icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

sharonik
13. apr 2014

@natabun vidím, že viaceré budeme mať dvojmo, čo sme spolu aj vo výmene 3-5 rokov🙂

sonka_d
13. apr 2014

@natabun Mne sa to paci, tesim sa uz teraz...

natabun
13. apr 2014

@sonka_d dakujem 🙂

lenka_l
14. apr 2014

@ivaha
@mamkabeika
@sharonik
@sliver
@josie3331
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
dievcata tak konecne mam naspat fotak, pridavam este raz prototypy bludiska, budu dve, jedno kruhove, druhe stvorcove, obal je podlepeny bielym papierom, ktory sa mi sice trosku zvlnil, ale myslim, ze to nevadi...

mima1311
14. apr 2014

@lenka_l 🙂

sliver
14. apr 2014

@lenka_l úžasné! už sa teším ako sa budeme hrať celá rodina 😉 a doslova... ako poznám môjho mm tak on sa so všetkým hrá najviac 😉
prosím ťa a ten papier ma teda ani trolilinku netrápi 😉 ani by ma to nenapadlo riešiť...

sonka_d
14. apr 2014

Paradne.. fakt.. tesiim...

sliver
23. apr 2014

Dievčatá @ivaha @mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun ako pokračujeme? akosi nikto nič 😀

uvidíme aj ostatné protypy? napr. od @mamkabeika, @josie3331, @marusinka80

sharonik
23. apr 2014

@sliver ja mám dať už iba prototyp na tvary z machovej gumy, ostatné čo som dávala do albumu sú moje výrobky, takže tak to bude aj naozaj vyzerať. Tento týždeň dorobím inú výmenu a potom sa vrhnem aj na tie tvary🙂

sliver
23. apr 2014

@sharonik paráda 😉
ja tiež dorábam jednu výmenu (spolu s tebou 😉 ) a potom makám na tomto 😉 aby nuda nebola 😀 😀 😀

lenka_l
23. apr 2014

@sliver ja som pri tych bludiskach zistila, ze bude lepsie, ak budu tie snurky dvojmo, teda dve na sebe, tie steny bludiska budu vyssie a teda nebude ani ta gulicka prebiehat cez vrch. Je to sice pracnejsie, robit kazde dva krat, ale mam z toho lepsi pocit. Zabudla som ale napisat, ze farebne sa budu lisit od prototypu, kedze tie snurky co mam su roznych farieb, ale posnazim sa, aby boli vsetky pekne. 🙂 Ale teda tiez "makam" na tych motaniciach, takze toto potom.

mamkabeika
23. apr 2014

@sliver
Ja teraz finišujem na inej výmene, takže budúci týden 😀

josie3331
24. apr 2014

@sliver ano, coskoro 🙂 len akosi teda neviem konecne stanovisko, mam robit dve veci nakoniec? 🙂

ivaha
autor
24. apr 2014

@josie3331 vyzera to tak, ze ano, je to veliky problem? Ak ano, tak aj pre nas mozes robit tie pismenka.A ak by si predsa robila tie motyle, tak ak budu len tri listy, prosila by som si dvojmo, teda obojstranne, aby ich bolo aspon 6, dva a dva dat dokopy a tak zalaminovat.dik

ivaha
autor
24. apr 2014

@ivaha @mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun
ahojte, ja som sa trosku hrala a pridavam foto kruhov.Nakolko sa farby opakuju, tak som ci aspon dokreslila centrofixou, kedze inak zdobit sa nedaju, lebo sa to nici, ked sa do seba zasuvaju. Prosim napiste, ci si prosite nejako takto podobne zdobene-asi sa bude kazda seria mierne lisit, co ma nadapadne, tak vyzdobim.

mima1311
24. apr 2014

@ivaha moze byt 🙂

josie3331
24. apr 2014

@ivaha
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
@mima1311

Takze kocky, mohla by som poprosit kazdu z vas, aby sa vyjadrila, ci ma zaujem o pismenka alebo o motylikov? Motylikov bude 6, tak ako pisala ivaha, 3 obojstranne papiere. Motylikov planujem vymysliet ja, tie pismenka budu len vytlacene tak ako je na ukazkovom obrazku a zalaminovane.

Dakujem

mima1311
24. apr 2014

@josie3331 ja mam zaujem o pismenka

sonka_d
24. apr 2014

@ivaha Moze byt, krasnee...

sonka_d
24. apr 2014

@josie3331 my si tiez prosime pismenka.. to riesi drobec stale

sharonik
24. apr 2014

@josie3331 ja by som poprosila motylikov 😉

sliver
24. apr 2014

@ivaha ty si šikulkaaaaa, ani by ma nenapadlo ich upravovať, vklude môže byť aj origoš 😉 mne by teda určite nevadilo že budú aj rovnaké, aj keby boli rovnaké po dva aspon budeme "párovať" 😉 ale tiež sa mi páčia zdobené... parádička

sliver
24. apr 2014

@josie3331 prosím motýle 😉

sliver
24. apr 2014

@lenka_l ahojky, dnes ma napadlo či budú tie pinzetky?

natabun
24. apr 2014

@josie3331 my poprosime pismenka , dakujeme

mamkabeika
24. apr 2014

@josie3331 My si nakoniec radšej prosíme písmenká 🙂 Ďakujeme 🙂

lenka_l
24. apr 2014

@sliver ahoj, jasne, uz su objednane, zaplatene, pripravene na vyzdvihnutie, uz sa po ne musi len muzicek zastavit a su doma, sama som zvedava, co je to za zazrak... 🙂

lenka_l
24. apr 2014

@josie3331 my si prosime motylikov a este mam otazku k tej fixke, ktorou sa na to bude pisat, to je obycajna, alebo nejaka specialna? 🙂

marusinka80
25. apr 2014

@josie3331 motyliky

josie3331
25. apr 2014

@lenka_l no to prave neviem....

@ivaha co myslis, mozem kupit k tomu taketo fixky, kazdej by som dala jednu, http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/2018...

alebo musia byt taketo
http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0018...