icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

miskanasa
18. feb 2014

@branki to posledne je co?

branki
autor
18. feb 2014

@miskanasa myslis ubongo?

miskanasa
18. feb 2014

ano
@branki

branki
autor
18. feb 2014

@miskanasa je to nieco na styl puzzle, kazdy dostane jednu predlohu na ktorej je vyznacene puzzle, su tam aj symboly, ze ake dieliky sa mozu pouzivat, a cielom hry je co najskro poskladat tu predlohy z dielikov. Pozri aj na nete pravidla ubongo nechcem tu hadzat link, nech nerobim reklamu. Dalo by sa to aj zjednoduse spravit, ze by sa spravili len predlohy, plus dieliky a deticky by museli vyskladat to puzzlu z dielikov.

miskanasa
18. feb 2014

@branki daj mi tie pluca a ine organy..stacilo by tie co su na to obrazku alebo myslis že viacM

branki
autor
18. feb 2014

@miskanasa oki idem pridat, ja si myslim, ze uplne stacia aj tie co su na obrazku

sharonik
18. feb 2014

@branki ja ponúkam zatiaľ dve aktivity
1. hra Farebný kód- na rozvoj logiky a priestorovej predstavivosti. Hra obsahuje priehľadné kartičky s rôznofarebnými tvarmi, ktoré sa majú uložiť na seba tak, aby vznikol určitý obrázok. Predlohy sú odstupňované podľa obtiažnosti na 4 stupne podľa toho či sa skladá obrázok z dvoch, troch, štyroch alebo piatich kartičiek nad sebou). Máme originál doma a môžem odporučiť, 4 ročný syn zvláda v pohode prvý a druhý stupeň obtiažnosti a niektoré obrazce aj vyššej obtiažnosti- dosť ho to zaujalo ( mimochodom aj nás, keď príde návšteva, je bitka o túto hru). Nemôžem teraz pridávať fotky, tak pripájam aspoň link.
http://www.mindok.cz/de/nase-hry/hra/8595558301...
2. Skladanie písmen z častí (podľa predlôh- časti písmen buď trvdý papier alebo machová guma) - dávala si aj ty ako inšpiráciu na predchádzajúcej strane- myslím, že druhá fotka.

sliver
18. feb 2014

@branki ďalší môj návrh
učenie viazania topánok so šnúrkami

branki
autor
19. feb 2014

@sharonik jeej super ten faerbny kod som chcela dat ako inspiraciu, len som zabudla ako sa vola, a vedela som, ze to uz niekto v predchadzajucej vymene spominal. Super krasne aktivity.

branki
autor
19. feb 2014

@sliver super, to je velmi dobry napad 😉

iivkaa1
19. feb 2014

@branki ahojky aktivitky ktore som nasla su uz ponuknute....v albume nueco aj na inspiraciu?🙂dakujem

katka159
19. feb 2014

Ahojte baby možem sa pridať ak máte miesto?

katka159
19. feb 2014

@branki ahoj možem sa pridať?

branki
autor
19. feb 2014

@katka159 ahoj ano este mame volne miesto

branki
autor
19. feb 2014

@branki @sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @liesi @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka@vmb @jonki @ellaeliska

baby mozte uz hlasovat za aktivity, ktore sa vam pacia. lebo vyherne mozem posunut do finale, a zvysne sa mozu posunut niekomu kto nebude mat este dost lajkov.

branki
autor
19. feb 2014

@katka159 teba som zabudla pripojit 🙂 vid sprava vyssie

emily_666
19. feb 2014

@branki
ahoj, chcem sa spýtať, bolo by ešte voľné miesto?

branki
autor
19. feb 2014

@emily_666 ahoj mame este posledne 😉

emily_666
19. feb 2014

@branki fíha, môžem si ho zatiaľ rezervovať ? kedy je termín odovzdávania? Mám toho viac, aby som stíhala časovo aj finančne. dakujem

branki
autor
19. feb 2014

@emily_666 jasne mozes, no este sme sa nerozpravali, vacsina sme tu z prvej vymeny a este len teraz sme finisovali, ale predpokladam tak koniec aprila. Ked ostatne nebudu mat vyhrady.

emily_666
19. feb 2014

@branki to by bolo super, teraz jednu končím, druhú mám v marci, tak by som stíhala 🙂 len už nemám nápady ☹ musím sa poobzerať

branki
autor
19. feb 2014

@emily_666 no ved preto chcem aby sa hlasovalo, aby sa mohli pouzit aj tie aktivity co uz su v navhoch 😉

vmb
19. feb 2014

koniec apríla je super
@branki mne môžeš pridať ešte ten gulôčkový labyrint (šitý) - fotku môžem pridať až po 24.2.,
prípadne ešte toto by som mohla - počítanie, alebo prevliekanie - machová guma

katka159
19. feb 2014

baby moje aktivity

katka159
19. feb 2014

ešte aj toto lebo s tej prvej ponuky je tam už asi 3 v ponuke

emily_666
19. feb 2014

kočky, tak niečo takéto ponúkam
1. drevené pečiatky
2. hra prasiatka
3. bingo hra

emily_666
19. feb 2014

tú poslednú foto beriem späť, mala byť takáto

sliver
19. feb 2014

@branki ako nováčik sa idem spýtať na upresnenie pravidiel 😉 aby som to presne pochopila... teraz sa zahlasuje a koľko hlasov musí mať aktivita aby vyhrala? a ostatné aktivity sa posunú ostatným maminkám? a keby úplne náhodou som tu aktivitu mala a dohodla sa s tou maminkou že chcem tú čo nevyhrala?

branki
autor
19. feb 2014

@emily_666 tu bingo uz mam ja v ponuka ale pridam ti tie prve dve, este by si mohla napisat o tej hre prasiatko, nech ti to pridam k ativite,a by baby vedeli o co ide

branki
autor
19. feb 2014

@katka159 katka pozri nasu prvu vymenu, polovicu z toho sme uz mali v prvej vymene, takze urcite to neprejde teraz. A kopec bab odtial je aj vo vymene 10-20 mesiacov, takze ti pridam do ponuky to co zvysilo, je toho dost.