Vrecúškové aktivity busy bags pre deti 3 až 6 rokov
Ahojte maminy.... veľmi sa teším, že tu fungujú výmeny vrecúškových aktivít... Rada by som vytvorila skupinku už pre staršie detičky teda vo veku 3-6... ktoré budú zamerané okrem rozvoja motoriky, myslenia, zmyslov atď aj na nejakú aktivitku spojenú s učením. Tým nemyslím, že všetky tie čo ste doteraz vytvorili nie sú ale mám skôr na mysli niečo ohľadom napríklad čísiel, písmen atď...
kto by mal záujem kľudne sa môžte pridať...
výmenu by sme mohli zrealizovať do Vianoc a budeme mať rovno darčeky pod stromček, čo vy na to?
@myska2233 @emily_666 @katika74 @nelinka79 @lalus @mulaska @soso @ask @nenocka @bibes @mcoya @breky @biankacertik @lucikusik @jumama @lucik194 @silvia259 @zuzzka1
baby zatial mam vybrate razitka pismenok, no dnes som chodila po vonku s "otvorenymi ocami" a na foto dole je moj ulovok.. nechceli by ste radsej takuto priradovacku? bolo by toho este viac a ak by k tomu soso spravila aj to pexetrio, super by sa to doplnalo.. plus skoda nevyuzit, ze je prave jesen - obdobie bohate na plody, na jar taketo spravit nebude mozne (razitka sa daju spravit celorocne)
babulky takže idem trošku sumarizovať:
@emily_666 číselná knižka numbers flip book
@bibes filcový vesmír
@lalus slovná knížka
@mulaska motýle na symetriu
@nenocka fázy mesiaca
@lucikusik kalendár
@lucik194 drôtiková aktivitka z rustspolecne.cz
@silvia259 I spy
@mcoya kontinenty
@breky topánka na šnurovanie
@ask skladanie filcových tvarov
@myska2233 u mňa si môžte každá vybrať či chcete tie vrchnáčiky alebo karty k vesmíru
@jumama logické rady
@nelinka79 oblaky
@lenusskaa pečiatky alebo listy a plody (pri tých listoch myslíš, že by bol problém ak by si spracovala aj tie obrázky k tomu? )
@soso sa rozhoduje
@katika74
@biankacertik
@zuzzka1
@ywett
@filomena - vy baby idete do toho?
baby ak neviete, čo tie slovné vejáriky sú voľné lebo dudri odstúpila...
ak som na niekoho zabudla prosím pripomente sa mi...
@myska2233 a čo moja aktivita môže byť:
http://static1.asmira.com/photo/00/303300/forum...
nebude to jedna strana ale 3 strany, tie znamienka by sa mohli pripajat suchym zipsom, alebo by sa to len prilozilo (mohli by byt 2 varianty),ako by sme sa dohodli...
@emily_666
@ myska 2233 nemusi sa pracovat hned so vsetkymi kartickami, može sa začať najskôr s čislami do 10 a ked si to dieta osvoji tak do 20. pokracovat alebo aj zavisi od veku dietata. Ja som s dcerou( 4, 5 roka) robila podobnu aktivitu, mala som pritom lienky (tu by to mohli byt brmblceky alebo cokolvek ine) a vie rozlisovat, co je menej a co viac, urcite to nie je aktivita pre 3 rocne ale pre starsie...
Juj. Tak to som si nevsimla. Vecer nakuk. Teraz som v praci
Ahoj bambulky, pridávam podrobnejšie foto mojej pôvodne plánovanej aktivity - plánujem ju aj tak vyrobiť pre svojho drobca - skladanie reálnych foto zvieratiek:
Ak sa väčšine nehodí, napadla ma náhrada - priraďovanie sovičiek ku kmeňom stromov podľa vzoru: nakuk tu
zároveń poprosím @myska22333 o pridanie do hlasovacieho albumu

@nenocka tie fázy vyzerajú úžasne inak... aj tie zápalky sa mi páčia... no ale ked nad tým rozmýšľam tak jediné čo ma na nich odrádza je tá síra.... ale ak by sme mali materiál na fázy mesiaca a potom to doma aplikovali aj spolu s tými oreo sušienkami (inak skvelýýýýýýý nápad) tak by to bolo úplne geniáááálne