icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky

ivaha
10. mar 2014

ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉

sonka_d
4. máj 2014

@sharonik super.. ja som spokojna... este odpovede k textu: mozu byt rozhadzane; predlohy bez rieseni.. presne ako to je na obrazku je super. Snurku na navliekanie mam, predlohy ak by si mala, hod do mailu.. dakujem.. parada.. tesiiim..

josie3331
5. máj 2014

@sharonik tak ja by som ta poprosila tie tvary z machovej gumy... dakujem moc...zvlast aktivitu urcite nechcem, uz takto budes mat toho dost...a aj tato aktivita bude super

mamkabeika
5. máj 2014

@mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha

Dievčatá, tak som sa konečne začala naplno zaoberať mojou aktivitkou. Našla som tieto obrázky:

Potrebujem však poradiť, čo mám spraviť s vytlačeným obrázkom aby bola aktivita čo najtrvácnejšia. Môžem to zalaminovať a obstrihať podľa tvaru konkrétnej potraviny. No nič iné mi nenapadá...

ivaha
autor
5. máj 2014

@mamkabeika jeeeej, tie vyzeraju super

ivaha
autor
5. máj 2014

@mamkabeika jedna mamina @vmb teraz robila karticky do jednej vymeny a je to uplne perfektne lebo to zalaminovane este podlepila takym tvrdym kartonom, je to take superne hrubsie a tvrdsie, nie len take tenke, urcite min takto by to bolo dobre pre deti, ked si to aj skladat budu na seba, nebude sa to smykat a pod.A tie potraviny ak budu v takejto dobrej kvalite aj velke vytlacene, bude to vyborne, este by som mozno pridala bagetu-rozok,vajicko a napr uhorku.....a tak ako nasla natabun, ze viac kusov z jedneho a k tomu recepty ako napr k pizze byvaju a bude to super 🙂
PS vyzistim, cim presne to podliepala 😉

sliver
6. máj 2014

@mamkabeika obrázky sú krásne a aáno podlepila by som to kartonom, presne viac kusov jedného druhu s receptami a budeme hambáčovať vkluse 😀

vmb
6. máj 2014

@mamkabeika - tie moje kartičky ako sponmínala @ivaha som podlepila kartónom, ktorý sa nachádza ako zadná strana veľkých nástenných kalendárov a lepila som to Herkulesom. Držím vám palce pri tejto výmene. 😉

mamkabeika
6. máj 2014

@vmb, kde mozem kupit taky karton? Tolko kalendarov nenazbieram. 😕Dakujem za rady
@natabun to som uz pozerala, chcela som realistickejsie obr.
@ivaha obrazkov som nasla viacej, len som to tu nechcela vsetko davat 😀
@sliver

vmb
6. máj 2014

@mamkabeika neviem kde ho zoženiete, lebo ja som ho hľadala len z kalendárov. Treba poprosiť ľudí pracujúcich v kanceláriach 🙂

josie3331
7. máj 2014

baby chcem sa spytat, ta moja aktivita...to dokreslovanie motyla...ako sa vola tato aktivita po anglicky... neviete?

lenka_l
9. máj 2014

@sliver este k tej viroze, malinka sa dehydrovala v priebehu 5 hodin, len som ju kojila, ale v brusku sa nic neudrzalo, vsetko hned vyvratila, takze preto si nas tam nechali, ale do rana po 1 infuzke bola fit ako rybicka, manzel to mal tiez, ale on to zvladol v pohode, len s dietou. No a k tym motaniciam, na teba som nenadavala, ved ja som si to vybrala, ale manzelovi som hovorila, ze ked sa nabuduce budem chciet na nieco taketo dat, nech mi pripomenie kolko ma to stalo energie, samozrejme, nie som sama a verim, ze sa vam to bude pacit... 😀
@ivaha k terminu sa zatial neviem vyjadrit, uvidim ako pojdu tie bludiska, je to tiez piplacka, kedze ich budem lepit dvojmo, ale nie je nas tak vela, tak by som mohla.

sliver
9. máj 2014

@lenka_l hlavne ze ste uz fit a rychlo jej pomohli.... Verim tomu ze toho bolo na teba vela ale neboj ISTO to stalo zato a budes mat doma super aktivity a vyhrate sa a vynahradis si cely cas co si tomu venovala spokojnostou svojho dietatka
@ivaha ja budem posielat niekedy v priebehu buduceho tyzdna, podla toho ako budem mat cestu na postu...

ivaha
autor
11. máj 2014

@mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha ahojte maminy, tak ako stojite? Ja uz mam vsetko pokreslene-normalne som bola nafetovana z tych centrofixiek 😀 😀 a uz dokonca aj polovicu nastrihane Len nijako neviem prist na ine vyuzitien ako skladacka, takze myslim ze k tomu asi nereba ani popis prikladat.

.Zatial je uzavierka toho 20teho.

sliver
11. máj 2014

@ivaha paráda, si šikulka, netreba popis isto prikladať... vlastne ani ja neprikladám 😉 veľmi sa tešíme ako budeme skladať...
tento týžden pošlem, čiže 20teho to máš isto 😉

ivaha
autor
11. máj 2014

@sliver uz sa tesime 🙂 -si to musim dat zvlast nech to nepomiesam s branki vymenou 😀 😀 😀

sliver
11. máj 2014

@ivaha neboj nepomiešaš 😉 ved Branki už budeš posielať a akurát ked to dorobíš tak príde druhá makačka ☹ teda nezávidím.... ☹

ivaha
autor
11. máj 2014

@sliver ja zas mam z toho taku pasiu, ked to triedim-AJ ked na konci uz mam plnu hlavu mien a aktivit 😀 a uplny misung
moj muz ,ked ma vidi ze "no uz si vo svojom zivle"

lenka_l
11. máj 2014

@ivaha ja zatial neviem, tento vikend som sa musela venovat trosku aj domacnosti, lebo akosi sa mi nakopilo neporiadku a pradla, ked zacnem naplno makat na bludiskach uvidim ako mi to pojde a ozvem sa, ci stiham ten termin alebo nie. 😉

sliver
11. máj 2014

LEN PRE ZOPAKOVANIE
predísť rozliepaniu zalaminovaných aktivít, po skúsenostiach.... treba veci najprv nastrihať, potom zalaminovať a znovu obstrihnúť 😉

mamkabeika
11. máj 2014

@sliver pochopila som to dobre? 🙂 vytlačím si obrázky, vystrihnem, poukladám do fólie, zalaminujem, a potom opäť povystrihujem, tak? 🙂

gabko26
Odpoveď bola odstránená
mamkabeika
11. máj 2014

@ivaha Ja by som rada trošku neskorší termín, aj keď ešte včera som bola za toho 20teho. 😅 Po výmene, v ktorej som bola naposledy a po poriadení zanedbanej domácnosti sa mi ozvala krčná chrbtica. Mám opäť poruchy videnia, motám sa a neskutočnú migrénu. Takže toho 20. nesľubujem.

S aktivitou som na tom zatiaľ tak, že mám len poupravované obrázky, a akurát sa idem pustiť do tlačenia, vystrihovania a laminovania a opäť vystrihovania 😝 🙂

sliver
11. máj 2014

@mamkabeika áno 😉
lebo sa niekedy stáva že ked sa celá A4 zalaminuje a potom sa to strihá (že ten papier nemá olaminované kraje) tak sa to používaním a šikovnosťou našich detičiek rozliepa 😒
treba tam nechať tú foliu okolo aspon 2-3mm

sliver
11. máj 2014

@mamkabeika :((((( to ma mrzí... skoré uzdravenie!!!
a recepty máš?

mamkabeika
11. máj 2014

@sliver nenašla som a ani to neviem spraviť, aby bolo v recepte foto sendviča. Recepty budú ako tie na výrobu pizze. Jednoducho zmenšený obrázok napr. cibule a nad tým napísaný počet. Ak budú 3 kolieska uhorky, tak budú pod tým 3 obrázky. Presne typ šunky, syra, atď. Budú 4 druhy syra, 2 druhy šunky, volské oko, 2 kolieska vajíčka, 3 uhoriek, 2 rajčín, atď. atď. Dieťa podľa obrázku v recepte urobí konkrétny sendvič 🙂 Recepty budú veľkosti A5, každá bude mať 4 recepty, môže byť aj viac, ale potom by som dala 4 recepty na A4.

@lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha

sliver
11. máj 2014

@mamkabeika ja si myslím že nemusí byť veľkosť A5, bola by som radšej za A6 a viac 😉

sonka_d
14. máj 2014

..baby striham, lepim a skladam uz 7 vecerov.. velmi ma to bavi.. a som rada, ze nas je len 10 😉 20.teho stiham. @ivaha prosim kam poslat, nemam akosi adresu. Ci mi usla?

sliver
14. máj 2014

@sonka_d to je parada citat ze ta to bavi, o to ide!!! Si ma potesila tou spravou, radost citat 😉

ivaha
autor
14. máj 2014

@mamkabeika @lenka_l @sharonik @sliver @josie3331 @marusinka80 @sonka_d @mima1311 @natabun @ivaha
vidim, ze pracujete, to je super a tesim sa na vyse vytvory
A je tu navrh na posun terminu, posuvame na 26.maja??
adresu na baliky posielam do IP