fotak, pridavam este raz prototypy bludiska, budu dve, jedno kruhove, druhe stvorcove, obal je podlepeny bielym papierom, ktory sa mi sice trosku zvlnil, ale myslim, ze to nevadi...
Paradne.. fakt.. tesiim...
Dievčatá @ivaha @mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun ako pokračujeme? akosi nikto nič 😀
uvidíme aj ostatné protypy? napr. od @mamkabeika, @josie3331, @marusinka80
@sliver ja som pri tych bludiskach zistila, ze bude lepsie, ak budu tie snurky dvojmo, teda dve na sebe, tie steny bludiska budu vyssie a teda nebude ani ta gulicka prebiehat cez vrch. Je to sice pracnejsie, robit kazde dva krat, ale mam z toho lepsi pocit. Zabudla som ale napisat, ze farebne sa budu lisit od prototypu, kedze tie snurky co mam su roznych farieb, ale posnazim sa, aby boli vsetky pekne. 🙂 Ale teda tiez "makam" na tych motaniciach, takze toto potom.
@sliver
Ja teraz finišujem na inej výmene, takže budúci týden 😀
@ivaha @mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun
ahojte, ja som sa trosku hrala a pridavam foto kruhov.Nakolko sa farby opakuju, tak som ci aspon dokreslila centrofixou, kedze inak zdobit sa nedaju, lebo sa to nici, ked sa do seba zasuvaju. Prosim napiste, ci si prosite nejako takto podobne zdobene-asi sa bude kazda seria mierne lisit, co ma nadapadne, tak vyzdobim.
@ivaha
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
@mima1311
Takze kocky, mohla by som poprosit kazdu z vas, aby sa vyjadrila, ci ma zaujem o pismenka alebo o motylikov? Motylikov bude 6, tak ako pisala ivaha, 3 obojstranne papiere. Motylikov planujem vymysliet ja, tie pismenka budu len vytlacene tak ako je na ukazkovom obrazku a zalaminovane.
Dakujem
@josie3331 My si nakoniec radšej prosíme písmenká 🙂 Ďakujeme 🙂
@josie3331 motyliky
@lenka_l no to prave neviem....
@ivaha co myslis, mozem kupit k tomu taketo fixky, kazdej by som dala jednu, http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/2018...
alebo musia byt taketo
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0018...

@natabun vidím, že viaceré budeme mať dvojmo, čo sme spolu aj vo výmene 3-5 rokov🙂