icon

Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov

myska2233
1. okt 2013

Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?

myska2233
autor
4. okt 2013

@nenocka tie fázy vyzerajú úžasne inak... aj tie zápalky sa mi páčia... no ale ked nad tým rozmýšľam tak jediné čo ma na nich odrádza je tá síra.... ale ak by sme mali materiál na fázy mesiaca a potom to doma aplikovali aj spolu s tými oreo sušienkami (inak skvelýýýýýýý nápad) tak by to bolo úplne geniáááálne

nelinka79
4. okt 2013

@myska2233 dik ...

lenusskaa
4. okt 2013

@myska2233 @emily_666 @katika74 @nelinka79 @lalus @mulaska @soso @ask @nenocka @bibes @mcoya @breky @biankacertik @lucikusik @jumama @lucik194 @silvia259 @zuzzka1
baby zatial mam vybrate razitka pismenok, no dnes som chodila po vonku s "otvorenymi ocami" a na foto dole je moj ulovok.. nechceli by ste radsej takuto priradovacku? bolo by toho este viac a ak by k tomu soso spravila aj to pexetrio, super by sa to doplnalo.. plus skoda nevyuzit, ze je prave jesen - obdobie bohate na plody, na jar taketo spravit nebude mozne (razitka sa daju spravit celorocne)

lenusskaa
4. okt 2013

na foto som zabudla 😅

myska2233
autor
4. okt 2013

@soso tiež máme toto pexetrio doma a je skvelééé 🙂

myska2233
autor
4. okt 2013

@lenusskaa tiež sa mi to viac páči ako tie pečiatky... listy by sa asi museli laminovať aby prežili nie? či ako to chceš domyslieť? ja si myslím, že by to bola krááááásna aktivitka... hodím do albumu

lenusskaa
4. okt 2013

@myska2233 zalaminovane samozrejme, puzzle nechcem posielat 😀

nelinka79
4. okt 2013

@lenusskaa @myska2233 @emily_666 @katika74 @lalus @mulaska @soso @ask @nenocka @bibes @mcoya @breky @biankacertik @lucikusik @jumama @lucik194 @silvia259 @zuzzka1

Babule chcem sa opytat ci mozem spravit tie oblaky ... som to pozerala a mam pocit ze to sa mi podari lepsie spracovat .. dik

myska2233
autor
4. okt 2013

@nelinka79 ja som za oblaky

nelinka79
4. okt 2013

@myska2233 tak mi ten vietor znaz z albumu a budem robit oblaky aby to tam nemylilo .. ak ma zoberiete do dalsej vymeny tak spravim vietor 🙂 ..

este mam otazku do kedy je termin spracovania?

katika74
4. okt 2013

@lenusskaa tiez som sa pexetrio🙂 vyzera to velmi dobre🙂

lenusskaa
4. okt 2013

@katika74 odo mna priradovacka list plod, pexetrio mozno od soso (to je kartickova hra) 🙂

katika74
4. okt 2013

@lenusskaa mne by sa od suso pacilo skor separovanie🙂

nenocka
4. okt 2013

@lenusskaa úplne skvelé a ak k tomu bude pexetrio od @soso , tak to bude bezchybné 😵
@myska2233 Miška, tak mne daj fázy mesiaca... koniec-koncov zápalky si môže kúpiť každá z nás a podľa linkov, čo som pridala, pripraviť pár predlôh tiež nebude také zložité 😉

myska2233
autor
4. okt 2013

babulky takže idem trošku sumarizovať:
@emily_666 číselná knižka numbers flip book
@bibes filcový vesmír
@lalus slovná knížka
@mulaska motýle na symetriu
@nenocka fázy mesiaca
@lucikusik kalendár
@lucik194 drôtiková aktivitka z rustspolecne.cz
@silvia259 I spy
@mcoya kontinenty
@breky topánka na šnurovanie
@ask skladanie filcových tvarov
@myska2233 u mňa si môžte každá vybrať či chcete tie vrchnáčiky alebo karty k vesmíru
@jumama logické rady
@nelinka79 oblaky
@lenusskaa pečiatky alebo listy a plody (pri tých listoch myslíš, že by bol problém ak by si spracovala aj tie obrázky k tomu? )
@soso sa rozhoduje
@katika74

@biankacertik
@zuzzka1
@ywett
@filomena - vy baby idete do toho?

baby ak neviete, čo tie slovné vejáriky sú voľné lebo dudri odstúpila...
ak som na niekoho zabudla prosím pripomente sa mi...

katika74
4. okt 2013
myska2233
autor
4. okt 2013

@katika74 dakujem za pripomenutie... čo všetko tam plánuješ dať? ak to má byť len o takejto jednej strane s vytlačenými číslami tak to nie... a na tie slovné vejáriky by si si netrúfla... také 3-4 písmenkové slová...

katika74
4. okt 2013

nebude to jedna strana ale 3 strany, tie znamienka by sa mohli pripajat suchym zipsom, alebo by sa to len prilozilo (mohli by byt 2 varianty),ako by sme sa dohodli...

katika74
4. okt 2013

@myska2233
nebude to jedna strana ale 3 strany, tie znamienka by sa mohli pripajat suchym zipsom, alebo by sa to len prilozilo (mohli by byt 2 varianty),ako by sme sa dohodli...
tie pismenka by som nevedela ako mam spajat....

lenusskaa
4. okt 2013

@myska2233 mozno pridat ku kazdemu este obrazok stromu, tych parov by som chcela viac, nie len tychto 5.. cakam kym sa mala zobudi a pojdeme este nieco pohladat, nazbierat 🙂 doma tlacim len ciernobielo..

nelinka79
4. okt 2013

@myska2233 ako to bude s posielanim ? posleme to kazdy zvlast alebo to jedna zozbiera a potom posle ?

emily_666
4. okt 2013

@myska2233 ten číselný blok mám urobiť s číslami do 10 či do 20 ? osobne si myslím, že do 10 by stačilo, ale ako pozerám tú porovnávaciu aktivitu od @katika74 to je pre 3-6 ročné deti? osobne neviem, ktoré 6 ročné dieťa ovláda, či je 10 viac alebo menej ako 15 🙂

zuzzka1
4. okt 2013

@myska2233 myska ja uz som pisala. Urobim 20 foto realnych zvierat na triedenie podla hlav a chvostikov

katika74
4. okt 2013

@emily_666
@ myska 2233 nemusi sa pracovat hned so vsetkymi kartickami, može sa začať najskôr s čislami do 10 a ked si to dieta osvoji tak do 20. pokracovat alebo aj zavisi od veku dietata. Ja som s dcerou( 4, 5 roka) robila podobnu aktivitu, mala som pritom lienky (tu by to mohli byt brmblceky alebo cokolvek ine) a vie rozlisovat, co je menej a co viac, urcite to nie je aktivita pre 3 rocne ale pre starsie...

myska2233
autor
4. okt 2013

@zuzzka1 no to ja viem len kocky si v albume odhlasovali, že o to záujem nemajú ☹

katika74
4. okt 2013

@myska2233
mohla by si prosim dat hlasovat o mojej aktivite, pridat ju do albumu, nech sa ostatne dievcata vyjadria, dakujem

zuzzka1
4. okt 2013

Juj. Tak to som si nevsimla. Vecer nakuk. Teraz som v praci

zuzzka1
4. okt 2013

Ahoj bambulky, pridávam podrobnejšie foto mojej pôvodne plánovanej aktivity - plánujem ju aj tak vyrobiť pre svojho drobca - skladanie reálnych foto zvieratiek:

zuzzka1
4. okt 2013
zuzzka1
4. okt 2013

Ak sa väčšine nehodí, napadla ma náhrada - priraďovanie sovičiek ku kmeňom stromov podľa vzoru: nakuk tu
zároveń poprosím @myska22333 o pridanie do hlasovacieho albumu