Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 4 roky
ahojte maminky, otvaram druhe kolo aktivit pre nase deticky.Nejake maminky sa nezucastnia, takze mozno budu aj nejake volne miesta.Mozte sa prihlasovat a pridavat navrhy na svoje aktivity.V mojich fotoblogoch zalozim album, kde si budeme ukladat nase inspiracie,takze sem mozte posielat ulohy, ktore sa vam pacia, ale si ich netrufate vyrobit a zaroven zalozim aj album prac ktore by ste ponukli do vymeny,teda by ste ich mohli vyrobit.Mozte pridavat do diskusie aj viac navrhov a potom by som pridala do albumu 2-3 vase ,za ktore by sme hlasovali a ak bude nadpolovicna vacsina u niektorej z nich tak tu aktivitku budete vyrabat.Pripadne po dohovore je mozne, ze maminka moze vyrabat aj dve aktivitky, ak bude ochotna, kazdej mamine tu, ktoru si vyberie.Ono je to aj zaujimavejsie ako robit 20 ks toho isteho. Ale to samozrejme zalezi na kazdej z vas ako sa rozhodnete.Takze sa tesim na dalsiu spolupracu s vami 😉
@marusinka80 super, ďakujem
ešte sa neviem rozhodnúť, knižku isto nie, tak zvažujem paličky, no stále je málo hlasov tak čakám či náhodou nepríde aj iná ponuka 😉
iba pre info u Sonky si odhlasovala aj tanier aj hodinky, ktoru teda chceš?
@ivaha a @josie3331
chcem sa opýtať či je možná dohoda... nakoľko všetky tri vecičky su laminovacie a neobjednáva sa špeciálne žiadny materiál... je možné aby si Josie robila všetky tri aktivity - pre každého takú ako on chce?
lebo rozmýšlam nad tým že tie hlasy máš tak podelené rovnomerne že aj keby teraz zahlasovali 2-3 maminky (neviem koľko ti ich chýba) či by sa nejaká stala výherná... a takto budú spokojné všetky 😉
@sliver ponuky už som dala, tak sa prosím rozhodni tiež, pretože hlasy nepribudnú, ak ich tam nikto nedá 😎 . Alebo mám tiež čakať, či nepridáš niečo zaujímavejšie?
@marusinka80 ved áno ale mám pocit že výmeny sú o dohode, nie o tom že musím si vybrať....
trošku nechápem... ak nechceš tie penové prevliekačky stačí povedať, ponuknem niečo iné... aj ked si myslím že som ich pridala fakt veľa v porovnaní s tvojimi dvomi
@sliver ok, nechcem sa tu s nikym dohadovat, 1. vymena bola pre mna velmi pozitivna skusenost a pekne sme sa vedeli dohodnut - beriem to tak, ze kazdy ponuka to, co je schopny vyrobit. Nemyslim si, ze by mala 1 osoba vyrabat 2-3 aktivity na zelanie, ale len jednu, takze mi nemusis vyrabat nieco ine, len prosim pochop, ze tiez z tej aktivity nie som unesena, pretoze nieco velmi podobne doma mam. Ale vybrala som z tvojej ponuky, ked si ma vyzvala, takze dufam, ze aj ty si vyberies z mojej. Nie je sice taka rozsiahla, ale palicky su moj vlastny navrh, ktory sa zatial osvedcil a nase deti sa s touto aktivitou dost vela hraju. Preto som presvedcena, ze je to aktivita, ktora za to stoji.
@marusinka80 ved ani ja sa nechcem dohadovať ale chcem sa dohodnúť
aj pre mňa boli výmeny doteraz samé dobre skúsenosti a myslím že na tom nie je nič zlé ked chcem len to najlepšie, ved tomu venujem kopec času a pre niečo to robím.... a keď sme pritom nie som asi jediná ked nemáš hlasy ani od iných...
len moja preveliká chyba je že vypisujem tu ako debo a chýbal mi hlas iba od teba a weronky, iné zahlasovali, mohla som sa k tomu postaviť tak že ostatné zahlasovali, mám dosť hlasov a kašlať na to a vyrobiť tebe to čo chcú iné, lenže nie som taká, záleží mi na názore ostatných a chcem aby boli všetci spokojní...
momentálne som otrávená a zhrozená že prečo za svoju snahu a čas ktorý venujem každej výmene, robím všetko naplno doplatím.... asi si dávam brejk od PC a výmien......
@sliver súhlasím - nič netreba preháňať, tak si daj pauzičku
@marusinka80 ahoj, chcela som sa len spýtat či si si už niečo vybrala (farebný kód budeš mať odo mňa v inej výmene- tam je v albume u branki aj popis tejto hry). No čo ti mám urobiť v tejto výmene? Díky za skoré info 🙂
@sharonik ahoj, ešte som si od teba nič nevybrala, a ty odo mňa už si si vlastne vybrala?
@marusinka80 🙂 tiež nie, obe aktivity už totiž máme doma. Máš pravdu, že paličky sú super aktivita, ale robila som ich v jednej výmene, takže máme doma ešte aj na rozdávanie 😀 No, ak si teda nič nevyberieš môžeme sa dohodnúť aj tak, že si nebudeme my dve robiť nič navzájom. A teda budeš s tým súhlasiť.
@sharonik nie, nesúhlasím s tým, že by sme si navzájom nič nerobili. To by bola zbytočná komplikácia, ja si z tvojej ponuky chcem vybrať, len si to musím ešte premyslieť - momentálne na to nemám veľa času.
Ja som túto výmenu chápala ako pokračovanie prvej, ktorú sme robili v zime - teda rešpektujem, že nebudeme opakovať aktivity z prvej výmeny.
Farebné paličky ani kreslenie tvarov tam neboli, preto som si dovolila ich navrhnúť. Ak ich už niekto má z inej výmeny, to neovplyvním. Som presvedčená, že obe aktivity sú kvalitné a vhodné pre rozvoj detí vo veku 3-5 rokov.
Ja budem určite vytvárať len 1 aktivitu podľa počtu zúčastnených. Ak bude nejaká aktivita taká, ktorú už vlastním, tak ju niekomu podarujem.
@marusinka80 úplne ťa chápem, ja som pred nejakým časom bola proti tomu robiť viac akivít, teraz sa tomu až tak nebránim, najmä ak je to napr. z rovnakého materiálu apod. Súhlasím aj s tým, že obe aktivity sú kvalitné a vhodné.
Čo však v prípade, že ani jedna aktivita nezíska potrebný počet hlasov ( aby bola výherná). Opakovane sa nám to stalo, že ponúknuté aktivity proste nezaujmú dostatočne. Skús ešte niečo pohľadať a ponúknuť. Verím tomu, že máš v hlave veľa nápadov, možno niečo čo si už robila pre dcérku 🙂
Samozrejme, že nemusíš robiť viac rôznych aktivít, stačí jedna, len musí mať dostatočný počet hlasov, teda 7, ja sa prispôsobím 🙂
@marusinka80 ahojcek, pridavam tieto nove aktivitky do albumu, uvidime ako sa budu maminkam pacit, je tu vela mamin, ktore s nami neboli v prvej vymena a je pravda, ze by mala aktivitka zaujat aspon nadpolovicny pocet maminiek.Nemusis robit dve aktivitky ak nechces, ale potom ak nemaju dost hlasov tvoje ponuknute, tak je fer pridat nejake ine.Ak robis v grafike a chcela by si laminovat, tak sa da kooopec veci vybrat a najst zaujimave a snad nieco zaujme aj viac maminiek 😉
@marusinka80 napr videla som toto zaujimave, len nemam na to pravidla, ci nahodou niekto nevie ako sa to hra @sharonik @sliver
@marusinka80 alebo aj taketo skladacky, neviem mozno by sa pacili
@ivaha ved jasne, len som teraz hrozne vytazena pracovne, inak by som hladala o 106, ale urcite sa prisposobim, ak si nieco ine maminky vyberu
@marusinka80 ok, skusim este aj ja nieco hladat, kedze teraz nestihas,co by sa napr. mne pacilo a mozno to bude dostatocne zaujimave aj pre ostatne
pripadne maminky ak ste nieco videli, tak dajte vediet
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@alicka7
@josie3331
@weronnka18
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
dievcata pisala mi alicka7 ,ze asi nebude stihat a tak odstupuje. budem preto mazat jej aktivitky z albumu. s Weronkou nas bude 11. ak sa ani ona do konca tyzdna neozve tak potom len 10
@marusinka80 no podla mna by toto bolo super, ak by si sa na to dala http://www.sashe.sk/elefantino/detail/funtano-l..., dakujem @sharonik, mam vela obrazkov v pocitaci a uz ani neviem kde som to postahovala 🙂
@ivaha prepáč, ja teraz nestíham, tak nemusíte so mnou počítať... díky
@mamkabeika
@lenka_l
@sharonik
@sliver
@alicka7
@josie3331
@weronnka18
@marusinka80
@sonka_d
@mima1311
@natabun
maminky, vyherny album uz mame takmer hotovy, prosim navrhy, napady a pripomienky k aktivitam davajte pod jednotlove fotky, postupne prosim pridajte aj fotky vasich prototypov, aby som ich mohla pridat do albumu, aby sme videli aj ako bude aktivitka vyzerat vo vasom vyhotoveni. Niektorym maminkam som presunula 2 fotky kedze boli hlasy nejednoznacne, cakam na vyjadrenie, ci by ste boli ochotne robit obidve 😉 .
Ak vam aktivitka u nejakej maminky nevyhovuje a chceli by ste inu, prosim dohodnite sa sukromne. Balit to mozem ja, mne nevadi, ak budu aktivity rozne, len potom na zaver budeme musiet oznacit kazdy sacok menom, pre ktoru maminku je nachystany.
Dalej nam este zostava odhlasovat marusinku, pridala nejake navrhy, tak prosim, pozrite si ci by vas nieco nezaujalo a zahlasujte.
A budeme moct veselo vyrabat 🙂
@ivaha začínam byť už trochu zmätená z tejto výmeny - prečo si mi nedala nijakú aktivitu do albumu výberu? Ako si potom majú ostatné maminy vybrať? Ja mám hlasy pri rôznych aktivitách, len nie 7, ale to nemajú ani ostatné, čo som pozerala. Ja by som sa rada zúčastnila výmeny, pretože v tom vidím zmysel, ale ak mám byť nejakou čiernou ovcou skupiny, tak ma to veľmi nemotivuje. 🙂. Ďakujem

@sliver ahoj, od Teba som si vybrala tú aktivitu, čo je vo výbere - penové krúžky. A Ty akú aktivitu chceš odo mňa - paličky alebo písanie? Viď album 😉