Vrecúškové aktivity pre 2 - 3 ročné deti
Ahojte,
nechysta sa niekto menezovat vymenu vrecuskovych aktivit pre deti v tomto veku, lebo rada by som sa pridala, ale netrufam si menezovat celu skupinu. Dakujem.
Baby ja sa Nezúčastním nemám čas , ale bolo mi cťou 🙂
@barbora21 ahojte maminky, ja druhe kolo vynecham...mame toho po týchto kolách vela a maly ma aj tak lego obdobie a stavebneee...ale budem sledovat a ked nas lego prejde budme doplnat aktivitky🙂istooo...
ahojte, co su do za aktivity, daju sa niekde kupit, celkom dobre to vyzerá
@juliakocka to vyrabame a vzajomne si vymiename... funguje to tak, ze kazda baba navrhne aktivitu, ostatne odsuhlasia a potom vyraba podla poctu bab v skupinke... tak vyrobis jednu aktivitku 20x a dostanes 19 roznych aktivit a tu svoju...🙂
Baby som tu nova, teda v tejto teme a velmi sa mi paci cela tato vymena vrecusok. Moj syncek bude mat o mesiac 3 rocky a zhanam pre neho nejake aktivity hlavne teraz na zimu, lebu musíme kvôli chorobe nechat skolku , tak bude doma. A mam este aj 3 mesacneho krpceka, ale ten zatial len papa a spi. Rada by som sa zapojila do tejto vymeny. . Som z KE a tiez rada tvorim a vymyslam.
ano, stale zaujem mam🙂
baby, ja by som mala velky zaujem, ak sa uvolni miesto!
ahojte. ak by sa vam uvolnilo miesto, velmi rada by som sa pridala 🙂
@ivianocka
@slniecko379
@moninka1 pisem si vas ako nahradnicky a dam vediet
@barbora21 mna mozes tnakoniec vynechat z tejto vymeny (teda ako nahradnicku) 🙂 VDAKA.
@slniecko379 ok
Ahoj holky. Mam takovou prosbu. Nevim, jak se tady dostat na galerii obrazku aktivit, ktere jsme vyrabeli. Pomichali se mi ted aktivity jeste s druhou vymenou, takze nevim, jestli to sem patri. Kazdopadne nemam u vice aktivit navod a se dvema si nevim rady. Jedna je zelena papirova ryba, ke ktere jsou nastrihane prouzky a pak takova deska s pridelanymi uzavery od PET lahvi, k tomu vicka a nekolik sablon. Nevite co se s tim ma delat? Moc dekuji. Jana
@janceh tu je link na album https://www.modrykonik.sk/blog/barbora21/album/...
Tá podložka s uzávermi je odo mňa. Ide o nácvik šróbovania spojený s priraďovaním. Okrem toho boli pribalené aj nálepky na označenie niektorých vrchnákov. K tomu sú tie obojstranné predlohy.
Jedna je na priraďovanie farieb, k tomu sú vrchnáky rôznych farieb v prvom sáčku.
Ďalšia predloha je na priraďovanie čísel k obrázkom 0-9. Čísla sú na priložených nálepkách. Len si ich musíš vystrihnúť a nalepiť na 10 rovnakofarebných vrchnákov v druhom sáčku.
Tretia predloha je na priraďovanie jedla k zvieratkuna predlohe a na druhej strane priraďovanie oblečenia k častiam tela. Oblečenie a strava je zase na nálepkách, v treťom sáčku je 5 vrchnákov rovnakej farby na nalepenie jedla a ďalších 5 vrchnákov inej farby na nalepenie toho oblečka). Doporučujem predlohu pripevniť na podložku pomocou dvoch gumičiek, ab to deťom nepadalo. To je asi všetko. V prípade otázok rada odpoviem.

ja sa potvrdzujem🙂 ako velmi chtiva (a
nie len nahradnicka) 🙂