icon

Vrecúškové aktivity pre deti od 3 - 5 rokov - druhé kolo

branki
15. feb 2014

Ahojte,
prve kolo sme uspesne zvladli, tak otvavaram kvoli priehladnosti novu diskusiu. Vymena sa zacne v marci, dovtedy mozme diskutovat o navrhoch. Termin ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Uvitame aj novych clenov, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci. Takze mame este volne kapacity.

branki
autor
19. feb 2014

@vmb ja si myslim, ze mas dost aktivit, fakt staci aj 2-3, len aby boli roznorode. Pridam ti este ten labyrint, aj to pocitanie. Myslela si takyto?

branki
autor
19. feb 2014

@sliver ahoj no fungujeme ako v prvom kole, je to presne tak iste ako vo vymene 20-30 mesiacov. Kazdy da 2-3 navrhy, zahlasuje sa a aktviita s najvyssim poctom hlasov sa vyraba. No na vyhernu aktivity treba 11 hlasov, kedze je nas 20. Cize ked 11 odsuhlasi tvoju aktivitu mozes zacat vyrabat. A tvoje zvysne navrhy sa mozu posunut babam, co este nemaju inspiraciu. Kedze je tu takych dost 😉
Co sa tyka roznych aktivit, ze nechces tu co vyhrala, je to na komunikacii teba a mamicky co bude aktivitu vyrabat, ci ti bude ochotna vyrobit inu. Ale komunikuje sa uz cez IP, mne oznacis len sacok, pre koho je urceny.

branki
autor
19. feb 2014

@sliver jooj sorry vo vymene 10-20 mesiacov, myslim, ze sme tam spolu nie?

sliver
19. feb 2014

@branki nie nie sme 😉 preto som sa radšej opýtala lebo som ešte nebola v skupine s tebou tak aby som vedela... dakujem výstižnú odpoved... hádam pomôže aj iným maminkám 😉

branki
autor
19. feb 2014

@sliver jaaj uz to mam pomiesane hehe 😉 keby nieco pytaj sa kludne

iivkaa1
19. feb 2014

@branki ahoj..ani ja nemam ispiraciu...ak sa zahlasuje a nieco ostane volne,mozem si to vziat??? 🙂

branki
autor
19. feb 2014

@iivkaa1 jasne mame tam vela peknych preto chcem aby sa odhlasovala, aby uz boli nejake vyherne aktivity a zvysne mozu ist do obehu, a mozete aj z nich vyberat

branki
autor
19. feb 2014

este pridavam inspiracie:
1. skladanie motylov z filcu podla predlohy
2. skladanie robotov magnetky na chladnicku (su aj predlohy k tomu)
3. stopy zvieratiek ( rozmyslali sme o nich v prvom kole, nech mame aj zoologiu trosku, nie len farby, pocitanie..)
4. ucenie casu (aby sme mali nieco aj pre vacsie deticky)

branki
autor
19. feb 2014
branki
autor
19. feb 2014

este ma napada pre tuto kategoriu>
1.vyvojove fazy zvieratka
2. hmotnostne skatulky
3.vyskladaj si hamburger

liesi
19. feb 2014

@branki nakoniec sa nezapojím do ďalšej výmeny.. ale želám, nech vám to tu pekne tvorí 🙂

branki
autor
19. feb 2014

@liesi no skoda :( ale vdaka za info

branki
autor
19. feb 2014

@sharonik @miskanasa @janka9898 @slniecko379 @iivkaa1 @ajabaja @ivaha @sliver @gega @moninka1 @natabun @zvalka @vmb @jonki @ellaeliska @katka159 @emily_666

baby, ale ked mate napady, co by ste este chceli vo vymene sem s nimi, nechcem to tu ja vsetko davat, co sa mne paci, nech to nie je len o mne 😀

iivkaa1
19. feb 2014

@branki ahoj mne sa pacia tie hmotnostne krabicky mozes mi hodit do albumu? a aj tie hodiny,ak mozem poprosit 🙂

sliver
19. feb 2014

@branki motýlik je krásny, po nom kukám veľmi dlho, bože keby mi ho niekto vyrobil tak veliká vdaka... aj tie stopy super a samozrejme aj ten hambáč je bombový!!!

emily_666
19. feb 2014

@branki to bingo som si nevšimla, prepáč. K tým prasiatkom : Ide o to, že deti zbierajú prasiatka. Hra obsahuje 16 kusov prasiatok v troch farbách, tri hracie kocky, určené pre deti od 3 rokov, pre 2-4 hráčov.Prvá kocka určuje farbu a druhá počet prasiatok, ktoré sa pridávajú do zbierky.Ale ak sa na tretej kocke objaví vlk, prasiatka utečú. Komu sa podarí ako prvému zhromaždiť štyri prasiatka v každej farbe, ten vyhrá.

zvalka
19. feb 2014

@branki na tie stopy zvieratiek mas predlohy aj? ci treba hladat? su nejake karticky?

branki
autor
19. feb 2014

@sliver na toho motylika mam niekde link na predlohy, staci zalaminovat, a z filcu vystrihnut 😉

zvalka
19. feb 2014

@branki ak by ho nevzala sliver, mozno by som ja skusila, ak su predlohy.. 🙂

branki
autor
19. feb 2014

@zvalka na tie nemam bohuzial, ale na nete by nemal byt problem ich najst. Niektora z bab ich chcela vyrabat v prvom kole, skusim pozriet, ze kto a popytata sa ci nema predlohy

branki
autor
19. feb 2014

http://allourdays.com/wp-content/uploads/2012/1...

a tu je link na vyroby motyla, je to sice v aj, ale na predlohy jazyk netreba 🙂

zvalka
19. feb 2014

@branki dakujem, skus zistit, mohla by som si tie stopy dat zatial ako jeden navrh, kym si vymyslim nieco ine. zatial som nebola nikde v ziadnom kole, ani som nic nevyrobila, len v malych detickach som prvykrat a budem robit tu pavucinku, ale vlastne tam si aj ty, tak vies 🙂

sliver
19. feb 2014

@zvalka vklude motýlika urob, ja som len písala žeby som ho veľmi chcela, nechystám sa ho vyrábať 😉

zvalka
19. feb 2014

@sliver 🙂 🙂 len ci by som to zvladla. pokukam si to, pripadne k tym stopam mozem mat ako navrh dva.

branki
autor
19. feb 2014

ahoj @iivkaa1 prave pozeram nasu staru vymenu, hladam, ze kto chcel vyrabat stopy zvieratiek a na teba som narazila. Nemas predlohy na tie stopy ? Lebo @zvalka by sa rada ujala vyroby 🙂

zvalka
19. feb 2014

@branki tych motylov mi zatial nedavaj uj, uvidim neskor, zatial nie 😅

branki
autor
19. feb 2014

@zvalka ono to fakt nie je zlozite, uz su aj farebne urobene, takze uz len objednat filc, dokonca aj farby tam mas napisane a pocet kusov coho kolko vyrobit 😉

branki
autor
19. feb 2014

@zvalka oki

zvalka
19. feb 2014

@branki jej fakt, aj pocty su tam, tak mi to daj no teda 🙂 medzi tipy na aktivitu, stopy a motyla. ja si to preluskam, ci by som to dala 😅